Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 185.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
psotka
Włosiu - - Archiwum CT
PostCytat od buleon: „Czy komukolwiek pokazałaś swoją fotkę? ” Ba! Co poniektórzy to ją nawet na fejsie mają Bry Aga Znasz mnie Jak bardzo mnie lubisz Czemu nie zaprosiłaś na ciastko jak byłaś w PL? I na razie nie męczę więcej
-
Cytat od guras: „Dzięki Panowie miło przystąpić do waszego grona 17 wybrałem na inne finezje gdyż sie nieźle napociłem przy tej akcji lot pod falangą na planetę w układzie, wbicie się w 40 minutową przerwę pomiędzy odświeżaniem podglądu a później jeszcze wybicie recyklerów które podbierały złom z pzta (musiałem je wyliczyć puszczając na atak 4 fale) ” Nikt nie twierdzi, że akcja prosta jak skan-lot-boom, ale tak jak napisał gruszek to by było zbyt proste Tak czy siak witam w klubie Pozdrawiam.
-
marcik - szefowa szefow;)
Włosiu - - Archiwum CT
PostI co? I co? Jaki Włosiek potrafi być miły? I jeszcze powiedzcie mi... kto jest the best w kręgle? :D:D Idę spać bo dopiero wróciłem O.o Dobranoc!
-
Włosiu - - Archiwum CT
PostCytat od Superman: „Jak wyobrażasz sobie Wlosia? Co możesz ciekawego o nim napisać hrhr (Pozdrawiam Cię Wlosiu o/ xD)” Halo, halo ... Wy to chyba czasem zapominacie, że ja to czytam Zanim marciek cokolwiek napiszesz to ja proszę o konsultację na priv :D:D Cytat od Superman: „ Chciałabyś naukać się grać w bilardzika? ” Jeśli plan z bilardem jest dalej aktualny to ja zabraniam bo jeszcze przegram No to chyba tyle Dobranoc!
-
Włosiu - - Archiwum CT
PostCytat od Superman: „Kiedy ostatnio byłaś w Krakowie i co ciekawego tam robiłaś? Chciałabyś tam pojechać w najbliższym czasie...na jakieś zwiedzanie, spacerkowanie bądz picie? ” Odniosłem wrażenie, że ktoś tu bije do mojej osoby To było pytanie retoryczne? Dobrze wiesz, że by chciała hrhr Kiedy ostatnio byłaś w Katowicach i co ciekawego tam robiłaś? Chciałabyś tam pojechać w najbliższym czasie...na jakieś zwiedzanie, spacerkowanie bądź picie? xDDDD Pozdrawiam
-
Cytat od ZAiMeR: „Miałem raczej na myśli podpisy tekstowe pod obrazkami :P” Zanim doczytałem Twojego posta pomyślałem o tym samym Napisy równie dobrze mogły by być pisane w pionie z boku obrazka Pomysł ogólnie super będę obserwował pracę, a jeśli coś wpadnie mi do głowy to na pewno podeślę PW Pozdrawiam.
-
Mati
Włosiu - - Archiwum CT
PostCytat od marcik: „Pozdro od losia co ma szczotke z wlosia :fgrin:” Cytat od Mati: „Pozdro od Włosia co zjadł szczotkę od łosia :P” Przepraszam bardzo, że co?! Kiedy się przerzucisz na Cracovie? Piwo czy wódka Doczekam się dnia kiedy mnie poznasz z koleżankami? Napisałbym tutaj jakąś słitaśną końcówkę, ale chyba nie potrafię Pozdrawiam.
-
TOP10 Starć u41 Solo & ACS
Włosiu - - Hall of Fame
Post2qvqr8x.png =========================== 1. Kedah [WeG] vs. JużNieKrzychu [TTG] 16607,15 % 2. wojtekreal [3 X] vs. Thotmes [HAR] 13536,12 % 3. Madrid 7 [3 X] vs. Święty Piotr (PIOTR II) [TTG] 11990,17 % 4. Ujejskiz [DSM] vs. Oberon [HAR] 10818, 28 % 5. Madrid 7 [3 X] vs. chupacabra [MCNE] 9317,39 % 6. Madrid 7 [3 X] vs. Absens carens [MCNE] 7526,57 % 7. Madrid 7 [3 X] vs. Ojeda [Druzyna] 6217,60 % 8. Madrid 7 [3 X] vs. aron [TSU] 6189,62 % 9. bitewicz [TTG] vs. lord intar [DSM] 5681,96 % 10. woj…
-
Cytat od elfi: „@Zimny Włosiu mógłby bardzo, bardzo wiele, gdyby nie... no właśnie, gdyby nie psuł. Niesamowite, jak... głębokie są pokłady mojej cierpliwości dla niego ” Ja sobie wypraszam! Osioł niczego nie psuje! A może Elfi ma jakiś ukryty cel w stosunku do Włosia, że taka cierpliwa Co z tymi Katowicami? Co z tym morzem? Czy będziesz kiedyś dla mnie miła? Buziaczki
-
Mati
Włosiu - - Archiwum CT
PostCytat od marcik: „Jak chcialbys aby Twoja dziewczyna do Ciebie mówiła? ” przypuszczam, że zwrot... oh mój Ty Włosiu byłby idealny a zarazem zadowalający Kiedy znowu pijemy? Tym razem więcej sztuk jak jedna? Ponoć planujecie mnie zabrać gdzieś z Zimnym na picie :D:D prawda to to i tyle
-
Cytat od Shax: „I pytanie dnia : Czy lubisz lody pistacjowe ? ” Czy lubi to nie wiem, ale woli truskawkowo-czekoladowe to znowu ja Cieszy się Elfi pyszczek czy mordeczka? jakbyś mnie przedstawiła rodzicom? Jak często ktoś w Ciebie wjeżdża kiedy prowadzisz? :D:D Święty Mikołaj czy królik wielkanocny? Mieliśmy rzucać palenie i znowu wyszło jak wyszło Buziak
-
AKTUALIZACJA
Włosiu - - Hall of Fame
Post7 solo 1. #1 [LTs] Kocham Ize vel CRACOVIA vs CorsairS [ALLSTARS] - 145% - obrońca online? 2. CRACOVIA [LTs] vs dzialo7 [FedGal] - 309% 3. CRACOVIA & wRAiTh [LTs] vs armand [MADNESS] - 613% 4. CRACOVIA [LTs] vs jetpower [G.E] - 155% 5. CRACOVIA [LTs] vs aron [VatanR] - 470,73% 6. CRACOVIA [LTs] vs frey - 591,45% - Jubileusz ^^ 7. CRACOVIA [LTs] vs Bakus [aMADNESS] - 225,44% 1 acs CRACOVIA & Olo is back & hefajstos [LTs] vs Y2K [W.P.] - 412,66% ----------------------------- razem : 2.645% solo 2…