Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 821-840 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od marcik: „Witaj wSPAnialy Supciu Cześć szalony marciku :* Boisz sie dentysty ? Nie! Nawet swojego dentyste często rano mijam i radośnie się razem witamy Dlaczego jestes leniuszkiem ? Ale nie takim wielkim jak diabelska marcik mogłem się troszke od Ciebie zarazić, jak leniuszkowaliśmy na marcikowym łozeczku Jak wyglada Twoje piankowanie ? Oj...to jest bardzo osobista sprawa nie moge tego opisać, mogłym fotke wysłać z piankowania ale...wiesz, ze z pewnych powodow tego nie zrobie ^^ Co doda…
-
marcik - szefowa szefow;)
Superman - - Archiwum CT
PostWitaj mój Aniołkowy marciku :* Jak sesja? Jak ją oceniasz? najspokojniejsza ze wszystkich czy tak normalna, bo chyba nie za cięzka? Jak ferie, kiedy będziesz je miała i co zamierzasz wtedy robić? Może coś takiego demotywatory.pl/uploads/201101…96842_by_Demoocik_500.jpg ? A jak marcik czuje się na myśl o SPA, które Supcio planuje zrobić marcik? Jak wyobrażasz sobie przebieg takiego SPA, a jak chciałabyś, zeby ono faktycznie przebiegało? Wiesz, że jak pisze "marcik" to mi mozilla podkreśla marcik …
-
Cytat od marcik: „/me robi Supciowi SPA na przywitanko mrum takie SPA to ja loffciam =) Lubisz robic SPA? Wole jak mi ktoś robi ^^ Jak bardzo ? oj bardzo! sama wiesz jak Opowiedz mi, ze szczegolami jak to bedzie wygladalo. (rozpisz sie na conajmniej 250 slow jak to bedzie przebiegalo/wygladalo) <@`marcik> SPA jak to ladnie Wlosiek nazwal <@`marcik> jak ja bede pierwsza to ty mi na pewno nie zrobisz ;p <@`marcik> nie bedziesz w stanie ;p Mogłbym opisać swoją wizje ale to raczej Ty powinnaś wiedzi…
-
Superman - - Archiwum CT
PostKudłaczku :* Widze, że powyzej nie odpisałaś tak jak to było w rzeczywistości! ale i tak każdy wie, ze jesteś kudłata ale to dopsze! Jak Ci się podobają pierwsze tygodnie nowego roku? Czy coś się zmieniło? Czy jakieś tam postanowienia czy plany noworoczne zmieniły się a może spełniły lub wykonały już? Wolisz kudłaczyć czy być kudłaczona? Jak sprawuje się aparacik, dużo fotografujesz nim? Bardzo zadowolona jesteś z niego i z fotek które zrobiłaś? A kadrujesz już lepiej czy dalej szkolenie Supciow…
-
Cytat od marcik: „/me wita Supcia w CeTku w tym nowym roczku Witaj łobuziaku :* Lubisz bawic sie w zgadywanki? Nie, lubie czyste i przejrzyste sytuacje :) Wolisz zgadywac czy byc 'zgadywanym'? Być zgadywanym ;) Jak czujesz sie jesli ktos zaczyna mysl ktorej nie chce skonczyc? Wole to niż jeśli całkowicie coś omija, nie wspominając nic o pewnych rzeczach... jak się czuje? staram się naciskać bo po sobie wiem, ze ulegam gdy czegoś nie chce powiedzieć. Daje Ci to do myslenia? Pewnie, że daje...może…
-
Superman - - Archiwum CT
PostCześć tajemniczo kudłaty Diablątku Co mi powiesz o szarlotkach? z czym Ci się kojarzą i czemu tak? (tylko mnie w to nie mieszaj, chodzi o Ciebie xD) Co myślisz o suchych babeczkach? Jaki jest powód, że są suche? Co na to wpływa? Jak je można zmoczyć, jaki Ty masz sposób? Walenie - z czym Ci się to słowo kojarzy? Co możesz o nim powiedzieć? Jak często go używasz i co masz na myśli mówiąc do kogoś, żeby wykonywał pewną czynność To jak z tajemniczościa i sekretami jest... gdy ktoś wobec nas taki je…
-
