Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 107.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Morfi, Nabu...dobrze sie bawicie? Dzięki za zaproszenie kamiuszek może czas na jakiś większy bunkier?
-
zacne grono gdybym sondy dołączyła to już byłby tytuł spalony brawo....fajne są takie sojuszowe akcje
-
Cytat od Nabu san: „Tylko złom z rana widziałem jak leży niestety dla mnie .... nie doleciałem ” w takiej sytuacji musiałabym od Ciebie wszystko odzyskać...z nawiązką sondy kamiuszka zrobiły robotę dzięki za towarzystwo
-
Taki lot to sama pryjemność Z bunkrów też można jakieś zyski czerpać
-
Chyba pierwsze ST, które wrzucam ale skoro Nabu tak namawia Pozdrowienia dla sojuszu Dnia 10-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor quenelle [SPECTRE] ________________________________________________ Pancernik 4.000 _________________________________________ Obrońca Ormianin ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 2.085 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 310 Sonda szpiegowska 42 Pancernik 1.036 ___________________________________…
-
Pierwsza Brawo August! Nawet swoje multi też trzeba umieć złomować Gdzie Ty znajdujesz takie smakowite kąski? Podsyłaj do bardziej potrzebujących Gratuluję zysku bo jest konkretny
-
Słabszego trzeba bronić August ilość niszczarek powalająca...spawaj dalej gratuluję obrony...agresor juz pewnie w trakcie odbudowy więc
-
Gratuluję Panowie...ładny sojuszowy ACS Zysk macie fajniutki....jest co przetapiać
-
ACS Nabu san [SPECTRE] & morpheus [SPECTRE] & dziki dzik [SPECTRE] vs. Axerd [UMBRELLA] - 16800%
PostSPECTRE w akcji! piękny %....robi wrażenie spora flota padła ale jeszcze większe po uni latają Gratulacje dla wszystkich lotników a pokonanemu, jak będą chęci, odbudowy