Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 78.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
AntiGameReborn
Postwiekszosc zglaszanych tu problemow to nawet nie bledy antigame antigame nigdy nie ingeruje w podpowiadanie ile potrzeba recyklerow do zebrania pz czy w punkty honoru itd. w nowej wersji naprawiono w raportach powracających flot informacje o statkach. joksik.ugu.pl/antigame.user.js co do chrome przez te klika dni mialem mozliwosc potestowania na kilku komputerach (2 domowe, w pracy, u znajomego) i jakos blad z tooltipsami w zyciu nie wystepuje sprawdzcie czy po wylaczeniu antigame nadal nie mozec…
-
AntiGameReborn
Postja też katowałem wczoraj Chrome i żadnego problemu z tooltipsami nie zaobserwowałem: screenr.com/aAVs żadne okienka mi nie znikały i mogłem bez problemu wybrać transportuj czy atakuj. inny temat to że ja chrome nie używam na co dzień stąd czysta instalacja i tylko jeden skrypt antigame. być może używacie kilku skryptów i taki problem jakiś z nich powoduje. aha testowałem z tampermonkey i bez w obu przypadkach mam dobrze, nie mogłem więc wywołać waszego błędu.
-
AntiGameReborn
PostMysliwy - grupa graczy ma wyrozniac ich w gali i to robi na dzien dzisiejszy idealnie. kordy i nazwy sojuszu jakie sie pojawiaja w buddy sa identyczne jak zauwazyles. zostanie to wyrzucone w nastepnej wersji gdy wszystko bedzie dopracowane. docelowo kordy i sojusze mnie nie interesuja, w grupie graczy bedzie tylko ich nick/sojusz ktory chcemy wyroznic w galaktyce. ad. chrome zainstaluje pozniej i zobacze te tooltipsy
-
AntiGameReborn
Postok już funkcja w pełni sprawna. - teraz po kliknięciu w kordy np z wiadomości/sojuszu/buddy listy, kordy będą wyszczególnione w galaktyce - osoby z buddy listy będą w galaktyce wyróżnione innym kolorem - po najechaniu na nick gracza w galaktyce można skorzystać z opcji: "Dodaj gracza do grupy" i przeglądając gale wszystkie jego planety będą wyróżnione - aby skasować wyróżnionego gracza musimy wejść w buddy listę czyli zakładkę "znajomi" tam tworzy się grupa graczy których dodaliśmy do listy z ga…
-
AntiGameReborn
Postjutro zostanie to ogarniete. jest to opcja testowa znanej od dawna funkcji dotyczacej koordynatow. czyli gdy klikalismy w koordy np z raportu szpiegowskiego/wojennego czy z listy lotow to przenosilo nas do galaktyki a te koordy w ktore kliklismy mielismy wyrozniane w ramce. tak wiec pierwszy etap mozna powiedziec skonczony. jutro dokoncze tak wiec musicie jeszcze te parenascie godzin wytrzymac mialem wrzucic ta wersje gdy zostanie to dopracowane w 100% ale narzekaliscie na blad w telepie stad wy…
-
AntiGameReborn
Postsprawdźcie marudy ta wersje, prawdopodobnie problem z telereporterem rozwiązany joksik.ugu.pl/antigame.user.js jeśli nie będę potrzebował konto z telepem najlepiej moonówke edit na chrome oficjalnym 16 z tampermonkey lub bez działa bez zarzutów.
