Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 57.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ciap: „Cytat od FILU: „został jeszcze Janek @^ZemstA^ i będzie trzeba chyba gębinkę pokazać ” Cytat od ^ZemstA^: „Ej no ja miałem się zgłosić po tobie także ci juz nikt nie został czekamy ” Jak nie zgłosicie się to strzelę focha!Dopadnie Was gniew Dagusi! Będę Was farmić dniami i nocami na u68. ” Nie dajcie się, to podchodzi pod groźby karalne!
-
lol to jeszcze istnieje patrz.pl/muzyka,ogame,77.html
-
@Starrk Z tym +42% to bym nie przesadzał, bo o ile komplet oficerów nie jest partykularnie drogi, o tyle kupowanie trzech najdroższych dopalaczy na każdą planetę to już kosztuje majątek ;x I szczerze wątpię żeby ktoś to stosował. Nawet najtańsze, 10% dopalacze przy założeniu 11 planet kosztowałyby 2,5k * 3 * 11 * 4 co daje dodatkowo 330k anty co miesiąc, a zatem dodatkowe ~~ 5 dych miesięcznie na same dopalacze. Złote dopalacze są 10x droższe, a zatem to już wydatek rzędu ponad 500zł. miesięczni…
-
Maciej Opis: pochodzenia semickiego. Wywodzi się od zhellenizowanej formy hebrajskiego Matatjahu / Mattijjah, co oznacza: "dar od Boga", "dar Jahwe". Imię to nosił apostoł wybrany po samobójstwie Judasza. Dawniej często używane jako skrót imienia Mateusz. Zdrobnienia:Maciek, Maćko, Maciuś Charakterystyka:spontaniczny i dosyć zadziorny. Jako dziecko chętnie wdaje się w bójki; w wieku dorosłym swoją energię wykorzystuje w pracy na realizację nowych pomysłów. Potrafi pracować z prawdziwym zapałem. …
-
House for life nie ma lepszego serialu a z takich które jeszcze mi się bardzo podobały: - stargate: atlantis - sherlock - breaking bad - kompania braci - z archiwum x - house of cards - the walking dead - the mentalist - pacyfik - ranczo A co do wspomnianych wyżej Kiepskich, to był to serial wręcz wybitny, ale tylko do ~~ 300-330 odcinka, później mówiąc delikatnie się zeszmacił. To co wyświetlają dzisiaj w tv to już nie kiepscy ale ich karygodna profanacja.
-
youtube.com/watch?v=UDVtMYqUAyw
-
youtube.com/watch?v=bsP63Kz9kYE
-
youtube.com/watch?v=0VqTwnAuHws
-
Próby moonowe
PostRównież wymienię się kilkoma próbami, nick: Marshal Pavo
-
Już się wyludnia...
PostDużo zależy od mentalności ludzi. Wiele osób (zwłaszcza tych co bazują na antymaterii na początku) myśli że na nowym uni na pewno będzie w topce, że jak kupi komplet oficerów to wszystko samo się ułoży. Mało kto pamięta że w tej grze najbardziej liczy się systematyczność i dokładność, i bez tego żadna ilość antymaterii nie pomoże. I tak jak @LadyDarkness pisze - dzięki temu że mamy eko x5 a uni nie jest stare to ciągle można dobijać się do najlepszych. Pierwotnie miałem zamiar tylko trochę się t…
-
Już się wyludnia...
PostNowych ludzi też przybywa. Sam zarejestrowałem się na tym uni jakieś 2 tygodnie temu, a trafiłem do sojuszu gdzie większość graczy zaczynała znacznie po starcie uniwersum. Ostatnio doszło jeszcze kilka osób które rejestrowały się dosłownie tego samego dnia.
-
youtube.com/watch?v=Lq2ANOkfsIA