Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-107 z 107.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Bez gwiazdki Morfiego byłoby bardzo ciężko gratulację dla całego składu i lecimy dalej
-
Gwiazdki w akcji to i zysk fajny gratuluję August i lataj dalej
-
Cytat od Nabu san: „jaką pożywką? to sojusz, który chyba najrzadziej widnieje po prawej stronie” najrzadziej to widnieje SPECTRE....chyba tylko 1 raz
-
[ciach] a tak poważnie to Panom z MNS troszkę nie po nosku, że dostają po tyłku (ale to brzmi) Evrine myślał, że dołączając do MNS jest bezkarny ale jednak było to złudne Moderator diakkon:offtop.
-
moja propozycja a Rangera plan i wspólne wykonanie cóż...............wyszło nie tak jak miało wyjść bo gdyby Evrine wystartował 10min później to by nie zebrał nawet jednej śrubki sneaky.gif" title=":>"> akurat nie miałam dostępu do lapka a z mojego tel nie udało mi się recków podnieść przed starciem Evrine, jak już pisąłam, dobry gracz z Ciebie ale nie można być tak pewnym siebie i latać jak po swoje Ranger super plan.....mam nadzieję, że nie ostatni okelm jak najbardziej prawidłowa postawa bo g…