Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 185.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Goku7: „Cytat od Gully: „Jakis screen wiadomosci z dzisiaj od jakiegos gracza o takim samym nicku jak obronca zglaszanego przez ciebie starcia nie moze byc zadnym dowodem.” No 2 graczy o takim samym nicku raczej na u12 nie znajdziesz. A tutaj zauważysz, że jest tylko 1 GRACZ ze wszystkich polskich uni o takim nicku. Jeszcze jakieś utrudnienia? infuza.com/pl/weekly/Search "lub w inny sposób można jednoznacznie wyczytać istotne okoliczności, z punktu widzenia zakwalifikowania." Odwołuję s…
-
Cytat od Goku7: „Wszystko co chcieliście przedstawiłem, a wy dalej swoje to niby relokacja, falanga, a teraz opisu nie ma haha śmiech na sali, a salwy braw dla waszej decyzji. Jeden Guras który się ujął bo ma coś co nazywa się inteligencją. ” Wszystko? Napisałem. Pokaż screen ze skanem moona z przed ataku. Zasady są zasadami. I nawet to, że sprowadzisz jeszcze kilku kumpli niczemu nie pomoże. PeeS. też wstawię pierwszę lepsze st i madrid mi potwierdzi, że to zawrócone stacjonuj moon-moon. Człowi…
-
Cytat od c3gi3l: „4. Akceptowane sa wyłącznie ST, i wyłącznie te w opisie których autor wspomina jak do nich doszło, lub w inny sposób można jednoznacznie wyczytać istotne okolicznosci, z punktu widzenia zakwalifikowania. ” Ani jedna z powyższych wytycznych nie została spełniona. Czego oczekujesz wklejając skan 5 miesięcy po RW? Tak jak pisałem. Nie twierdzę, że to co piszesz nie jest prawdą. Jednak dla mnie zasady są zasadami. Zobaczymy co napisze teraz prowadzący. Pozdrawiam.
-
Cytat od Goku7: „Cytat od c3gi3l: „2. Towarzysz Winnicki [Borsuki] vs Duch [IRON], Goku [IRON], maly_rawi [IRON] - 1 233,76% Obrona. nie zaliczam - brak opisu... Guras wyciag z mapy niczego nie dowodzi w dobie przenoszenia planet” Śmiech na Sali jeden drugiego podważa niestety cegiel racji nie masz. Cytat od Guras: „wiesz cegiel nie będę się wykłócał ale jak dla mnie dowody są wystarczające nie rozumiem twojego tłumaczenia że niby ktoś będzie specjalnie przenosił planetę po to żeby sie dostać do…
-
Cytat od Guras: „wiesz cegiel nie będę się wykłócał ale jak dla mnie dowody są wystarczające nie rozumiem twojego tłumaczenia że niby ktoś będzie specjalnie przenosił planetę po to żeby sie dostać do KFZ trochę dziwne wytłumaczenie” jakie dowody? Pokaż screena to będziesz miał dowód. Zasady zasadami. Takie moje zdanie.
-
Cytat od Gully: „Cytat od Włosiu: „ Chciałem dodać kolejny pkt. Tylko nie wiem czy zostanie mi on zaliczony jako 17. Jeśli nie to pkt 2 Maximus [KSW-Team] vs CRACOVIA KRAKOW [3 X] - 5250,03% - obrona!! TOP9 solo u41 PB :)” Moim zdaniem to punkt 2, który oczywiście zaliczam.” Po dłuższych namysłach oczywiście chce podciągnąć to st jedynie pod pkt 2 Pozdrawiam. EDIT: @Samael: napisałem już, że chce to podciągnąć pod pkt 2. Jeżeli nie rozumiesz całej oprawy akcji to wystarczy napisać na pw, a nie z…
-
Cytat od Goku7: „komentarz Hitokiri Battousai najlepiej o tym mówią.” Ja może dzisiaj jakoś ciężko kapuję, ale mi one nic nie mówią Oczywiście nie podejrzewam Cię o kłamstwo dla jasności. Mimo wszystko poczekam na to co powiedzą inni klubowicze PeeS. Chciałem dodać kolejny pkt. Tylko nie wiem czy zostanie mi on zaliczony jako 17. Jeśli nie to pkt 2 Maximus [KSW-Team] vs CRACOVIA KRAKOW [3 X] - 5250,03% - obrona!! TOP9 solo u41 PB :)
-
16. Ama [IRON], Goku [IRON] vs major kupricz [LsDW] - 1 677,04%? zaliczam 9. Goku [IRON] vs pyrt [TIS] - 477,39% Łapanka z Moona zaliczam 11. Goku [IRON ] vs tdi1.9 - 362,31% zaliczam 1. Wujek mario vs almerka, Goku, maly_rawi - 473,65% zaliczam 17. Goku [IRON] vs pawart pożegnanie [TSE] - 5 095,38% REKORD PB SOLO nie zaliczam - nie wiem czy dobrze wywnioskowałem, ale poleciałeś na stojącą flotę? 2. Towarzysz Winnicki [Borsuki] vs Duch [IRON], Goku [IRON], maly_rawi [IRON] - 1 233,76% Obrona.? n…
-
TS Wisła Kraków.
