Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 861-880 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od marcik: „Cium Supcioszku Gilgotek Kudłaczku :cmok: Za co najczesciej Supcioszki fochaja sie na marciki ? Ale Supcie przeciez nie foszkają się! Lubisz moje pobudki ? Ojj bardzo lubie patrzeć jak wstajesz rano, jak przeciągasz się w łozeczku i coś tam mrumkasz ale zapewno chodzi Ci o budzenie mnie Pamiętam pobudke z wakacje, sobota rano..dochodzi coś 7:30 a tam marcik postanowiła Supcia milusio obudzić a co do PN to już wtedy nie spałem chyba oO Uwazasz, ze to w porzadku jak marciki pracu…
-
Cytat od marcik: „Hej Supcioszku Mrum Mroczkusio Jak myslisz co moze sie wydarzyc w nachodzacym weekendziku? Myśle, ze będzie fajna przygoda, zabawa...z fajnymi ludzmi :) Nie boisz sie jechac tyle kilometrow ze swiezym kierowca? Przejezdziłem z Tobą juz tyle km, ze nie mam czego się bać...chyba nigdy sie nie bałem bo inaczej nie dałbym Ci mojego Furczana... Wiesz, ze mamcik Cie jutro zamarudzi? Z tego co wiem to ma mi zrobić kawusie z lodzikami ^^ Jestes na to przygotowany? Oczywiscie, dobra kaw…
-
Cytat od marcik: „/me wita Supciusia gilgota ,cmoka ,caluje ,mizia i kicra tez /me prumka marcik po brzusiu, czmoka i szmyrkuje :* dokoncz zdanka tak jest Idiotyzmem jest ... być zaślepionym człowiekiem Nigdy nie odezwe sie ... do osoby ktora mnie zrani Osobowosc wyraza sie najdobitniej przez... czyny/działania/zachowanie Najbardziej cieszy mnie ... nadchodzący weekendzik i to co może się tam wydarzyć :) Swojemu przyjacielowi ... potrafię zaufać /me zyczy Supciowi slodkich senkow oblanych czekol…
-
marcik - szefowa szefow;)
Superman - - Archiwum CT
Postmrum :* /me częstuje kawusią i za chwilke zaprasza do superaśnej pianki To jak z tym pytankiem o byciu znanym i lubianym...prawie tak jak na tej fajnistej fotce? A jak to z marcikiem jest....gdy znajomy, bliska Ci osoba powie coś o innej osobie, ze jest zła...to jak się zaczniesz zachowywać wobec niej? Przestaniesz z nią gadać, pisać... czy jak? Jaki utworek muzyczny ost leci u marcika? Potrafisz postawić na swoim zdaniu? Jeśli czegoś Ty chcesz a ktoś w rodzinie chce coś innego...lub podobnie ze…
-
Superman - - Archiwum CT
PostKochanie :* Co chciałabyś zjeść, skosztować...a nigdy tego jeszcze nie robiłaś? Chciałabyś być osobą publiczną? Jakąś gwiazdą, modelką..albo cuś w tym stylu, żeby ludzie Cie wielbili, na bilbordach umieszczali...? Czo byś poradziła swojemu przyjacielowi na peknietę serduszko? Czo myślisz o zasadzie, że jak ktoś się wobec Ciebie zachowuje tak Ty się zachowujesz wobce niej? Która kobieta w Twojej sygnie jest lepsiejsza, nie chodzi teraz o podział diablątko/aniołek? Która lepiej sie prezentuje i cz…
-
Cytat od Mati: „Szupico Maticiątko :* Z czego najczęściej żartujesz? Z różnych sytuacji Miewam za duże poczucie humoru oO Ulubiony prezenter telewizyjny? Dlaczego on/ona? Nie oglądam TV więc nie mam takiej osoby. Ulubiona bajka z dzieciństwa? Weekendowe dobranocki...smerfy, kacze opowieści, gumisie...nawet dużo ich było, nie będe wszystkich wymieniać :) Za tydzień o tej porze się bawimy \o/ Supcio w końcu będziemy mogli się napić teraz wiem, ze na nocke zostaje więc będzie można sie zabawić :P” …
