Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-57 z 57.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Czego w tej Chwili Słuchacie ?

OldSchool - - Spam

youtube.com/watch?v=CWuraj1p324

• Co w tej chwili pijecie

OldSchool - - Spam

dwójniak kasztelański

• Jak już wyżej wspomniał @Istari - flota x3 czy więcej to uni dla masochistów oraz tych, którzy mogą przed ekranem siedzieć 24/7. Zwłaszcza w bardziej zaawansowanym stadium gry, kiedy napędy są już wysoko rozwinięte i na atak w tym samym układzie wystarczałoby kilka czy kilkanaście minut... Idę do łazienki / na obiad / do sklepu / do drzwi jak ktoś zadzwoni - muszę robić fs? Sam fakt konieczności snu czy pójścia do szkoły/pracy wyklucza w tym momencie z aktywnej gry flotą niemal całą populację gr…

• Podziękował za odpowiedzi

• Witam. Otóż będę chciał wrócić do gry po bardzo długim okresie, w którym to wiele się zmieniło - głównie chodzi mi o powszechność smartfonów. W związku z tym wolę się upewnić wcześniej - czy jest dozwolone logowanie się na konto zarówno z komputera jak i z telefonu kiedy nie ma mnie w domu? A jeśli tak - to czy ma jakieś znaczenie, czy logowanie z telefonu odbywa się zazwyczaj z użyciem pakietu danych, a czasem przy korzystaniu z wi-fi?

• Zwłaszcza kiedy jest dostępny ACS. A obrona która może wylądować w reckach traci jakąkolwiek rację bytu... równie dobrze mogliby zamiast debrisu z obrony całkowicie skasować zakładkę obrona, na to samo by wyszło.

• Myślałem, żeby po bardzo długim czasie znowu się trochę pobawić na ogame, ale jeśli ten złom z obrony przejdzie to raczej się rozmyślę ;x

• piątek, 10 czerwca 21:00 Francja 3 – 0 Rumunia sobota, 11 czerwca 15:00 Albania 0 – 1 Szwajcaria 18:00 Walia 1 – 1 Słowacja 21:00 Anglia 2 – 1 Rosja niedziela, 12 czerwca 15:00 Turcja 0 – 2 Chorwacja 21:00 Niemcy 3 – 1 Ukraina poniedziałek, 13 czerwca 15:00 Hiszpania 2 – 0 Czechy 18:00 Irlandia 1 – 1 Szwecja 21:00 Belgia 1 – 2 Włochy wtorek, 14 czerwca 18:00 Austria 0 – 0 Węgry 21:00 Portugalia 1 – 1 Islandia Mecz punktowany x2 niedziela, 12 czerwca 18:00 POLSKA 1 – 1 Irlandia Północna

• Żyje ktoś jeszcze? :o

OldSchool - - Wspominki

Nikt się jeszcze za to nie zabrał to ja spróbuję Są jeszcze aktywnie grający gracze z uni 61? Jakieś nieokreślone wredne coś mnie przyciągnęło na to forum, a jak już jestem to pomyślałem że spróbuję was znaleźć Patrząc po pozostałych uni niewielu weteranów jeszcze można spotkać, może jednak kogoś przywieje. W obecnym tempie powstawania uniwersów można się spodziewać kolejnego za około miesiąc, gdyby znalazło się nas kilkoro moglibyśmy spróbować zamieszać :x

• ToP 10 ZŁOMIARZY

OldSchool - - Hall of Fame

OldSchool [InP] vs Gringoss [_KM_] - 12,01% SOLO; OldSchool [InP] vs Davinczi [aBRACTWO] - 10,51% + moon Czyścioch OldSchool [InP] vs freddy [aBRACTWO] - 7,92% OldSchool [InP] vs saintp0int [PPa] - 7,41% Czyścioch OldSchool [InP] vs Davinczi [aBRACTWO] - 6,32% Czyścioch chimek [Darkness], OldSchool [InP], Jaszczurmx [B.A.] vs cesc [BRAK] - 6,11% OldSchool [InP] vs Haile_Selassie_I [UNION] - 2,69% Melchizedek i chimek [Darkness] vs OldSchool [Owned] - 18,29% + moon "OBRONA" OldSchool [Owned] vs M…

• Cytat: „kasai napisał(a) Cytat: „OldSchool napisał(a) Bry ^^<< no hej :) steam czy non steam << steam HS czy head shot << hs Ulubiony serwer? ( ip ) << moj ip zniklo xD dlaczego pomidorowa jest pomarańczowa? << bo to fajny kolor :D dlaczemu CZ jest lepszy od 1.6 << nie jest ?:P to juz sio << to czekam na wiecej :P” Oto i "więcej" 1. Co miałaś na świadectwie maturalnym z polskiego 2. Jak wabi się świnka morska papy Giertycha 3. znaleść czy znaleźć 4. Omów strukturę władzy w najmniejszej jednostce…

• Bry steam czy non steam HS czy head shot Ulubiony serwer? ( ip ) dlaczego pomidorowa jest pomarańczowa? dlaczemu CZ jest lepszy od 1.6 to juz sio

• Moja ulubiona seria - "Dziedzictwo" pióra Christophera Paoliniego. Krytycy mówią - to już było - czytałem na prawdę bardzo wiele literatury fantasy, również HP czy LOTRA z którymi tę serię porównano ale jak dla mnie nawet lekkie podobieństwa są zupełnie inaczej zaakcentowane. Lektura warta polecenia Teraz tylko czekać do listopada na 3 tom

• ZAiMeR|OFF - podobno mod.

OldSchool - - Archiwum CT

ZAiMeR odezwij się tyle siedzi na forum a swojego CT nie odwiedzi. Pytanie - jaki avatar miałeś wcześniej? i jaki był twój pierwszy.

• Dobry 1.Jak daleko masz z domu na cmentarz 2.Ile masz włosów na głowie 3.Piszesz długopisem czy piórem? 4.Komar czy pijawa? 5.Pijasz kawę?

• ZAiMeR|OFF - podobno mod.

OldSchool - - Archiwum CT

Na wstępie - nie wiem jak to zrobiłem, ale przeczytałem wszystkie 21 stron zajęło mi to tylko 3 godzinki z przerwami na pilnowanie floty Teraz jakieś pytania a więc: 1. Drugie i Trzecie imię? ( tyle chyba możesz podać ) 2. Ile klawiszy ma twoja klawiatura? 3. Czy masz jakąś wadę wzroku? 4. Czy boisz się wody ( czyt. nie umiesz pływać bo masz coś w rodzaju fobii? ) 5. Ile warnów przyznałeś w swojej karierze? 6. Dlaczego nie chcesz napisać o sobie nic konkretnego ( tu jak będzie jakaś odpowiedź to…

• Ooo nie wiedziałem, że mamy tu moda z Cze-wy, a nawet taką rzadkość - moderatorkę W takim razie, zaaplikuję ci "kilka" pytań podobnie jak Tide28 miłego odpowiadania 1.okulary przeciwsłoneczne czy zwykłe? 2. soczewki czy okulary? 3. Harry potter czy Kod Leonarda Da Vinci? 4. różowy czy żółty? 5. Żarcie dla kota czy dla psa? 6. Krem do rąk czy krem do opalania? 7. piłka nożna czy piłka ręczna? 8. sandały czy półbuty? 9. koza czy krowa? 10. baran czy owca? 11. klamka czy uchwyt? 12. szyba czy okno?…