Włosiu - - Piłka Nożna
PostCytat od !Pete: „takze ciezko bedzie dostac w cyce :)” Nie żebym się czepiał .... ale, a nie mówiłem :D:D Pozdrawiam i do następnych derbów
-
TS Wisła Kraków.
Włosiu - - Piłka Nożna
Postdostaniecie w cyce i tyle hrhr pozdrawiam serdecznie
-
Cytat od Kolumb: „Finezyjne jest to że gracz którego flota była złomowana w tym czasie rozmawiał ze mną (pisał do mnie że nic z tego nie wyjdzie), widział moją flotę lecącą na niego i mógł w każdej chwili nie dopuścić do złomowania cofając swoją flotę która leciała z misją stacjonuj. Finezyjne jest to że zezłomowana została dosłownie na jego oczach, był dostepny w grze w chwili ataku na tym właśnie koncie ;P. Mógł temu zapobiec a nie zrobił tego z łasnej niewiedzy. Finezyjne jest przechytrzenie …
-
Cytat od Icetouch: „Cytat: „ Starania nie wystarczą,a to że stracili bramke to nie piękno futbolu tylko prawidłowa kolejnosc rzeczy. Myślisz że normalnie taki Klose nie wykorzystałby takich sytuacji? Jeden z najlepszych niemieckich napastników? ” Sugerujesz, że Klose specjalnie nie strzelał ? Ten, który wyrzekł się polskości oszczędzał naszych hahahahaha Specjalnie trafiał w Szczęsnego żeby nam się smutno nie zrobiło Peszko też specjalnie nie strzelał żebyśmy w zachwyt nie wpadli Kozak dedukcja …
-
Cytat od Rzeźnik drzew: „Mówisz brak słów? Nie pozdrawiasz? O jejku Brak słów na ludzi w różowych okularach. No ale ok. Cieszmy się, że mamy Szczęsnego i Lewego.” Ojejku, kolejny post na forum Tak, nie pozdrawiam. Nastęny post nic nie wnoszący do rozmowy a jedynie podtrzymujący to co pisała reszta Piłkarze zostawili na boisku dużo sił. A Wy dalej swoje. Każdy z Was zagrałby lepiej Do tego już człowiek zdążył się przyzwyczaić. Polakowi się nigdy nie dogodzi. I proszę Cię. Nie odpisuj
-
Cytat od Thorgoth: „Ten mecz pokazał dobitnie gdzie nasze miejsce. Gdyby to nie był sparing tylko mecz o punkty to by nas rozjechali. ” Równie dobrze mogę powiedzieć, że jakby to był mecz o pkt to Polacy grali by lepiej Przestań Pan bredzić. Chłopaki się starały i szacun im za to Bynajmniej w 2 połowie jak przerywali akcje niemców. A że stracili bramkę. Cóż... takie piękno footballu. Nigdy nie wiesz co się kiedy wydarzy. Oni mają lepszych w polu, a my mamy zajebistego bramkarza. Jak dla mnie to …
-
TS Wisła Kraków.
Włosiu - - Piłka Nożna
PostCytat od *ThoR*: „Cytat: „Twoje niedoczekanie ” To się jeszcze okaże. ” Kto miał rację?
-
TS Wisła Kraków.
Włosiu - - Piłka Nożna
PostCytat od *ThoR*: „Patrzcie się parchy! Na koronacje MONARCHY! Zwycięstwo zdobyte w derbach smakuje jeszcze lepiej. Szczególnie, że pomogliśmy im zagościć w I lidze ;)” Twoje niedoczekanie Cytat od *ThoR*: „ Już nie mogę się doczekać przemarszu na rynek! ” Będziemy Was wypatrywać hrhr Mimo wszystko ... gratuluję mistrza.
-
TOP 1 ACS souris i FUGAZI i YoRGuS [-BC-] vs BrzozA [SHEN] - 5499,62% ++WAR++ i .... Prima aprilis
Włosiu - - Hall of Fame
PostNie wiem jak to się stało, że nie było mnie tu wcześniej Moje gratulacje panowie. Teraz walnijcie Gibona Pozdrawiam i dziękuję za pamięć
-
marcik - szefowa szefow;)
Włosiu - - Archiwum CT
PostCytat od Shax: „Ile powinien mieć w bajcepsie Twój chłopak/mąż ? A w klacie ile ? ” Tutaj by wystarczyło jakby marcik napisała, że tyle co Włoś Ja tak tylko chciałem coś od siebie dorzucić, żeby mi nie wypominano że nic nie piszę Miłego dnia