-
Superman - - Archiwum CT
Post/me karmi marcik wafelkiem :* A Ty za kogo siebie masz? 4d932ff6f860dde1.png ...dlaczego uważasz siebie za Aniołka? Co Cię skłania do wyrazenia takiej opini? Myślisz, ze to prawda? Proszę o większa rozpiskę zawierająca jakies potwierdzenie tego stwierdzenia I nie chce widzieć czegoś w stylu...bo tak, bo na fejsie tak pisało czy coś w tym stylu hrhr Czo uważasz o mojej zołtej koszuli? oO Pytam ponownie bo nie doczekałem sie odpowiedzi ;o Myślałaś może o załozeniu sobie GPSa, zebym Cię mogł na zlo…
-
Superman - - Archiwum CT
PostBrum Rajdowcu :* Uważasz się za dojrzałą osobe? Czy Twoje decyzje, które podejmujesz też takie są? Wspominałaś, że starasz się w życiu robic to co uważasz za słuszne i decyzje zawsze starasz się podejmować sama... a nawiązując do poprzedniego pytanka... czy życiowych decyzji, które diametralnie mogą zmienić Twoje życie nie powinno się przemyśleć i skonsultować w gronie zaufanych osób? Czy uważasz się za osobe która trzeźwo myśli i nie daje się ponieść fantazji. Czy chcąc dobrego/wymarzonego życi…
-
Cytat od marcik: „/me wita Supcioszka i mrumcia mrumciumciumcium Dlaczego dziwnie sie dzis czujesz ? Dzisiaj akurat ogarneło mnie mega lenistwo po wczorajszym dniu i nocy ;) Co powoduje, ze Twoje samopoczucie jest dziwne ? Tak ogólnie czy dzisiaj? oO Dzisiaj wpłynął na to wczorajszy dzień... chyba ponad 20h na nogach byłem, w południe milusi dzień w milusim towarzystwie a wieczorkiem urodzinkowanie...niby same przyjemności ale jak się pobaluje to na drudzi dzień roznie bywa, szczegolnie jak sie …
-
Cytat od marcik: „/me ciumciurumcia Supcia tu i tam /me kudłaczy marcika :* Oj tam oj tam jeszcze ktos pomysli, ze mnie taka torturnica ( nazwa bynajmniej nie ma zadnego powiazania z tortem ) Torciki :mniam: Jak smakowal Ci sos do nachos ? Był taki, taki inny od tego czosnkowego tak jak mówiłem w kinie...brakowału mu troszku przypraw...ale dało sie ponaczosować Jak na pierwszy raz to był spoko! Co bedziesz mowil gdy marcikowy obiadek nie bedzie Ci smakowal ? A czemu miałby mi nie smakować? będzi…
-
Superman - - Archiwum CT
PostWitaj Puszku Jak oceniasz pomoc Supcia? W ilu stopniach jesteś zadowolona z tego co wybrałaś? Gdybyś miała wolne weekendy to czo byś chciała w nie robić...oprocz długiego spania, leniuszkowania, netkowania...? Wiesz już wszystko o swoim samochodzie? co jeszcze chciałabyś się o nim dowiedzieć? Kobiety muszą się znać na autach? oO Z czyim zdaniem liczysz się najbardziej? Czy jeśli na imprezie ktoś poprosi Cię do tańca to...zgodzisz się czy mimo 7mln prośb będziesz odmawiać? Cytat od marcik: „: , c…
-
HypnOS
Superman - - Archiwum CT
