Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
/me tuli elfa i przeprasza, że go tak długo nie było w tym temacie Poklykamy dziś? Ile to już dni minęło odkąd rzuciłaś po raz kolejny palenie? Wytrzymasz tym razem w swoim postanowieniu? Lubisz się zakładać? Myślisz, że jestem w stanie nabić Ci jutro 10.000 odsłon profilu? Pa pa
hejka Nie mam weny dziś, więc będą tylko 3 pytanka Jakich trzech rzeczy brakowałoby Ci najbardziej na bezludnej wyspie? Myślisz, że przetrwałabyś na niej dłużej niż kilka tygodni? Czy zabrałabyś mnie ze sobą na bezludną wyspę (chociażby w roli swojego niewolnika )?
Czeeeść W jakich zakątkach świata już byłaś? Wielu ciekawych ludzi tam poznałaś? Jakie miejsce na świecie byś najchętniej odwiedziła? Co byś wybrała: wylegiwanie się na plaży w jakimś gorącym klimacie, safari po Afryce, rejs jachtem dookoła świata czy wyprawę na biegun północny? Swój wybór uzasadnij w kilku zdaniach.
Cytat od elfi: „ Cytat od rafalinho: „ [...] Jaką książkę ostatnio kupiłaś/przeczytałaś? Przeczytałam: M. Roach, Sztywniak, Osobliwe życie nieboszczyków Kupiłam: S.King & P. Straub, Czarny dom Poleć mi jakąś pozycję literatury do przeczytania. A co lubisz? [...]” ” To poleć mi jakiś kryminał Zaciekawiła mnie też pozycja M. Roach, Sztywniak, Osobliwe życie nieboszczyków. Tytuł brzmi zachęcająco . Napisz coś więcej o tej pozycji. pa
elfi Lubisz czytać? Jaki rodzaj literatury preferujesz? Jaką książkę ostatnio kupiłaś/przeczytałaś? Poleć mi jakąś pozycję literatury do przeczytania. cześć
Cześć Mam jedno pytanie... no może dwa... Pytanie 1:Jakimi argumentami przekonałbyś takiego zagorzałego PESowca jak ja do FIFY? Pytanie 2: Dlaczego te Twoje argumenty... mnie nie przekonały?
ce elfi dawno mnie tu nie było... długo się jeszcze będzie ciągnął ten Twój remont pokoju? kiedy w końcu rzucisz te papierosy? co byś zmieniła w swoim życiu (oprócz rzucenia palenia )? Niebawem minie rocznica odkąd poznaliśmy się w Aces High. Jak postrzegasz ten blisko rok naszej znajomości, te setki godzin przegadanych czy to na ircu czy to na gg? to na razie tyle... pa
Polska - Portugalia 2:1, w roli głównej Euzebiusz Smolarek 4174083 Zagadka: Proszę o tytuł filmu ze zdjęcia poniżej, imię i nazwisko odtwórcy głównej roli, oraz jego zdjęcie z komedii, której premiera była w Polsce 18 czerwca tego roku. qaaz.jpg
Hej elfi Dziś będzie trochę... ekstremalnie Lubisz sporty ekstremalne? Uprawiasz/uprawiałaś jakiś sport ekstremalny? Wolisz: skoki na bungee czy wspinaczkę skałkową? Skoczyłabyś z samolotu ze spadochronem? Jest jakieś ekstremalne wyzwanie, które chciałabyś wykonać w najbliższej przyszłości? Pa
Heeeejka elfi Jakie jest Twoje najmilsze wspomnienie z dzieciństwa? Wierzysz w przeznaczenie? A jeśli tak to czy człowiek jest w stanie zmienić swoje przeznaczenie? Wiem, że nie interesujesz się piłką nożną, ale mimo wszystko Cie zapytam. Kto wygra mundial: Holandia czy Hiszpania? Wolisz facebook czy naszą klasę? To na razie tyle. Do usłyszenia niebawem.
Czeeeść Aż 5 dni mnie tu nie było więc... czas to nadrobić Też masz już dość tych upałów? Jaki masz na nie sposób? Jaka jest najzabawniejsza rzecz jaka Ci się w życiu przytrafiła? Łatwo się poddajesz, gdy coś Ci nie wychodzi? Kiedy znów razem walniemy jakiegoś STeka? Na dziś starczy Pa
cześć Czy też wyprowadzasz się z Polski jak wybory wygra Kaczyński? Co jest cięższe: kilogram pierzu czy kilogram żelaza? Jaką emotkę najbardziej lubisz? Gdybyś była zwierzęciem to jakim? Czyje pytania są głupsze: moje czy Zimnego? na razie starczy
cześć elfiku mam kolejna serię pytań na dziś: Jaka jest Twoja ulubiona liczba (poza 69 oczywiście )? Czy tak jak każdy rasowy elf potrafisz strzelać z łuku? Jakie 3 cechy najbardziej cenisz w ludziach? Jaki masz sposób na zabicie nudy? na dziś starczy pa i nie smutaj się już z powodu pieska
czeeeść dlaczego wybrałaś akurat taki nick? najstraszniejszy horror jaki kiedykolwiek oglądałaś? dlaczego wybrałaś akurat HydePark do moderowania? dlaczego wpisałem się jako pierwszy? pozdrawiam
Popraw adres linku Co do samego kalkulatora to może być nawet trochę przydatny. Przydałoby się jeszcze dorzucić kilka innych często budowanych statków do obliczeń, takich jak krążki czy recki.