Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 185.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• psotka

Włosiu - - Archiwum CT

Cytat od buleon: „Czy komukolwiek pokazałaś swoją fotkę? ” Ba! Co poniektórzy to ją nawet na fejsie mają Bry Aga Znasz mnie Jak bardzo mnie lubisz Czemu nie zaprosiłaś na ciastko jak byłaś w PL? I na razie nie męczę więcej

• Cytat od guras: „Dzięki Panowie miło przystąpić do waszego grona 17 wybrałem na inne finezje gdyż sie nieźle napociłem przy tej akcji lot pod falangą na planetę w układzie, wbicie się w 40 minutową przerwę pomiędzy odświeżaniem podglądu a później jeszcze wybicie recyklerów które podbierały złom z pzta (musiałem je wyliczyć puszczając na atak 4 fale) ” Nikt nie twierdzi, że akcja prosta jak skan-lot-boom, ale tak jak napisał gruszek to by było zbyt proste Tak czy siak witam w klubie Pozdrawiam.

• marcik - szefowa szefow;)

Włosiu - - Archiwum CT

I co? I co? Jaki Włosiek potrafi być miły? I jeszcze powiedzcie mi... kto jest the best w kręgle? :D:D Idę spać bo dopiero wróciłem O.o Dobranoc!

Włosiu - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Jak wyobrażasz sobie Wlosia? Co możesz ciekawego o nim napisać hrhr (Pozdrawiam Cię Wlosiu o/ xD)” Halo, halo ... Wy to chyba czasem zapominacie, że ja to czytam Zanim marciek cokolwiek napiszesz to ja proszę o konsultację na priv :D:D Cytat od Superman: „ Chciałabyś naukać się grać w bilardzika? ” Jeśli plan z bilardem jest dalej aktualny to ja zabraniam bo jeszcze przegram No to chyba tyle Dobranoc!

Włosiu - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Kiedy ostatnio byłaś w Krakowie i co ciekawego tam robiłaś? Chciałabyś tam pojechać w najbliższym czasie...na jakieś zwiedzanie, spacerkowanie bądz picie? ” Odniosłem wrażenie, że ktoś tu bije do mojej osoby To było pytanie retoryczne? Dobrze wiesz, że by chciała hrhr Kiedy ostatnio byłaś w Katowicach i co ciekawego tam robiłaś? Chciałabyś tam pojechać w najbliższym czasie...na jakieś zwiedzanie, spacerkowanie bądź picie? xDDDD Pozdrawiam

• Cytat od ZAiMeR: „Miałem raczej na myśli podpisy tekstowe pod obrazkami :P” Zanim doczytałem Twojego posta pomyślałem o tym samym Napisy równie dobrze mogły by być pisane w pionie z boku obrazka Pomysł ogólnie super będę obserwował pracę, a jeśli coś wpadnie mi do głowy to na pewno podeślę PW Pozdrawiam.

• Największa liczba badań na członka (>=3) - 207 sojusz [TTG] 8 osób uni41 Pozdrawiam.

• Cytat od marcik: „Lubisz robic SPA? ” Kto nie lubi? Sex Perwersja Alkohol xDDD Panie mrumciumciumcium jak wspominasz swój pobyt w krk? I kiedyś planujesz jakąś powtórkę? /me się zobowiązuje do pamiętania tym razem wszystkiego

• u41 nick: Poohaty Napęd impulsowy 18lvl Pozdrawiam

• Mati

Włosiu - - Archiwum CT

Cytat od marcik: „Pozdro od losia co ma szczotke z wlosia :fgrin:” Cytat od Mati: „Pozdro od Włosia co zjadł szczotkę od łosia :P” Przepraszam bardzo, że co?! Kiedy się przerzucisz na Cracovie? Piwo czy wódka Doczekam się dnia kiedy mnie poznasz z koleżankami? Napisałbym tutaj jakąś słitaśną końcówkę, ale chyba nie potrafię Pozdrawiam.

