Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 177.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Siemanko...;) Tak jak widać na załączonym obrazku...Dziś udało się pacnąć tego Pana,obrońca zalogował się nie długo po ataku i niestety dofarm nie wszedł,ale i tak jest spoczko bo złom Mój Obrońca zachował się jak człowiek i ładnie pogratulował stąd też Życzę Mu Szybkiego Sz.O Chodź jak twierdzi to 1 dzien dla Niego wiec nie ma co narzekać Proszę o fajny kawałeczek na Czarteczek Pozdrawiam Cały Sojusz U-P W szczególności Dla Vfr za pomoc z reckami Dla Całego OgameOwej Famili Pozdrawiam Fanów [ci…
-
Witam.Akcja typu skan-lot-boom Ten człek jest dość aktywnym graczem więc po prostu wiem że trafiłem w jego słabszy moment Obrońca zalogował się jakiś czas po ataku,ale nic nie napisał więc nie wiem czy będzie odbudowa,chodź urlopu nie widać Złomik cały Mój Pozdrowienia dla Całego Sojuszu U-P Dla Całej Ogameowej Famili Dla Wszystkich Znajomych Oraz Pozdrawiam Fanów [ciach] Dnia 14-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoToLecimy [U-P] ___________________________________…
-
Brafoo Helmi !!:D Nie ważne że starcie bez historii bo nie robiłeś skoku życia,liczy się fakt że go zlokalizowałeś,zaryzykowałeś to że może wejść i Swój Dex Odwaga,to jest cecha Potwora z uniwersytetu !!:D % Naprawdę milusi,Zysk świetny...Zrób coś tam z eko,reszta stateczki i lecimy dalej Obrońcy Pakiecik
-
Coś czuje że niektórym uśmiech z twarzy zniknął Zemsta smakuje najlepiej...;) Gratuluje Sos,dobra robota
-
No cóż...Tak to już bywa w grach...:) Raz na wozie,a raz pod wozem..A że Sos to dopiero 1wszy raz od początku Uni,to tylko pokłony dla tego Pana Sz.O nie trzeba życzyć
-
Witam.To pierwsze ST w barwach Sojuszu U-P Nie ukrywam że sporo latałem i się wkurzałem bo jak na złość wiele celów się logowało...Na tego Pana również kiedyś leciałem z 2x,ale się logował...Dziś Bfs i musiało się tak skończyć,choć pewnie gdyby nie Ja to przetrwałby całą noc Złomix cały zabezpieczony Pozdrawiam Cały Sojusz!!:D Moją The Best OgameFamily Pozdrawiam Fanów youtube.com/watch?v=XNNG9E4cFlA Dnia 08-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoToLecimy [U-P] ______…