Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 185.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od mielek777: „#221 SOLO; ZbyszekNiszczarka vs Johny11metrow [U.S.M.C ] - 2996,34% + moon + farming + zbiórka ” zaliczam

• Cytat od mielek777: „ACS : seven , ZbyszekNiszczarka[Kupcy] , Astrida , Ira [DOLAR] vs White Hand - 361 515,45% i 78 813,00% ” A ten ban to gratis? Na tą chwilę nie zaliczam. Reszta jutro

• Odnoszę wrażenie, że narzekacie bo dostaliście po dupie Na u68 mamy się całkiem dobrze i niestety, ale muszę się zgodzić z Ciernikiem... nie potrzebujemy uf

• pkt. 17? Mili i CRACOVIA KRAKOW i Ulises [3 X] vs nowy gracz - 7561,14% - relokacja

• Cytat od Matiq: „Cytat od Włosiu: „Cytat od Matiq: „Co do zmian to mam jedynie zastrzeżenie dotyczące konsekwencji podniesienia progu (do 6 pkt) jaką jest usunięcie z zestawienia. ” Tutaj chyba nie chodziło o usuwanie kogoś z zestawienia, tylko o próg dla nowych członków.” W swojej wypowiedzi odniosłem się bezpośrednio do poniższego fragmentu, z pierwszego postu w temacie: Cytat od Marvin: „Z powodu zwiększenia progu do 6 punktów, z dniem 1 stycznia 2015r, wszyscy gracze nieposiadający takiej il…

• Cytat od Matiq: „Co do zmian to mam jedynie zastrzeżenie dotyczące konsekwencji podniesienia progu (do 6 pkt) jaką jest usunięcie z zestawienia. ” Tutaj chyba nie chodziło o usuwanie kogoś z zestawienia, tylko o próg dla nowych członków. Mimo wszystko też jestem przeciwko podnoszenia progu. Ogame ma już tyle lat, że większość graczy nawet jeśli nie potrafi zorganizować akcji z, któregoś podpunktu to potrafi się przed nimi odpowiednio zabezpieczyć. Co za tym idzie uzbieranie tych 5 pkt niekoniecz…

• Może coś z tego wyjdzie CRACOVIA KRAKOW #Universum/Universa na których zostały zrobione ST: 4/28/41/62/68 #Ilość ST: 123 #Łączny % z wszystkich RW: 520.176% #Średnia na 1 RW: 4.229 % 107. CRACOVIA KRAKOW [3 X] vs kiu10000 [PIRATES] - 897,46% 108. CRACOVIA KRAKOW [3 X] vs wezyr [A S] - 1057,37% 109. 3 X [3 X] vs TupacShakur [n00bs] - 1395,54% + 1531,01% 110. [3 X] CRACOVIA KRAKOW & NSNP vs Parch [BlackSun] - 21019,65% 111. [3 X] vs Kerk [TEMPLARS] 112. NSNP i CRACOVIA KRAKOW [3 X] vs Zgred [P F] …

• Moje gratulacje Mr. Taczko Pięknie się to wszystko ułożyło. Przeciwnicy stracili jedną z głównych flot co bez wątpienia będzie miało spore znaczenie przy naszych przyszłych potyczkach. Inna sprawa, że miło zobaczyć takie RW po ostatniej wtopie Zaka Koparce odbudowy. Miło mi, że mogłem pomóc Pozdrawiam. EDIT: literówki.

• Przywitaj się!