PostCytat od Majuchna: „ Jaki lizaki lubisz najbardziej? :O” Moje Będziesz lizał mojego lizaczka? Co wezmiesz na zlot? oO Jak grać, żeby w kręgle wygrać? Lubisz bilard? Jesteś zły? o/
-
Superman - - Archiwum CT
PostHej Puszku :* Widze, że znowu odpowiadało Twoje słodkie bliżniacze Ja Angel to Twoje drugie Ja, które jest wewnętrznie ukryte albo zewnętrznie odkryte Evilku \o/ Gdbyś miała nagle przestać jeść na dłuższy okres czasu to jaki ostatni posiłek zazyczyłabyś sobie? Wybierając pianke, wolałabyś zapachową czy kolorową? Piwko z soczkiem czy drink ze słomką? A gdy Supciowy posiłek będzie bardzo ale to bardzo niejadalny to czo zrobisz? Czego najbardziej boisz się jadąc samochodem? Jak najabardziej lubisz …
-
Superman - - Archiwum CT
PostWitaj Kochaniutka Jak moge pytać o inne rzeczy gdy najważniejszego nie wiem i nie potrafię tego zrozumieć? Dlaczego poznanie wiedzy musi boleć? Czemu przeszłość jest zagadką, terażniejszość mętlikiem? a przyszłość..niech sobie narazie czeka Spokojnej nocki i rozjaśnionych snów
-
Cytat od Mati: „Supcio \o/ Mati \o/ Jaka muzyka jest najlepsza do jazdy autem? Taka która nam się bardzo podoba, pobudza nasze umysły i sprawia, że jazda samochodem będzie jeszcze bardziej przyjemna ^^ Jaka była Twoja ulubiona zabawka w dzieciństwie? Resoraki lubiałem bawić się samochodzikami :P Miałeś kolekcję klocków lego? Co z nich najwspanialszego zrobiłeś? Pewnie, że miałem wiele godzin poświęcałem na układanie roznych wymyślnych budowli A rózne rzeczy się robiło, albo to co było w instrukc…
-
Superman - - Archiwum CT
PostWitaj Mega Uparciuszku Dlaczego tak reagujesz gdy Supcioszek łapie Ci rączki gdy robisz sobie bzitkie rzeczy? Czy wiesz, że On chce dla Ciebie jak najlepiej Czemu mu sie nie poddasz...skoro sama wiesz, że nie powinnaś robić tego co robisz. Pobijesz go kiedyś gdy jeszcze będzie probował Ci pomóc? Co lubisz a czego nie w Supciowej jeżdzie samochodem? Czy wiesz, że jezdząc sama bez Supcia stajesz się Mamcikiem Przejmujesz jej nawyki i zaczynasz mówić o tym jak ktoś jezdzi Jak myślisz, czym to jest …
-
Mati
Superman - - Archiwum CT
PostSkarpetkowcu :piwko: Często obrażają się na Ciebie kobiety? W jakich sytuacjach i czym to jest spowodowane? Jak potem się czujesz i jak reagujesz? Jakbyś opisał kobiety, tak ogólnie w 2-3 zdaniach? Używasz czasami grzebienia? Robisz coś z włosami? Czy może tylko myjesz i potem niech się dzieje co się dzieje Kiedy będzie jakiś fajny i ciekawy mecz na który warto iść? Jak wpłyneła na Ciebie zmiana czasu? /me zakłada Matiemu peruke i czochra go
-
Cytat od marcik: „/me wygilgowywuje Supcia Halloweenkowo wit.gif /me odwzajemni się przy najbliższej okazji Do jakiego pojazdu nigdy bys nie wsiadl a w jakim bardzo, bardzo chcialbys pojezdzic i dlaczego ? Nigdy nie mów nigdy...nie wiem, może do płonącego? ... chciałbym samochodem WRC na rajdzie sobie pojezdzić albo jakmiś mega drogim i wypaśnym...Lambordzini, Porsze lub cuś...tuning wypaśny Tak szalenie sobie po mieście pojezdzic :P Co bylo by gdyby ...? ... myśle, ze byłoby bosko Co sadzisz o …