Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 185.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#5/149 Cytat: „Z dedykacją dla sojuszu i znajomych.” Dnia następujące floty spotkały się w walce: Agresor CRACOVIA KRAKOW [3 X] ________________________________________________ Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca RrraFiii [Piwko] ________________________________________________ Duży transporter 33.779 Lekki myśliwiec 4 Okręt wojenny 918 Recykler 148 Bombowiec 149 Niszczyciel 508 Gwiazda Śmierci 6 Pancernik 16 _________________________________________ Po bitwie... A…
-
#4/148 Cytat: „Z dedykacją dla sojuszu i znajomych” Dnia następujące floty spotkały się w walce: Agresor CRACOVIA KRAKOW [3 X] ________________________________________________ Pancernik 8.888 _________________________________________ Obrońca Robx23 [GORNICY] ________________________________________________ Duży transporter 55.000 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor CRACOVIA KRAKOW [3 X] ________________________________________________ Pancernik 8.888 ( -0 ) …
-
04-01-2019 17:57:26 - CRACOVIA KRAKOW [Targaryen] - 5898.3% Dnia 04-01-2019 17:57:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CRACOVIA KRAKOW [3 X] ________________________________________________ Pancernik 30.000 Lekki myśliwiec 300.000 _________________________________________ Obrońca BigStar [D_P] ________________________________________________ Mały transporter 625 Duży transporter 1.300 Lekki myśliwiec 1.701 Krążownik 827 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 1 Sonda szpiegowska 281 Gwiazd…
-
#3/147 Cytat: „Było małe zamieszanie bo jakieś gęsi zaczęły dolatywać, ale nie było już czasu na kombinacje. Z dedykacją do sojuszu, znajomych i mojego turbo foch-recka PeeS. wiem ...zysk powala ” Dnia 04-01-2019 17:57:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CRACOVIA KRAKOW [3 X] ________________________________________________ Pancernik 30.000 Lekki myśliwiec 300.000 _________________________________________ Obrońca BigStar [D_P] ________________________________________________ Mały …
-
27-12-2018 19:06:51 - CRACOVIA KRAKOW [Targaryen] - 491.26% Dnia 27-12-2018 19:06:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CRACOVIA KRAKOW [3 X] ________________________________________________ Krążownik 8.888 _________________________________________ Obrońca Chemik ________________________________________________ Mały transporter 100 Duży transporter 10.200 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor CRACOVIA KRAKOW [3 X] _________________________________…
-
25-12-2018 04:02:52 - CRACOVIA KRAKOW [Targaryen] - 15389.89%% Dnia następujące floty spotkały się w walce: Agresor CRACOVIA KRAKOW [3 X] ________________________________________________ Okręt wojenny 8.719 Pancernik 27.834 Krążownik 57.121 Lekki myśliwiec 306.000 _________________________________________ Obrońca Tukan ________________________________________________ Mały transporter 36.122 Krążownik 879 Recykler 21.652 Sonda szpiegowska 1.464 Niszczyciel 13.320 Gwiazda Śmierci 82 Pancernik 6.78…
-
#2/146 Cytat: „Efekt mógł być ciut lepszy, ale nie będę narzekał. Z dedykacją do 3 X, znajomych i tych co mi dzisiaj pomagali ” Dnia następujące floty spotkały się w walce: Agresor CRACOVIA KRAKOW [3 X] ________________________________________________ Okręt wojenny 8.719 Pancernik 27.834 Krążownik 57.121 Lekki myśliwiec 306.000 _________________________________________ Obrońca Tukan ________________________________________________ Mały transporter 36.122 Krążownik 879 Recykler 21.652 Sonda szpie…
-
Bywajcie :)
Post[ciach] HC... sporo się zmieniło od czasu pierwszej fuzji. Dzisiaj w sumie z uśmiechem można patrzeć na te wszystkie sprzeczki z forum. Nie rozpisując się za dużo... Dzięki za wszystko Pawle! Moderator kruszynka:Usunięto post odnoszącą się do usuniętego posta
-
Życzenia Świąteczne
PostWypraszam sobie... nie mam problemów z alkoholem Wesołych świąt dla wszystkich!
