Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 368.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No tu złom zebrany przez obrońcę ale, gratulacje panowie trafienia.
-
Pięknie wlazło widze ze monik juz tam w okolicy pomaga, chyba ze bfs to i tak wspaniale wam wyszedł atak. Gratulacje sasiad na urlopie juz niezle jeden złom i juz ułozył się do snu.
-
Cytat od SezonOwieC: „Ta obserwowany, padła bateria Finezji w pracy i tyle Niemniej jednak złom to złom, graty, Finezja podniesiesz się! ” Szczególnie wczoraj też jak bym złoma niedostał bo usnąłem przed kompem.Ale ta gra na tym polega ja wiem dobrze jak on zostawiał flotę niemniej życzę szo, ładnie pogratulował a to cieszy. Brakuje takich graczy na serwerach.
-
Po rannym złomie u panów Cesarza i jego kompana oczywiscie złom zebrany przy uzyciu srebnego detroida gdzie potrzebowałem tylko brazowego ale niemiałemgo w swoich kieszeniach . Pech chciał że moona mi nie ulepili, a szkoda przydałby się teraz, ale przyjdzie pora ulepic . Co do celu obserwowany i efekt widać. Pozdro lecą do znajomych z uni polaris i sojusznika. Dnia 28-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Maruder [RedMooN] ______________________________________________…
-
Wypatrzony wystrzelony, pozdrowienia leca dla sojuszników z uni Polaris i sojusznika. Dnia 27-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Maruder [RedMooN] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 48 Krążownik 33 _________________________________________ Obrońca BurekRurek [T_S] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 6 Lekki myśliwiec 2 Krążownik 12 Recykler 8 Sonda szpiegowska 9 Satelita słoneczny 6 Wyrz…
-
Niewiemczy dobrze usłyszałem ktos złomadostaje i roketman wywalasz zsojuszu, napisze ci tak dobrze ze wyszłem ztego sojuszu. Co do chłopaków gratuluje zgranej akcji.
-
Stało już nie stoi pozdrawiam znajomych oraz sojusznika. Widzę że próg się zmienił szybko idzie. Dnia 26-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Maruder [RedMooN] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 38 Krążownik 10 _________________________________________ Obrońca Razak [ZLMRZ] ________________________________________________ Mały transporter 11 Lekki myśliwiec 30 Krążownik 6 Wyrzutnia rakiet 8 _________________________________________ Po bi…
-
Widze ze antymaterialisci pokonali antymaniaka, szkoda ze ta gra wyglada jak wyglada, ale ciekawe ile oósb z tego grona za miesiac bedzie grała na nowej uni. Niemniej nikogo nie skreslajac gratuluje atakierom a jedynce szo.
-
pierwszekonty za płoty ale zbiórke zebrał ktos