Włosiu - - Prezentacje użytkowników

Cytat od Marta86: „Cytat od Marta86: „8-) Witam wszystkich serdecznie swoja przygodę z ogame rozpoczęłam w zeszłym roku gram na vega mieszkam w Itali pochodzę z małopolski wolny czas spędzam na uni Vega na forum jestem nowa więc super jeśli dacie mi kika wskazówek . Pozdrawiam Marta Prośba o zapoznanie się z regualminem forum Nie piszemy całych postów kolorkiem, nie trzeba znacząco edytować swojej czcionki/wypowiedzi. /Superman” a sam napisała na zielono szkoda słów to po co są opcje rozmiar i k…

• Cytat od Myman: „top 1 acs - 3x top 2 acs - 3x top 3 acs - miejsce dla 3x i będzie korona top 1 rozstrzelany, więc automatycznie wzrok się kieruje ku kolejnemu czempionowi. kto wie, może się uda gratki % bo jest zacny, ale przestańcie się bawić bo przydałaby się w końcu jakaś konkretna wojenka. zaproponowałbym COME bo stary skład umiał się bić ale teraz to już chyba tylko szyld został. ale np 3x vs COMA + BOSS mogło by być ciekawie :)” Tak w gwoli ścisłości to TOP1/2/3 jest już Xowe Co do wojny …

• Cytat od Mr. ARO: „no i niezliczone hektolitry Jacka z cola ” Profanacja Latać nie potrafisz i pić chyba też Sojusznikom gratulacje. Koalicji ubyła kolejna flota. A my dalej swoje Pozdrawiam.

• Cytat od Lord_Zidaya: „Cytat od Mililion: „ps. zdziwię poniektórych, jeszcze żadne dodatkowe konta nie poszły w ruch.” . Niestety Mill muszę CIę zmartwić, właśnie patafian spadł znacząco w pkt, a przecież niedawno miał urlop, więc mało prawdopodobne aby ktoś Go trafił. Poza tym bardziej mnie interesuje do kogo trafi 1kkk dexu , który był na tym koncie sneaky.gif"> , pewnie nikt się do tego pushu nie przyzna . No , ale było nie było, fajnie wam to wyszło, takich emocji dawno nie było. Szkoda tylk…

• Wspomnienia wielkich

Włosiu - - Wspominki

Rychło w czas Konto Kedaha niestety, ale się skasowało. Jeśli chodzi o uf to z u41 zbyt dużo osób chyba już nie gra. 70% to Xy.

• TS Wisła Kraków.

Włosiu - - Piłka Nożna

Cytat od Mungo: „ Redyplomowany2 stracić można ale w honorowej walce a nie w taki sposób. ” Tzn co? Partia szachów i zwycięzca zabiera flagę? Czy pobicie kogoś i dopiero wtedy? Cytat od Mungo: „Taka specyfika Krk, a paktu nie chciała nasza sąsiadka” A mnie bardzo ciekawi skąd masz takie wiadomości. Z tego co mi wiadomo to obie strony nie chciały tego paktu. Jeśli się mylę to proszę o sprostowanie. Ps. Brawa dla chłopaków z Poznania! Edit: Oczywiście proszę o dowody

• marcik - szefowa szefow;)

Włosiu - - Archiwum CT

Kiedy idziemy do Cienia? Pójdzie z nami Marta? Sama oczywiście Pozdrów abdullaha cmok

• Największa bitwa w obronie + Największy zysk z bitwy ACS (teoretycznie) S K O L A S i Pijok Rocco i Moniaczki [Gremium] vs PanWodki [T2D], malyszu i NSNP i Thrall i wojtekreal [3 X] - 95477,09% EDIT: Najwięcej zniszczonych pkt. militarnych 368.695.204 3 X [Uni68] EDIT2: Najwięcej zniszczonych GS w jednej bitwie (asc): 3091 link powyżej

• A co mi szkodzi Nick CRACOVIA KRAKOW #Universum/Universa na których zostały zrobione ST: 4/28/41/62/68 #Ilość ST: 106 #Łączny % z wszystkich RW: 263.531 % #Średnia na 1 RW: 2.486 %

• Cześć Czy mogę wrzucić Twoje fotki na board?

• marcik - szefowa szefow;)

Włosiu - - Archiwum CT

Bry marcik Kiedy next imprezka?

• Najdłużej nieaktywne konto: Ariel [3 X] u41 - 644 dni Pozdrawiam.