Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 368.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od tereth: „ciebie tez czeka pokuta bóg mi świadkiem a jak widać po starciach nie rzucam słów na wiatr ... ” Ale jaka pewność siebie, dzieciaku sporo nauki przed toba, sporo a i tak nadal nie wiesz o co chodzi dalej. Starcie ładne, lecz robienie z siebie gwiazdy niema sensu
-
Korona na kolanach ale wtopili chłopaki, jak sie bawic to się bawić brawo za zorganizowanie obrony
-
Nie!!!!, a dlamnie jakies detki KoleśGit , brawo piękny wlocik i na tym to polega. Raz jesteś atakujacym a raz ofiarą taki los obrońcy dzisiaj. Życze szo dla obrońcy, a tobie kolesGit wiesz czego top i bijesz kolejny rekord . Za brak detków
-
Takie akcje sa ciekawe a to dlatego że klikanie obrony może być skuteczne gdy aktywnośc sie pojawia a atakujacy nic ztym nierobia , a jak się leci na cos co ma sporo surowców to trza się z tym liczyc. Nie jestem miłosnikiem tego typu gry jak anty wstawianie obrony, ale jest antyobrona za anty i jest kupno antymateri co nie którzy robia wiec poco ten płacz, brawo dla obroncy, a dla agresorów lamerskie podejscie do ataku. Sporo nauki dzieci sporo trzasamilepiej odpuscic atak nizleciec na pałe
-
Akcja długo planowana wpierw zaczęła się od zdejmowania mona na 8 gali bez skutecznie przekroczona ilość niszczeń, za co dostałem zgłoszony i odpoczynek kolejny z resztą. Po zdjęciu urlopu szukanie floty aż do dziś. Flota stoi skan lot i bum małe tankowanie, bo tak mi się chciało Resztę widać poniżej, pozdrowienia dla Mariusza,Falcon1000, Anii ona wie za co, oraz wszystkich graczy na unii Xanthus, z którymi miałem okazję zagrać krótki epizod. Dnia 29-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały s…
-
Akcja z ni gruszki ni pietruszki, ale co do lotu to masakra pytanie sie dostawców o pożyczkę deuteru lot prawie przez 130 układów do tego na oparach, ale sie udało. Nie zebrałem wszystkiego, ktoś tam zebrał 15kk mety niech ma na zdrowie.Pozdrawiam sojuszników moze wkoncu wróca . Dnia 18-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Deeppurple ________________________________________________ Mały transporter 30.000 Lekki myśliwiec 30.000 Pancernik 25.000 _______________________…
-
Co tu duzo pisać zdjęcie mona, sojusz sojusznika próbował bronic ale się nie dogadali a szkoda. Obroncy życze bo to spoko gracza jak na ten sojusz i czasami człowiek może się mylić. Pozdrawia znajomych oraz sojuszników może wróca . Dnia 18-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Deeppurple ________________________________________________ Okręt wojenny 60.246 Pancernik 74.451 _________________________________________ Obrońca darkside [A F] ________________________________…
-
Hm tego się niespodziewałem kucyk w reckach, no tak czasami bywa. Za błedy sie płaci, gratulacje panowie bo akcja piekna.
-
Cytat od darksidee: „jedyna moja godzinna przerwa w pilnowaniu konta od dłuższego czasu i od razu skan, lot i bum. ” Nie zupełnie 1h niebyło cię nakoncie ponad 1,5h i zabrakło deuteru 3 minut by poleciec ci na główna flotę i rozwiac wszelkie watpliwosci ale jak ci pisałem jestem cierpliwy . Cytat od darksidee: „hmm... niektóre skany są mocno podejrzane, a raczej wszystkie, ale ja się nie znam, więc nie spiskuje ” Nie używam zadnych kont aby skanować, obsewacja mi wystarczy.
-
Takie małe, co nie co do . Dnia 24-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Deeppurple [IDLAKI] ________________________________________________ Pancernik 2.500 _________________________________________ Obrońca darkside [A F] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Duży transporter 2.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.000 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Deeppurple [IDLAKI] ________________…
-
Nie komentuje tego . Pozdrawiam Grawesa, gratuluje za odwage w stawieniu st brakuje teraz tylko jednego aby zrozumieć gre tych 3 osób.