Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-196 z 196.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• /me tuli elfa i przeprasza, że go tak długo nie było w tym temacie Poklykamy dziś? Ile to już dni minęło odkąd rzuciłaś po raz kolejny palenie? Wytrzymasz tym razem w swoim postanowieniu? Lubisz się zakładać? Myślisz, że jestem w stanie nabić Ci jutro 10.000 odsłon profilu? Pa pa

• hejka Nie mam weny dziś, więc będą tylko 3 pytanka Jakich trzech rzeczy brakowałoby Ci najbardziej na bezludnej wyspie? Myślisz, że przetrwałabyś na niej dłużej niż kilka tygodni? Czy zabrałabyś mnie ze sobą na bezludną wyspę (chociażby w roli swojego niewolnika )?

• Czeeeść W jakich zakątkach świata już byłaś? Wielu ciekawych ludzi tam poznałaś? Jakie miejsce na świecie byś najchętniej odwiedziła? Co byś wybrała: wylegiwanie się na plaży w jakimś gorącym klimacie, safari po Afryce, rejs jachtem dookoła świata czy wyprawę na biegun północny? Swój wybór uzasadnij w kilku zdaniach.

• Cytat od elfi: „ Cytat od rafalinho: „ [...] Jaką książkę ostatnio kupiłaś/przeczytałaś? Przeczytałam: M. Roach, Sztywniak, Osobliwe życie nieboszczyków Kupiłam: S.King & P. Straub, Czarny dom Poleć mi jakąś pozycję literatury do przeczytania. A co lubisz? [...]” ” To poleć mi jakiś kryminał Zaciekawiła mnie też pozycja M. Roach, Sztywniak, Osobliwe życie nieboszczyków. Tytuł brzmi zachęcająco . Napisz coś więcej o tej pozycji. pa

• elfi Lubisz czytać? Jaki rodzaj literatury preferujesz? Jaką książkę ostatnio kupiłaś/przeczytałaś? Poleć mi jakąś pozycję literatury do przeczytania. cześć

• Mati

rafalinho - - Archiwum CT

Cześć Mam jedno pytanie... no może dwa... Pytanie 1:Jakimi argumentami przekonałbyś takiego zagorzałego PESowca jak ja do FIFY? Pytanie 2: Dlaczego te Twoje argumenty... mnie nie przekonały?

• ce elfi dawno mnie tu nie było... długo się jeszcze będzie ciągnął ten Twój remont pokoju? kiedy w końcu rzucisz te papierosy? co byś zmieniła w swoim życiu (oprócz rzucenia palenia )? Niebawem minie rocznica odkąd poznaliśmy się w Aces High. Jak postrzegasz ten blisko rok naszej znajomości, te setki godzin przegadanych czy to na ircu czy to na gg? to na razie tyle... pa

• Filmowa Foto-Zagadka

rafalinho - - Muzyka i Film

Polska - Portugalia 2:1, w roli głównej Euzebiusz Smolarek 4174083 Zagadka: Proszę o tytuł filmu ze zdjęcia poniżej, imię i nazwisko odtwórcy głównej roli, oraz jego zdjęcie z komedii, której premiera była w Polsce 18 czerwca tego roku. qaaz.jpg

• Hej elfi Dziś będzie trochę... ekstremalnie Lubisz sporty ekstremalne? Uprawiasz/uprawiałaś jakiś sport ekstremalny? Wolisz: skoki na bungee czy wspinaczkę skałkową? Skoczyłabyś z samolotu ze spadochronem? Jest jakieś ekstremalne wyzwanie, które chciałabyś wykonać w najbliższej przyszłości? Pa

• Heeeejka elfi Jakie jest Twoje najmilsze wspomnienie z dzieciństwa? Wierzysz w przeznaczenie? A jeśli tak to czy człowiek jest w stanie zmienić swoje przeznaczenie? Wiem, że nie interesujesz się piłką nożną, ale mimo wszystko Cie zapytam. Kto wygra mundial: Holandia czy Hiszpania? Wolisz facebook czy naszą klasę? To na razie tyle. Do usłyszenia niebawem.

• Czeeeść Aż 5 dni mnie tu nie było więc... czas to nadrobić Też masz już dość tych upałów? Jaki masz na nie sposób? Jaka jest najzabawniejsza rzecz jaka Ci się w życiu przytrafiła? Łatwo się poddajesz, gdy coś Ci nie wychodzi? Kiedy znów razem walniemy jakiegoś STeka? Na dziś starczy Pa

• cześć Czy też wyprowadzasz się z Polski jak wybory wygra Kaczyński? Co jest cięższe: kilogram pierzu czy kilogram żelaza? Jaką emotkę najbardziej lubisz? Gdybyś była zwierzęciem to jakim? Czyje pytania są głupsze: moje czy Zimnego? na razie starczy

• cześć elfiku mam kolejna serię pytań na dziś: Jaka jest Twoja ulubiona liczba (poza 69 oczywiście )? Czy tak jak każdy rasowy elf potrafisz strzelać z łuku? Jakie 3 cechy najbardziej cenisz w ludziach? Jaki masz sposób na zabicie nudy? na dziś starczy pa i nie smutaj się już z powodu pieska

• czeeeść dlaczego wybrałaś akurat taki nick? najstraszniejszy horror jaki kiedykolwiek oglądałaś? dlaczego wybrałaś akurat HydePark do moderowania? dlaczego wpisałem się jako pierwszy? pozdrawiam

• Popraw adres linku Co do samego kalkulatora to może być nawet trochę przydatny. Przydałoby się jeszcze dorzucić kilka innych często budowanych statków do obliczeń, takich jak krążki czy recki.

• uni Barym ilość moonów: 6 nick: fafi