-
AntiGameReborn
Postw dodatkach nie zobaczysz zadnego foxa. chodzi Ci chyba o foxgame? po instalacji antigame zobaczysz nowy przycisk o tej nazwie pod kantyna po kliknieciu w niego bedziesz mogl ustawic wszystko co chcesz
-
AntiGameReborn
PostCytat od polkolpo: „Mam zaznaczona opcję " Automatycznie ustaw miejsce przeznaczenia: 'PZ' gdy wysyłasz recyklery" więc po wybraniu floty, w której składzie nie ma recków, nie powinien wybierać automatycznie na zbieraj , a to mi właśnie robi.” szkoda ze nie napisałeś wcześniej używanej przeglądarki. znalazłbym wtedy szybciej błąd. pod Opera miałem wszystko ok, natomiast ten błąd występował tylko pod durnym FF. przeinstaluj: joksik.ugu.pl/antigame.user.js
-
AntiGameReborn
Postmozesz tez uzyc opcji w antigame: New - Eventlist: Show eventlist only in overview (ongoing). w ten sposob lista bedzie widoczna tylko w podgladzie na pozostalych stronach bedzie wylaczona
-
AntiGameReborn
Postok dzięki za wskazówki, sprawdźcie tą wersje: joksik.ugu.pl/antigame.user.js już teraz powinny linki w teleporcie działać. aczkolwiek nie chce zapeszyć
-
AntiGameReborn
Postczy ktoś inny może potwierdzić ten błąd? na jedynym koncie jakie dostałem do testowania jest tylko 1 teleporter wiec nie mam zbyt dużego polu do popisu by powybierać inne kordy
-
AntiGameReborn
Postjoksik.ugu.pl/antigame.user.js - dodano funkcje dla klawisza space w galaktyce (po wciśnięciu space galaktyka się odświeża) - powrócono do dawnej metody liczenia pz w galaktyce (metal + kryształ) i zmieniono pierwszy domyślny kolor dla mniejszych PZ (czerwony) - mozliwosc autokopiowania kordow z notatnika ogame
-
AntiGameReborn
Postnie. faktycznie pod FF byl problem. te przeglądarki wykoncza mnie. co dziala na operze i chrome nie dziala znow na FF ok poprawione: joksik.ugu.pl/antigame.user.js teraz juz powinienes miec cyfry na obrazkach pokazujace ladownosc
-
AntiGameReborn
Postsorki Panowie, troszkę mnie nie było, ale za to nowiutka wersja. Znacznie poprawiono w niej prędkość oraz kompatybilność z najnowszym Chrome (problem z wysyłaniem flot). Udało mi się również naprawić błąd nowego uproszczonego kalkulatora gdy ktoś na koncie miał komandora nie liczyło wszystkich statków joksik.ugu.pl/antigame.user.js przetestujcie i dajcie znać czy problem z przesuniętymi linkami nadal wam występuje. jeśli tak dołączcie wersje przeglądarki to się z tym szybko uwinę - pewnie zwykła…
-
AntiGameReborn
PostBanita, w skrócie moja wersja jest inna. Zawiera miedzy innymi wspomniany przez Ciebie: - kalkulator statków, - poprawioną pozycję menu antigame dla użytkowników skina evolution - procent postępu budowy/badania - tło przy polach zniszczeń - pełne tłumaczenie pl - naprawę zgłoszonych błędów w tym temacie jak chociażby nazwy konstrukcji pod nazwami planet/moonów - i wiele innych zgłoszonych błędów jakie się przewinęły w trakcie rozmowy na forum/gg i gdy korzystasz z opcji aktualizacji, antigame ak…
-
AntiGameReborn
Postto mi dałeś zagadkę z rana. z pól godziny się zastanawiałem czemu na Operze i FF działa. okazało się że brakowało jednego znaku na końcu wiersza ";" i chrome pomijał tą regułę CSS joksik.ugu.pl/antigameok.user.js ps: posiedziałem troszke pod Chrome i wypatrzylem pare błedow. najpowazniejszy to przy uzyciu kilka razy refresh buttona to odswierzania listy lotow, antigame sie kompletnie wysypuje. nie jest to bynajmniej moja wina bo nawet zainstalowalem wersje oryginalną i to samo. posiedze nad tym …
-
AntiGameReborn
Postgdy ktos Ciebie atakuje masz sygnalizacje zarowno duzy czerwony trojkat jak i mniejszy przy planecie. zreszta jest rowniez lista zdarzen w galaktyce z przyciskiem do odswierzania listy lotow, tak wiec osobiscie nie wiem co jeszcze potrzeba aby uswiadomic gracza ze cos sie dzieje: lista zmian sporawa wiec podam tylko link i napisze ze Ci ktorzy mieli problemy z czasem NaN juz nie powinni miec tego problemu. dla Ciap ta wersja bez kompresji joksik.ugu.pl/antigame.user.js
-
AntiGameReborn
PostRabler - kilka osób mnie prosiło o taką "wizualizacje" bo nie każdemu ekran ujmuje dolną tabelkę ze starym kalkulatorem i przez to aby zobaczyć liczbę mt/dt musieli przewijać ekran w dół. teraz chociaż od razu widać liczbę statków oraz dzięki kolorowi czcionki pomarańczowy/czerwony wiemy czy mamy odpowiednią ilość statków. oczywiście kalkulator możesz wyłączyć w opcjach antigame jeśli się nie podoba. godzil3 - ok postaram się wykombinować konto powyżej 1.000 statków jedyne na którym gram ma max …