Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 185.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zabawny konkurs. Jedni kogoś nominują bo wiedzą jak ta osoba gra ... raczej grała na innych uni. Inni znowu piszą, że nie powinno się nominować osób, które grają urlopem, a następnie zgłaszają gracza który pół roku siedzi na urlopie (skoro jest w moim sojuszu to mu wolno ) Co za naród Jeśli chodzi o moje typy to: Ciap i Zefir - mają swój pomysł na grę. Mili - z całym szacunkiem do reszty złomiarzy, ale gość jest 2 klasy wyżej. E: Na pierwszym u68 ARO też miał sporą flotę, ale udało nam się go po…
-
Kin [BOSS] & obserwator [BOSS] & DemoN [3 X] & dziadzia komornik [3 X] & Piaskowy Dziadek [BOSS] vs. EnTaroDragon [UNITED] ~ 15377.63%
Włosiu - - Starcia U68
PostWielkie gratulacje. Fajnie widzieć tyle znajomych mord w 1 RW. Przetapiajcie! Korzystając z okazji pozdrowienia dla sojuszników, koalicji i całego u68
-
THEIAN [one4one] & Crion [one4one] & StySia [BP corp] & DZIADZIA [one4one] vs. mixer [P Z] ~ 9073.31%
Włosiu - - Starcia Wasat
PostBrawo Styś Ładny zysk. Udanego przetopu! Dziękuję za pamięć.
-
Cytat od Maciek2: „fantastyczne rw, takiego procenta to ja nie widział jeszcze ! ” Widział, widział Iwan, szo Swoją drogą widzę, że u niektórych ta gra dalej wzbudza wielkie emocje. Chociaż sami z tym rw mają niewiele wspólnego to piszą jakby dołożyli do niego jakąś cegiełkę. Wiem... ten tag działa na wyobraźnie
-
Mili [3 X] & wojtekreal [3 X] & ARO [3 X] & Terrormachine [BOSS] & obserwator [BOSS] vs. Zakrzys [COMA] - 49 595.81%
Włosiu - - Starcia U68
Post3 X -wrócili -zrobili porządek na uni (pokaz siły) -urlop (prawie wszyscy) Żeby komuś się nie wydawało, że może się wozić Pozdrawiam wszystkich serdecznie A Wam Panowie gratuluję. EDIT: Racja Terror Maciek jeśli to czytasz... żryj gruz
-
#5/144 Cytat: „ I tym miłym akcentem pragnę zakończyć ten weekend. RW z dedykacją dla Miliego, Supermana, Justyny, HC, Seby, Malizny całego 3 X oraz wszystkich znajomych ” Dnia 17-12-2017 21:29:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CRACOVIA KRAKOW [3 X] ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca bathory [SIGNUM] ________________________________________________ Mały transporter 260 Duży transporter 15.000 Recykl…
-
Cytat od Ciernik [COMA]: „Cytat od Włosiu: „Zgadzam się z przedmówcami z wyłączeniem sytuacji gdzie osoba wysyłająca sondę koordynuje atak.” nie bo to jest nie do zweryfikowania, kazdy moze sobie napisac ze cos tam robil” Mi wystarczy post przewodni. Z niego jestem wstanie wywnioskować czy ktoś brał czynny udział w akcji czy nie. Cytat od Ciernik [COMA]: „ nie piszemy o tym samym, nie chodzi o rw w st, tam autor moze sobie wpisac w temacie nawet antychrysta; tylko o to zestawienie ktore jest ogo…
-
Cytat od priesten: „Zaraz powiecie że członkowie ACS-ów z sondami powinni mieć nabijane procenty do tematu Rzeznika - bo o tym decyduje Autor To jest kwestia regulaminu - a nie widzimisię kogokolwiek” Wy? Ja piszę za siebie. Czyli co... autor może sobie dodać np. siebie do jakiegoś ACS bo o tym decyduje autor? tam samo absurdalne jak nabijanie % u Rzeźnika . Mnie chodziło o to, że nie widzę nic złego w tym, aby ekipa występująca w tytule danego st była taka jak w oryginale. Bo skoro autor RW uzn…
-
#11 StySia [BP corp] & Jaxon [BP corp] & Immortal [BP corp] vs. sorai ~ 1336.53%
Włosiu - - Starcia Wasat
PostCo to za nuta? Pierwszy raz ją słyszę Graty Styś, ładnie wyszło Dzięki za pamięć
-
TOP 4 ACS: Jaxon [BP corp] & StySia [BP corp] & Padre [BP corp] & Shifunchez [BP corp] vs. kos [Duszki] - 40.033 %
Włosiu - - Starcia Wasat
PostNadrabiam, nadrabiam Gratuluję kolejnego St w sojuszowym gronie. Piękny zysk Wam wyszedł Dzięki za pamięć StyŚ
-
NOWY TOP 1 ACS Padre [BP corp] & Jaxon [BP corp] & Kimusia [Tengu] & StySia [BP corp] & qwerty (kefi666) [BP corp] vs. Juro [N_Z] ~ 123155.21%
Włosiu - - Starcia Wasat
Post123k% i top1 ACS? jakieś słabe to uni Graty Styś. W nagrodę możesz mi zrobić kawę w przyszłą sobotę rano... punkt 11:30 Dzięki za pamięć. Pozdrawiam