Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 177.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Chciałem się przywitać Ktoś tam ostatnio mi napisał,że mam jakąś tam flote i nic z nią nie robię,czasem brak czasu,a czasem po prostu niefart i sie ktoś zaloguje,ale dziś coś tam siadło.Leciałem do kolegi dobrych kilkadziesiąt układów i brałem pod uwagę ryzyko,które się sprawdziło.Niestety Pewien Złodziejaszek Gerlach stwierdził,że złom nie był podpisany i pozwolił sobie go po prostu ukraść Koledze Sz.O,bo zachował klase i pogratulował Zysk delikatny jest,Satysfakcja również i tyle musi wystarcz…
-
Ty tego nie zrozumiesz chlopcze,bo pozycje kupiles a nie zdobyles Ja znajdujac sie tutaj gdzie jestem nawet po zlomie bede wkurzony na siebie tylko za to ,ze dalem sie zlapac i stracilem przez to swoj poswiecony czas,ale nie pieniadze ktore wole zainwestowac w corke np Mocno zabolalo cie to rw i jest to odczuwalne,ale nie przejmuj sie,kupisz wiecej i wrocisz silniejszy. Dla Mnie nawet tracac obronca jest zwyciezca i juz to pisalem i koniec . Nie zamierzam wchodzic z toba w denne dyskusje,bo tacy…
-
Fantastyczny opis kolego Sadze ze sam by tego nie wstawil i zapewne nie dowiemy sie tych kwot,ale to nie ważne,bo flota i tak juz odkupiona Moje Wielkie Gratulacje za cala akcje,honor i odwage.Jak mawia klasyk,skilla sie nie kupi.Dla mnie pod kazdym wzgledem zwyciezca jest tu obronca i z tego miejsca go Pozdrawiam. Agresorowi zycze awansu w pracy,bo kaska sie przyda
-
Gratki wpadu panowie Zostala wykonana zbrodnia bez litosci Przetapiajcie i do następnego Oczywiscie obroncy Sz.O
-
To byla decyzja kolegi bez konsultacji ze mna,skoro uznał ze to bezpieczne...A ze robi misje zatrzymaj na planete,to juz ze zmęczenia nie zauwazylem.Napisales jakbyś conajmniej mi zloma trzasnal Kiedy Ty siedzisz do 7rano,Ja smacznie spie Profesor zrobil blad,zaplacil cena floty,ale jak to powiedział wczoraj moj kolega..."Dostajac nawet teraz Zlom,to tracisz flote 10dniowa,a nie 2letnia" Sz.O dla Profesora chociaz, to bylo bardzo nierozsadne. Dla ciebie graty stka i dozobaczenia
-
Witam.Brak czasu doprowadza do braku złomów,ale jak tylko się uda coś przysiąść to i od razu jakiś tam efekt widoczny Obrońce już kiedyś pacnąłem i coś tam się odgrażał że Mnie zezłomuje i coś Mu nie pykło Pozdrowienia Dla Całego Soja U-P Dla Famili !!:D Dla znajomych i oczywiście Fanów Spróbuj Mi to usunąć...Do Mopsu podam youtube.com/watch?v=UUqRAzybthI Dnia 22-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoToLecimy [U-P] ________________________________________________ Krą…