Cytat od marcik: „ 12258c1.gif Roku udanego, Orlow na sniegu, Fajerwerkow moc, Dobrego snu co noc, Przed domem balwana...Zabawy do rana...Spelnienia marzen w Nowym Roku Dziękuje ja już chyba Ci wszędzie gdzie się dało złożyłem życzonka :) Masz jakies postanowienia noworoczne ? Jakoś w tym roku nie mam konkretnych...ogólnie osiągnać swoje stare plany ... zmienić troszke swoje podejscie i nastawienie... takie tam pierdoły ;) Bedziesz dazyl do ich spelnienia? Pewnie tak...ale nie za wszelką cene...…
-
Superman - - Archiwum CT
PostMartuś :* :* Z okazji nadchodzącego Nowego Roku... sylwester2.jpg Życze Ci wszystkiego najlepszego, udanej sesji, napisania ładnie pracy - 5tkowej obrony, zero mandatów na koncie, dużego zdrowia, milusich stosunków z Supciem szampan.jpg A teraz powiedz mi ... co najmilej będziesz wspominać z tego roku? Jakie to wydarzenia i sytuacje zapadną Ci w głowce? Czego spodziewasz się po nadchodzącym roku? Co chciałabyś aby sie wydarzyło, może zmieniło? /me tuli marcik, żeby ją ogrzać w starym roku i bezp…
-
Cytat od marcik: „/me wita Supcia z rana i chlosta delikatnie rozga /me przyjmuje chlosty z pokorą jak to zawsze robi Co masz na mysli? Nie zrozumiesz więc nie będe się rozpisywać ;) Jak po swietach ? A jakoś inaczej, w tym roku miałem wolne przed i po...więc odpada klimat świątecznego odpoczynku Ogólnie to fajnie, zaczynam dochodzić do zdrowia! Co najbardzie Ci sie podobalo a co bys zmienil w tegorocznych ? Ogólnie nawet fajny był to okres, szybko zleciało ale miło było...czy coś bym zmienił? s…
-
Cytat od marcik: „santa2.gif /me kicra swiatecznie Supcia /me chlosta marcik rozgą Co najczesciej robisz gdy marciki sa niegrzeczne ? Zależy gdzie...zależy z jakiego powodu...nie można tak jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie Jak myslisz , jaka kara byla by dla marcika najdotkliwsza? Oj ... wolałaby jej nie znać, a ja tego nie powiem Czas pokaze... czo z marcika wyrośnie A jaka kare najdotkliwiej odczul by Supciek ? On cały czas to czuje Jakiego koloru rozgi dostales na pupke ? Zobaczysz jut…
-
Cytat od marcik: „Hej Supcioszku Hej marcik :* pociesz mnie mialam miec urlop /me tuli mocno, ściska, głaszcze i czmoka w prawego polika będzie dobrze! Jak wyglada Twoje nowe lozeczko ? hrhr...a skąd wiesz, że je mam? szpiegujesz ^^ A kiedyś sama zobaczysz nie ważne jak wygląda, ważne jak minie pierwsza noc Ale wygląda superaśnie, nawet kolorek pasuje :P Kiedy bede mogla je wytestowac czy sie nadaje ? hrhr...zaprosiłbym na testowanie łozeczka, związane z jedzeniem potrawy zrobionej przeze mnie, …
-
Superman - - Archiwum CT
PostChoineczka :* "Pisanie pracy nie idzie a stoi ... Ogolnie jestem zla i nic nowego nie napisalam jeszcze" Aż cisną mi się tutaj pewne słowa, o tłumaczeniach, wyjaśnieniach co słyszałem ... powiedziałbym 'a nie mówiłem' i inne słowka ale nie zrobie tego... bo jest dokładnie tak jak mówiłem a nie tak jak słyszałem.. Pamiętasz czo mówiłem o pracce, lajcik...dużo czasu jest, to jest pikuś i w ogole nie ma czo się przejmować Chciałem ocenić ale dałaś w złym formacie...postaram się zainstalować program…
-
Superman - - Archiwum CT
PostWitaj Śnieżynko :* Jak będzie wyglądało Twoje rozkładanie choinki? Jak zazwyczaj zaczynasz, od dołu do góry? Najpierw lampki...jak to wygląda, opowiedz mi o tym? Czym najbardziej lubisz delektować się w święta? Co ciekawego własnoręcznie przyrządzasz? Co lubisz jeść a czego nie lubisz, pomimo tego, że będzie na stole? Emilkowaci coś dostaną? Myślisz, ze byli grzeczni? Jak pisanie pracy? Ile już napisałaś? Jak idą pytanka, co już ciekawego zrobiłaś? Miłego prackowania, bo zapewne teraz sobie dobr…
