Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 44.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP 1 ACS Beleth [N_O] & kikijiki [N_O] & KirovReporting [N_O] & Fazant [N_O] vs. Grigor04 ~ 402148.29% ZAWRÓCONA STACJA
PHENIX - - Starcia Quasar
PostMasakra jakie Wy już macie tu floty. Grety Mega %%% i TOP1. Obrońcy SzO pozdrawiam Marcel
-
Ergon [Remondis] vs. Oddam a co(lajtowy) ~ 32903.08% + Oddam a co ~ 2778.81% + dofarmy BOT UKARANY + TOALETOWY spoiler
PostUwielbiam takie ST z historią . To się czyta jak książkę sensacyjna . Oczywiście autorem jest Ergon więc zakończenie książki może być tylko dobre ( dla Ergona) . Przetapiaj i złomu dalej Obrońcy miłych wakacji pozdrawiam Marcel
-
Cokolwiek co z Tobą chłopie jest nie tak. Czemu mnie nazywasz oszustem. Czy masz jakieś dowody? Czemu tego nie zgłosiłeś? Dla Twojej wiedzy nigdy nie grałem na kilku kontach nawet moonówki nie miałem. Jeżeli chodzi o rozbijanie flot w sojuszu to nie były to moje pomysły i ja nigdy nie zatrzymałem nawet jeden śrubki dla siebie. Ergon kolejnego pięknego Tytana pozdrawiam Marcel
-
Ergon [Remondis] & Kanarek [Remondis] vs. Weslaw tez oddda [TTG] ~ 89613.57% NOWY TOP 1 ACS + 2900 %
Postw nocy aż spadłem z krzesła tak jeb.....o Brawo bo %%%% na prawdę powala i zysk przepiękny. Przetapiajcie na nowe zabawki Chyba długo nikt was nie przebije Obrońcy lizaczek pozdrawiam Marcel
-
Generalnie nie wrzucam ST ale że %%%% zacny i do tego TOP1 mogę zrobić wyjątek. Ktoś zarąbał dużą bańkę mety. Za dwa tygodnie będę wiedział kto zbadał pancerz lev50 Ja zarobiłem 750 baniek krychy i jestem zadowolony Obrońcy bardzo kulturalnie pogratulował a że ma najlepsze eco na uni szybko odrobi. Dnia 19-07-2020 13:45:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MARCEL [LEN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 664.352 Ciężki myśliwiec 13.413 Bombowiec 709 Nis…