-
CRACOVIA KRAKOW Esprit De Corps [3 X] GG - 396308 Flota: Lekkie Myśliwce: 306000 Ciężkie myśliwce: 0 Krążowniki: 57000 Okręty Wojenne: 5800 Bombowce: 0 Niszczyciele: 0 Gwiazdy Śmierci: 8 Pancerniki: 27500 Cytat od Kromak: „Nie chce grac w drużynie z graczami: Filu, Mili, Obserwator, Wojtekreal, Wilku Jeżeli przy tworzeniu drużyn nieuniknione będzie dodanie mnie do drużyny z którakolwiek z tych osób, to proszę w ogóle nie uwzględniać mnie w SaD. Najchętniej widzę siebie w drożynie z graczami z PN…
-
Cytat od priesten: „Włosiu - weź sobie nawet nie żartuj - jak możesz porównywać odbudowe gracza, po złomie do kupowania kont przez gościa za pieniądze i topienie ich? słyszałem ten argumet wcześniej - jest jednym z bardziej idiotycznych jakie słyszałem ” Poziom, żebyśmy się dobrze zrozumieli. Ja nie pochwalam topienia kont. Ale jak czytam posty niektórych to serio nóż otwiera się w kieszeni. Ja czaje, że bezinteresowność jest w modzie. I odbudowa kolegi jest cool. Ale czym się różni wysyłanie su…
-
Mam pytanko do wszystkich zainteresowanych. Tych którzy mają to gdzieś jak i tych zniesmaczonych Czym się różni odbudowa YM bądź Miliego gdzie sojusze pompują w nich grube miliony, a "budowaniem" konta przez ARO (napisałem w pazurkach, ale nie mam dowodów). To i to jest dozwolone przez system. Tutaj surkę wysyłają sojusze, a tutaj inne konta. Oczywiście w przypadku pierwszej dwójki czyn jest honorowy i w ogóle petarda natomiast w przypadku biednego ARO co najwyżej żałosny. Teraz dopiero widać, ż…
-
#1/145 Cytat: „Jeszcze raz dziękuję za motywację. Z dedykacją dla sojuszu i znajomych. Widzimy się w gali ;)” Dnia następujące floty spotkały się w walce: Agresor CRACOVIA KRAKOW [3 X] ________________________________________________ Pancernik 28.497 Okręt wojenny 6.120 Krążownik 60.000 _________________________________________ Obrońca Joyek [EKO] ________________________________________________ Mały transporter 8.083 Duży transporter 100.000 Lekki myśliwiec 12.410 Ciężki myśliwiec 2.704 Krążown…
-
Mili [3 X] & Graf [MISIE] & Duchowny [3 X] & ARO [3 X] & CRACOVIA KRAKOW [3 X] vs. Pennywise [EKO] ~ 139560.54%
Włosiu - - Starcia U68
PostDajcie już na luz Nikt Hamera nie obraża. Lubi gość czasami dogryźć... nic w tym złego. Wam Panowie gratuluje. Przede wszystkim wytrwałości. Cytat od Calipso: „Hahaha, ale wy to jestescie mistrzowie jechania po swoich... ze niby hamer to lamus? a zezlomowal Mili, czyli kim jest zezlomowany przez hamera Mili? - nie moglem sie powstrzymac. ” Pytanie kim jest w takim razie YM Prośba do sojuszników. Przestańcie karmić trole. Przewagę pokazujemy w grze, nie na forum. I tego się mamy trzymać Pozdrawia…
-
Selene [P N] & ABW [PZWP] & Lzk kupie dex [PZWP] & Zolwik128 [PZWP] vs. CRACOVIA KRAKOW [3 X] ~ 92782.56%
Włosiu - - Starcia U68
PostBry Na wstępie gratulacje dla agresorów... szczególnie dla Selene Lepiej Ty niż Poziom... podobno ryży.. jakby to wyglądało (taki żarcik, nie fochaj ) Beata wyjaśniła jak doszło do Rw. Zapomniałem wrzucić urlop. Wyłączyłem kompa i poszedłem spać Z tego miejsca dziękuję wszystkim za słowa wsparcia. Nowego konta nie potrzebuję. Po 12 latach ciężko byłoby mi się przesiąść na inne. Co do osób piszących, że noob. Życzę połowy tego co udało mi się osiągnąć. Wtedy możemy usiąść do stołu. Na koniec ... …
-
ancymon [P N] & Kromak [P N] & Andre [P N] & Hamer [P N] & Lzk kupie dex [PZWP] vs. Mili [3 X] ~ 369787.52%
Włosiu - - Starcia U68
PostCytat od RYBKA79: „do Włosia; chodziło mi o to że PN ze swoim potencjałem po tych wszystkich starciach (na + i na -) wychodził zwycięsko, tzn. sam stracił 2-3 duże floty ale w tym czasie sam zezłomował 6-7 flot, wynika to z siły sojuszu i sporej ilości kont z dużymi flotami, teraz może być trochę inaczej bo jest więcej sojuszy z silnymi flotami ale pamiętajmy o "sympatiach" między sojuszowych, dzięki którym niektórzy nie poleca na niektórych ps.nie żebym był obrońą PN, tylko tak patrząc z boku, …
-
ancymon [P N] & Kromak [P N] & Andre [P N] & Hamer [P N] & Lzk kupie dex [PZWP] vs. Mili [3 X] ~ 369787.52%
Włosiu - - Starcia U68
PostCytat od Uziel: „Cytat od Włosiu: „Trzeba znać swoje miejsce w szeregu Widzę, że najwięcej do powiedzenia mają osoby, które zęby zjadły na lataniu . Górnicy, wieczni urlopowicze i inni znawcy (nie tyczy się normalnych graczy). ” Największy fan Wisły Kraków,chyba nie ogarnia na czym polega idea forum.Ale nie jesteś sam,dzielnie obok Ciebie w szeregu stoi @FILU ” Skoro wiesz na czym polega idea forum to po co do mnie sapiesz? Chyba, że uraziłem kogoś z kółka wzajemnej adoracji... to przepraszam
-
Włosiu - - Starcia U68
PostTrzeba znać swoje miejsce w szeregu Widzę, że najwięcej do powiedzenia mają osoby, które zęby zjadły na lataniu . Górnicy, wieczni urlopowicze i inni znawcy (nie tyczy się normalnych graczy). Mili się odbuduje to fakt. Że motywacji mu nie braknie to dwa. Wychodzi na to, że niektórym ten złom odbije się jeszcze czkawką Agresorom oczywiście gratulacje! Cytat od RYBKA79: „ zaczyna się powtarzac sytuacja z u1, PN troche traci ale jeszcze więcej zyskuje. Obroncy odbudowy. ” Gdzie zyskuje jeszcze więc…
-
Brawo Panowie! Dla wielu coś nieosiągalnego Wam przyszło od tak Nie po raz pierwszy pokazaliście, że jeśli tylko Wam się chce to potraficie poskładać każdego. Co tu więcej pisać... niech impreza trwa nadal... a trwa już przeszło 10 lat pod tym tagiem. Wojtek, Krzychu... jeszcze raz wielkie brawa! Pokonanemu oczywiście szo... bo na to zasługuje. 3 X GO! GO! GO!