Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 185.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
wojtekreal, CRACOVIA KRAKOW, Mili [3 X] & ARO & Gorillaz [CShopSc] vs Maciek2 [P N] - 201 190.06%
Włosiu - - Hall of Fame
PostNo to pisałem, że zwykły bfsa nie? Co do Aro... z nim czy bez niego ta flota by padła. A wejście do sojuszu wykupił sobie podczas ostatniego zlotu... taka nasza new maskotka
-
wojtekreal, CRACOVIA KRAKOW, Mili [3 X] & ARO & Gorillaz [CShopSc] vs Maciek2 [P N] - 201 190.06%
Włosiu - - Hall of Fame
PostNa wstępie gratulacje dla sojuszników. Wyszło zacnie chociaż obrońca wybitnie Wam pomógł. Cieszę się, że mogłem Was wesprzeć w jakimś niewielkim stopniu. Udanego przetopu! Co do pokonanego. @Maciek2: Jeśli się podejmiesz to szo. Podniosłeś się po złomie od Jagody to i teraz dasz radę. Sojusz na pewno pomoże Tego Ci życzę.Cytat od Makowa Pannica: „Agresorom gratuluje - dobrze kojarzę , bylimy po różnych stronach barykady za czasów LTS i Madness? ” Tylko ja grałem w LTsie z obecnego składu Opisu a…
-
#3 TOP 1 ACS: Kimusia [Tengu] & PioTro [GEN] & StySia [BP corp] & LeMoon [BP corp] vs. shadow22 oddam [HYPER] - 56629.02% + ZAWRÓCONE STACJONUJ
Włosiu - - Starcia Wasat
PostGratulacje Styś & reszta. Fajnie wyszło... i zysk taki nieStysiowy Udanego przetopu Pozdrawiam.
-
Rekordy Uni68
PostRekordy powinny być prowadzone od zera i to co było powinno iść w zapomnienie (widnieje w archiwalnych rekordach)... to chyba oczywiste. Mnie bardziej ciekawie jak autor tematu podejdzie do starć. Czy będzie się sugerował regulaminem ST czy własnym widzimisię bądź podstawami matematyki jak to miało miejsce w przeszłości na naszym starym u68
-
#4 StySia [BP corp] & Crion [BP corp] vs. Helvete Legion [WSF] ~ 1309.46%
Włosiu - - Starcia Wasat
PostWidzę, że latasz jak Ci się podoba. Oby tak dalej! Udanego przetopu Pozdrawiam.
-
#1 ACS Immortal [BP corp] & Misiek [BP corp] & StySia [BP corp] vs. ender ~ 4999.36%
Włosiu - - Starcia Wasat
PostGraty Justus Lataj dalej to może ktoś Cię w końcu dziabnie i zaczniesz grać na 68 Udanego przetopu!
-
#1 SOLO; Jufcia [N_Z] & Greedyboy [N_Z] & Andre [N_Z] & sandro69 [N_Z] & Monofelek [N_Z] vs. hlynur [knury] - 23.808,58% NA KRÓTKO, ALE NOWE TOP 1 SOLO + 713 ŻYCZEŃ
Włosiu - - Starcia Wasat
PostBrawo Klusia! Ładne przywitanie z uni. Tylko teraz tak się zastanawiam czy Ty taka dobra czy uni takie słabe, że taki % robisz Udanego przetopu i dziękuję za pamięć. W nagrodę żółwik Pozdrawiam.
-
Cytat od Logitech88: „Po dokładnie 3 latach i 1 miesiącu, doczekaliśmy się fuzji. Dlatego, życzę Ci aby fuzja na Twoje uni dotarła też za 2 lata dopiero. Pewnego rodzaju sprawiedliwość musi być. ” Skoro piszemy o sprawiedliwości, to Wy na fuzję powinniście czekać 7 lat, a nie jakieś tam marne 3 lata
-
Cytat od Constantin: „Witam , Zobaczyłem coś takiego i opadła mi szczęka. Nie wiem , jak można wpaść na tak głupi pomysł . Nie wiem czy, ktoś kto to wymyślił kiedyś latał, opóźniał i sprawdzał podstawki.. Tak być nie może... Czekam na opinie Cytat od smoki: „Dodano w dniu 22.02.2016 Poniższy zapis obowiązuje od 23.02.2016 ================================================= Bugusing przy użyciu sond szpiegowskich Na 6 sekund (lub mniej) przed atakiem (dolotem floty) zakazujemy jakichkolwiek działań…
-
Cytat od Art: „Taki plan wysłałem, nie został on jeszcze ostatecznie zweryfikowany, ale zapewne nastąpi to tuż przed ogłoszeniem połączenia. Grupa 1: - Exodus: 1,66,67,69,101,110 - Target: 68,114 ” @Art: Może dałoby się zmienić, żeby gracze z u1 i u67 mogli przejść wyłącznie na u68, a cała reszta wg. uznania?
-
Cytat od JTR: „Szanowny nowicjusz chyba trochę nie w temacie, "potężna koalicja PNu" flotowo liczy kilku graczy więc skąd ta potęga? na u67 poza AMD na wiecznych urlopach, jest jeszcze sojusz The best który powstał z aktywnych flociarzy z różnych sojuszy, czy sojusz 3x z u68 - po co T1 czy bryk? i bez nich mają więcej aktywnych flot od PNu a poza tym T1 czy bryk niekoniecznie będą patrzeć kto z jakiego jest uni. Czyżby szanowny gracz miał jakiś uraz do PN? zakładów ile przetrwają flociarze z u67…
-
CRACOVIA KRAKOW #Universum/Universa na których zostały zrobione ST: 4/28/41/62/68 #Ilość ST: 134 #Łączny % z wszystkich RW: 567.955% #Średnia na 1 RW: 4.238 % 124. CRACOVIA KRAKOW [3 X] vs RasputiN - 600,67% 125. Mili i CRACOVIA KRAKOW i Ulises [3 X] vs nowy gracz - 7561,14% - relokacja 126. CRACOVIA KRAKOW [3 X] vs Oddamkonto1 [Z_R] - 736,71% 127. CRACOVIA KRAKOW i Mili [3 X] vs Czeqs [BsPirate] - 1573,63% 128. Mili i przygarnij kropka i CRACOVIA KRAKOW [3 X], rollo [COMA], popson [BsPirate] vs…
-
Gratulacje Okut! Przy takim RW, zysk jak i cały złom schodzi na drugi plan Co do niektórych postów to proszę mi pokazać te śmiertelne groźby lub cokolwiek nieeleganckiego pisanego przez Wojtka. Bo ja pamiętam jedynie prośbę do "uczciwych znalazców" Zresztą... czy jest to aż tak dziwne, że skoro nadarzyła się okazja to postanowił w ten sposób odegrać się na kimś z kawoszy? :)Cytat od Ciernik [COMA]: „brawo, bardzo duzy % raczej zapewniajacy zwyciestwo w klasyfikacji zlomiarzy oraz druzynowej obro…