Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 368.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Takie rzeczy lubię najbardziej, gratuluje utarcia nosa, czekam na dogrywkę.
-
Ciekawa obrona, agresorowi mogę napisać ze to się stało teraz to jest cud. Latasz opieszale bez kontroli. Ale myślę że ostatni raz lądujesz po drugiej stronie. Obronie gratuluje.
-
Może ja się wypowiem jak dla mnie puki nie da się udowodnić że to push to wole się nie wypowiadać, ale znając tego gracza co robił na Polaris mam mieszane uczucia. Ale co do starcia gratuluje i czekam na więcej, w końcu to jest forum i każdy ma swoje zdanie. Nie każdy może się z tym zdaniem zgodzić, ale każdy może je zaakceptować według swojego widzi mi się.
-
Ładnie panowie lecicie w kulki. Gratulacje zgranej akcji
-
Co do akcji, obserwacja skan lot i bum. Ale co do całej sytuacji no cóż zaczęło się od unii Polaris ,zaczęło się od tego ze chłopaki próbowali mi zdejmować wszystkie mony. Robili to tak nieudolnie że powoli za czeli rezygnować z akcji ale wszystkich nie powiadomili o tym i jeden sam się nadział a kolejnego dziś złapałem. Zostało 2 przy odrobinie pomocy uda się tego jednego zezłomować to tyle. Pozdrawiam wszystkich znajomych oraz sojuszników. Dnia 28-10-2018 następujące floty spotkały się w walce…
-
O kilku takich co próbowali. Z chłopakami obserwowaliśmy cała akcje. Dnia 17-10-2018 04:44:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Grim Reaper ANTY-PIS [A F] ________________________________________________ Okręt wojenny 300 Gwiazda Śmierci 6 Pancernik 300 _________________________________________ Obrońca Deeppurple [IDLAKI] ________________________________________________ Recykler 200 Gwiazda Śmierci 200 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Grim Reaper ANTY-…