Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 368.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Zeol Bardzo dobry gracz,nic niezamieszany w żadne intrygi. Obecnie konto znajduje się w top 3. Gracz z największym rekordem starcia.W pierwszej edycji był top 1 jako aktywista ,złomiarz . 2 edycja najlepszy złomiarz, bardzo aktywny gracz . Dlatego zgłaszam tego gracza do tej nagrody. Dlaczego nie zgłosiłem gracza top 1 naszej unii bo zamieszany jest w dużą ilość pusherek, nie które to mega duże przekręty tyle jeśli chodzi o gracza janki69 .

• Uf- co sądzicie?

Deeppurple - - DiD Polaris

mi to pasuje sporo znajomych i to z to powej czołówki a co za tym idzie bedzie z kim złomowac niektórych na tej uni

• Cytat od thomek205: „Wiecznie wysoko licytował i sam się zdziwiłem, że od paru dni cisza w tym zakresie. Teraz już wiem dlaczego. Została nas tu garstka, bez UF nic tu się już raczej nie wydarzy ” On już zrezygnował z gry pokasował kolonie a z tego co wiem już 5 kont poszło na urlopy z kasacją, nie wiem czy coś w tym zrobią ale jak polityka się nie zmieni będzie ciężko obserwuje okolice i szczerze już powiem już latam miedzy galaktykami aby coś trafić. Ta uni to dla górników flociarze nie mają c…

• Chłopak już całkiem zrezygnował z gry kolonie wczoraj pokasowane, a dziś flota stał od godziny 7 chyba jak nie wcześniej. Dla mnie ta unii umarła kilka miesięcy temu. I widzę kolejni idą w tym kroku, coraz więcej urlopowiczów a góra nic nie robi by uratować tą unii. Obrońcy życzę dobrego wyboru chyba najlepszego jaki mógł wykonać. Pozdrawiam tych aktywnych co jeszcze się chce grac. Dnia 11-09-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Deeppurple [IDLAKI] _______________________________…

• Jak to piszą stało już nie stoi, wiem wredny jestem ale to tylko gra. Dnia 10-09-2018 00:50:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Deeppurple [IDLAKI] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca jacolslv ________________________________________________ Mały transporter 489 Duży transporter 620 Lekki myśliwiec 567 Ciężki myśliwiec 272 Krążownik 76 Okręt wojenny 1.900 Recykler 425 Sonda szpiegowska 349 Bombowiec 1 …

• Cytat od DdavPolaris: „Nie kumam Modliszka po co to wrzucasz i tak ci nikt nie odpowie no chyba ze Zeol chociaż i jemu się dziwie. Nie wiem czemu ale jesteś graczem który nie opiera sie na zadadach tylko na cyferkach. Życie...! ” Trudno, ta gra mnie nie zadziwi. Wstawiłem dla aktywnych i nie liczę na wpisy bo aktywnych graczy jest max 16 w największych porywach. A druga sprawa duże grono zrezygnowało z tej gry i nie chodzi tu o czas tylko specyfikę i granie niektórych graczy na siłę aby być w to…

• Pilnował się do dnia dzisiejszego, powodzenia życzę w odbudowie. Pozdrowienia lecą dla wszystkich aktywnych i tych mniej też. Zapomniał bym o tym trolu lukas90 Dnia 01-09-2018 18:57:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Deeppurple [IDLAKI] ________________________________________________ Pancernik 96.363 _________________________________________ Obrońca revolution2015 [DDZ] ________________________________________________ Mały transporter 612 Duży transporter 32.164 Lekki myśliwiec …

• Udane polowanie, szkoda ze na graczu którego z całej ekipy AF szanuje. Nie za to jak się zachował ale za to jak grał i podchodził do tej gry. Pozdrawiam wszystkich aktywnych i ta mendę na forum trola lukasa który lubi wstawiać -. am Dnia 22-08-2018 12:18:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Deeppurple [IDLAKI] ________________________________________________ Pancernik 58.000 _________________________________________ Obrońca darkside [A F] ___________________________________________…

• Pozdrowienia lecą dla tych co jeszcze graja na Polarisie. ________________________________________________ Dnia 18-08-2018 19:56:07 nas Agresor Deeppurple [IDLAKItępujące floty spotkały się w walce: ] Lekki myśliwiec 682.701 Ciężki myśliwiec 20.265 Bombowiec 11.244 Mały transporter 74.254 _________________________________________ Obrońca DronieK ________________________________________________ Duży transporter 6.000 Satelita słoneczny 1.000 Wyrzutnia rakiet 23.000 Lekkie działo laserowe 16.862 C…

• Leciałem jak była aktywka bo sporo osób używa dziwnych programików. Nie będę wymieniał z osobna ale w pierwsze 40 jest ich aż 3 w tym 1 w top 10 .

• Z pozdrowieniami dla gracza lukas40,80 czy to ważne najważniejsze że dla zera pokaż coś że coś potrafisz, anie tylko trolujesz na forum. A teraz pozdrawiam aktywnych graczy cały Polaris, którym się chce, kochają ta grę. Choć to nie to samo co kiedyś ale wiedzą z czym się to je, Dnia 16-08-2018 17:58:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Deeppurple [IDLAKI] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca jacolslv ___…

• Zmiana parametrów uni

dlamnie duzo zmienia eko mozna podnieś ale dla floty tez z 2 na 3 albo 4 pretkość . Dla równowagi

• Zmiana parametrów uni

w takiej konfiguracji jestem na TAK 7 eko 3 flota

• Cytat od Kal-El: „Ładnie, też oszukane jak moje i skradzione jak moje, cienki bolku ? ” Niema to jak płacz, dzieci zawsze się znajda szczególnie w tej grze, Kal-El odpocznij i wyluzuj bo szukasz nie w tym zródle co trzeba.

• Wstawiam bo chłopak chciał i po prosił mnie niema konta na forum, wstawiam z grzeczności. Dnia 07-07-2018 00:39:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor vYxx ________________________________________________ Mały transporter 30.000 Lekki myśliwiec 63.169 Ciężki myśliwiec 12.651 Krążownik 15.055 Okręt wojenny 8.017 Pancernik 4.710 _________________________________________ Obrońca jacolslv ________________________________________________ Mały transporter 380 Duży transporter 4.259 Lekki m…

• Jak nie pilnujesz żałujesz, w sumie to tylko cyferki. Dnia 07-07-2018 12:20:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Deeppurple [IDLAKI] ________________________________________________ Pancernik 108.047 _________________________________________ Obrońca Dam79 ________________________________________________ Mały transporter 8.172 Duży transporter 12.121 Lekki myśliwiec 362 Ciężki myśliwiec 49 Krążownik 137 Okręt wojenny 3 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 2.828 Sonda szpiegowska 139 Bomb…

• Trafiony po raz 2, no cóż życzę szo. Dnia 02-07-2018 19:17:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Deeppurple [IDLAKI] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca jacolslv ________________________________________________ Mały transporter 1.272 Duży transporter 4.862 Krążownik 219 Okręt wojenny 15.000 Recykler 2.000 Sonda szpiegowska 1.446 Bombowiec 96 Niszczyciel 62 Gwiazda Śmierci 10 Pancernik 1.750 _____________…

• wybieram Postrach Księżyca

• Można trafić, ale nie którzy szczególnie jedna osoba tego nie potrafi . Gratuluje Mariusz przetapiaj ty już wiesz na co

• Piękny lot, i ładnie wlazło starcie. Gratuluje Mariusz i czekam na większe.