• TOP10 Starć u41 Solo & ACS

Włosiu - - Hall of Fame

2qvqr8x.png =========================== 1. Kedah [WeG] vs. JużNieKrzychu [TTG] 16607,15 % 2. wojtekreal [3 X] vs. Thotmes [HAR] 13536,12 % 3. Madrid 7 [3 X] vs. Święty Piotr (PIOTR II) [TTG] 11990,17 % 4. Ujejskiz [DSM] vs. Oberon [HAR] 10818, 28 % 5. Madrid 7 [3 X] vs. chupacabra [MCNE] 9317,39 % 6. Madrid 7 [3 X] vs. Absens carens [MCNE] 7526,57 % 7. Madrid 7 [3 X] vs. Ojeda [Druzyna] 6217,60 % 8. Madrid 7 [3 X] vs. aron [TSU] 6189,62 % 9. bitewicz [TTG] vs. lord intar [DSM] 5681,96 % 10. woj…

• Cytat od elfi: „@Zimny Włosiu mógłby bardzo, bardzo wiele, gdyby nie... no właśnie, gdyby nie psuł. Niesamowite, jak... głębokie są pokłady mojej cierpliwości dla niego ” Ja sobie wypraszam! Osioł niczego nie psuje! A może Elfi ma jakiś ukryty cel w stosunku do Włosia, że taka cierpliwa Co z tymi Katowicami? Co z tym morzem? Czy będziesz kiedyś dla mnie miła? Buziaczki

• Mati

Włosiu - - Archiwum CT

Cytat od marcik: „Jak chcialbys aby Twoja dziewczyna do Ciebie mówiła? ” przypuszczam, że zwrot... oh mój Ty Włosiu byłby idealny a zarazem zadowalający Kiedy znowu pijemy? Tym razem więcej sztuk jak jedna? Ponoć planujecie mnie zabrać gdzieś z Zimnym na picie :D:D prawda to to i tyle

• mhmm Czemu jesteś taki złośliwiec? Why nie możesz żyć beze mnie? Czemu jutro będziesz w krk na piwie

• Dziękować Jaki jestem? Czemu taki A może jednak inny? Istnieje przyjaźń między facetem a kobietą? Jak często się kończy w łóżku? I mam 2k postów mrum

• Cytat od Shax: „I pytanie dnia : Czy lubisz lody pistacjowe ? ” Czy lubi to nie wiem, ale woli truskawkowo-czekoladowe to znowu ja Cieszy się Elfi pyszczek czy mordeczka? jakbyś mnie przedstawiła rodzicom? Jak często ktoś w Ciebie wjeżdża kiedy prowadzisz? :D:D Święty Mikołaj czy królik wielkanocny? Mieliśmy rzucać palenie i znowu wyszło jak wyszło Buziak

• Cześć! Lubisz jak Ci się podlizuję? Kiedy Ci przejdzie złość? Gloryfikujemy moją czy Twoją zajebiaszczość? Czy mimo swojej tępoty dalej jestem fajny? Masz zamiar zmieniać swoje multi Do dzieła! PeeS. lubisz jak Ci daje ?

• Na pierwszą randkę mam Cię zabrać na derby, kolację, do kina czy na spacer? Wolisz Osia z (u) czy bez (u) To co z tym paleniem? spontan czy planowanie? Kiedy przejdziesz na Orange? Dostajesz telefon o 4 w nocy. Odbierasz czy odrzucasz? I póki co wsio

• To ja też Bry Ile jeszcze pograsz w ogame? Cracovia czy Wisła? Słodkawszy czy sweetaśnie? Rzucamy palenie? Lubisz rano wstawać? Czy mam szanse konkurować z fafikiem i zimnym? I dalej nie męczę również

• AKTUALIZACJA

Włosiu - - Hall of Fame

7 solo 1. #1 [LTs] Kocham Ize vel CRACOVIA vs CorsairS [ALLSTARS] - 145% - obrońca online? 2. CRACOVIA [LTs] vs dzialo7 [FedGal] - 309% 3. CRACOVIA & wRAiTh [LTs] vs armand [MADNESS] - 613% 4. CRACOVIA [LTs] vs jetpower [G.E] - 155% 5. CRACOVIA [LTs] vs aron [VatanR] - 470,73% 6. CRACOVIA [LTs] vs frey - 591,45% - Jubileusz ^^ 7. CRACOVIA [LTs] vs Bakus [aMADNESS] - 225,44% 1 acs CRACOVIA & Olo is back & hefajstos [LTs] vs Y2K [W.P.] - 412,66% ----------------------------- razem : 2.645% solo 2…