-
Cytat od marcik: „/me wita Supcia w te mrozna noc /me lize marcikowo oko, żeby jej odmarzło :P dokoncz zdanka Moja najlepsza ...chwila w życiu jest przede mną Kiedys zrobie to... i będe szczęśliwy jak nigdy \o/ Lubie ogladac ... zdjęcia, które przypominają mi o wspaniałych chwilach =) Najlepsze kebaby... są podobno u turka? tylko nie wiem czy tam jadłem, bo marcik nie odpisała :O W wigilie ... mam nadzieje spędzić miło czas w rodzinnym gronie :) Czasami mysle, ze .... nic nie rozumie. /me zrzuca…
-
Superman - - Archiwum CT
Post/me częstuje marcik ciepłą kawusią w ten zimniusi dzionek :* Skoro nie chciałaś opowiedzieć o 24tym to powiedz przynajmniej jak wyglada sprawa z prezencikami Kto je przynosi? (gwiazdka, mikołaj czy może małe marciki)... czekacie az gwiazdka pojawi się na niebie czy moze tuz po kolacji? Kto je rozdaje...jak to wyglada? Chodzisz na pasterke czy leniuszkujesz w ciepłym łozeczku? Czy psiaczki kiedyś przemowiły ludzkim głosem? Jak tak to co Ciekawego powiedziały? Co sprawia, ze marcik jest taka tajem…
-
Cytat od marcik: „/me sniezkuje Supcia po sniegu /me głaszcze marcik po brzuszku nie zebym sie upominala ale miales mi cos ugotowac może być śniezka? dosypiemy tam kawusi i będzie mrum ^^ Co najbardziej smakuje Ci na wigilijnej kolacji ? Oj wszystko...bo staram sie głodować do wieczorka, zeby potem delektować sie przysmakami pierożki hrhr Jak bedzie wygladala Twoja choinka ? Bardzo ładnie i kolorowo Kto zazwyczaj ubiera choinke w Twoim domu i kiedy to robicie ? A roznie...zazwyczaj ja :) Czy pie…
-
Superman - - Archiwum CT
PostHej Szataniku :* Jak Ci się podobała Niedziela? Jak myślisz czemu przegrałaś? Czy posiadasz jakąś wiedze lub cuś co mogłoby wpłynąć na mnie? Cytat: „nic Ci nie powiem bo miales mi wczoraj poopowiadac o swojej wigilii a nicz zupelnie nie powiedziales :bunt:” Ale nie pytałaś więc czemu na mnie foch? Opowiadaj! Rozpisz się ładnie Tylko nie pisz, ze na spotkaniu jakimś tam opowiesz ;o Lepiłaś juz bałwanka tej zimy? Nie licząc, że z siebie zrobiłaś Jak myślisz...czy można mówić o miłości przez Intern…
-
Cytat od marcik: „/me szczypie Supcia w pupke /me mac mac marcik po kuleczkach :* Cytat od Superman: „pokaze Ci fotki 25tego” a to nie dasz skosztowac ? bo ja takich rzeczy nie mam ojoj...zaprosze Cię na obiadek albo kolacje Jeśli będziesz miała ochote na takie cuś ;) Jak sie przygotowywujesz do wojny na niedziele ? Chodząc na siłownie heh... przygotuje się tak, ze ciepło się ubiore! wezme zapasowe ciuszki, rękawiczki i może znajde jakieś gadzety Masz juz jakis plan czy pojdziesz na zywiol ? Pój…
-
Superman - - Archiwum CT
PostWitaj Promyczku :* Cytat: „chcesz pozniej latac nago ” z marcikiem zawsze Wyciągasz wnioski z tego jak ktoś coś Ci mówi, tłumaczy? bynajmniej nie chodzi o szkołe Wpadłaś kiedyś do zamarzniętego stawu? Chodziłaś po nim? Czy raczej bałaś sie albo nigdy nawet nie miałaś okazji? Jakie marcik ma potrawy na święta? Czym się zajadacie? Proszę o pełna rozpiske...a w ogole to opisz jak wygląda u Ciebie 24ty Jaka była Twoja ulubiona zabawka w dzieciństwie? A jaka jest teraz? Dokończ: Najbardziej cieszy mn…