Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-199 z 199.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Rowniez dzieki Raven za cynk, 100kk zysku droga nie chodzi

• Raven polecial na danie glowne, ale i reszcie sojuszu trafily sie jakies ochlapy! Sklad taki a nie inny bo kolega mial wiecej planet oraz reszta wracala od Szydercy Dnia 11-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wafflecop [SUICIDE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 47.305 Okręt wojenny 151 Duży transporter 276 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca Viceregent Ceres [EMERYCI] ______________________________________…

• U obroncy chyba nieodebrany fs wiec polecialem Nie ogarnalem jednak ze ostawala sie jedna GaSka i trzeba bylo dobijac (dzieki lop!). Farmingu tez troche weszlo bo obronca mial ponad 200kk surowca na moonie - znowu lop i Starsky sobie pofarmili (180kk w naszych transporterach ) W czasie lotu kolega Starsky zobaczyl aktywnosc na innym moonie i mnie cholernie zestresowal, ze Szyderca siedzi i podstawi mi sie pozostalymi GSami wiec opoznialem 3 minutowy lot przez ponad 15 minut aby miec pewnosc, ze …

• To byl moj cel kuter Ale widze, ze juz sie jako tako odbudowal wiec nie ma za czym plakac tylko lapac trzeba

• Starsky mi placze, ze nie wpisuje mu sie w st to musialem to poprawic Graty i % wreszcie jakis sam wykreciles, a nie jakies smutne latanie bo bunkrach. Bo ostatnio wieksze ST to tylko miales dzieki mnie

• Widze sezon na Gumisie rozpoczety przeze mnie trwa Graty i lecimy dalej!

• Tylko bunkierek bo glowna flota zwiala, a recki trzeba bylo dobic i tak Pozdro dla skanujacych Dnia 08-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wafflecop [SUICIDE] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Lekki myśliwiec 57.334 Krążownik 13.100 Okręt wojenny 3.170 Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Wedrowycz [S F] ________________________________________________ Mały transporter 250 Duży transporter 1.658 Lekk…

• Procent moze maly, zysk przyzwoity, ale satysfakcja jest To drugie podejscie do niewielkiej ilosci reckow tego Pana, tym razem bardziej udane - zlomu oczywiscie nie zebralem bo nawet nie poslalem reckow Dofarmienie rowniez z problemami przez ostale 2 recki, ale finlanie weszlo. Teraz chyba sie nie opedze od Gumisiowych skanow dniami i nocami Pozdro dla calego SUICIDE jak zwykle! Dnia 05-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wafflecop [SUICIDE] _________________________…

• Dzisiaj nic mi nie wchodzilo, a w nocy tez jakis tam moon spadl, ale flota niestety na niego nie wracala Troche mnie zaskoczylo jak na falandze zobaczylem flote lecaca z moona na planete z misja transportuj, ale myslalem, ze kolega bedzie zawracal w pewnym momencie. W zwiazku z tym troche deu na falange poszlo bo zalogowal sie jakies 15 min przed, ale floty nie cofnal Nie wiem, moze myslal, ze skoro nie widac wracajacej floty na falandze to jest bezpieczny Dedykacja dla SIUCIDE jak zwykle! Dnia …

• Tym razem mala kontra dostrzezona na falandze niedaleko mnie. Kolega Przemo nigdy sie nie nauczy chyba, to juz 6 raz kiedy dostaje zloma od SUICIDE (a zawsze miesza sie w to kuter biggrin.png) Pozdro dla sojuszu i Brody Dnia 03-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wafflecop [SUICIDE] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.001 Lekki myśliwiec 40.717 Krążownik 10.000 Pancernik 7.650 _________________________________________ Agresor kuter [SUICI…

• Pewnie nikt nawet nie zauwazy takiej drobnicy po tym co HNNI dzisiaj zrobilo, ale i tak wrzucam z kronikarskiego obowiazku Pozdro dla Ravena i calego SUICIDE! Dnia 29-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Captain Marvel [SUICIDE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 55.067 Krążownik 10.027 Okręt wojenny 3.012 Pancernik 7.096 _________________________________________ Obrońca Rudi ________________________________________________ Duży transport…

• Znowu skan, ogarniecie chetnego do ACS, lot i bum - Pan Starski to zlote dziecko, nic mu nie ucieka Od kolegi Starsky'ego: Cytat od Starsky: „ Napisz ode mnie, że to nr 148 i że pozdrawiam sojusz i GENdersów z Uriela ” Dedykacja dla calego sojuszu SUICIDE, ktory ostatnio czesto tutaj bywa Dnia 27-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Captain Marvel [SUICIDE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 55.000 Pancernik 6.000 Okręt wojenny 2.700 Krąż…

• A wpisze Ci sie z litosci bo widze, ze Cie nikt w sojuszu nie lubi.. Graty i przetapiaj dalej bo pancernikow to moje farmy maja wiecej

• Ledwo ledwo, ale sie lapie. W nocy troche zajety bylem jakims terierem miniaturowym, ktory zabawial sie z GaSkami, ale cos nie poszlo Nie bylo zatem czasu na nic wiekszego wiec jest co jest. Flota taka, a nie inna ze wzgledu na to, ze obronca lubil logowac sie po paru minutach nieobecnosci, wiec trzeba bylo dzialac szybko - i dobrze bo 3 min po ataku zalogowal sie i podebral bodajze 13 reckow, ale pogratulowal zatem SzO! Dnia 23-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ca…

• Takie male przywitanie z nowym sojuszem! Skan, lot i bum. Niestety, ale zysku nie ma, a nawet sa straty poniewaz poszla kontra na recki do bardzo napalonego napastnika i caly zlom wcielo Ale tylko ten nie traci co nic nie robi, spotkamy sie jeszcze na pewno A i sorry lordWOTa troche nasciemnialem, ale to ze wzgledu na kontre, bez urazy Dnia 20-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Captain Marvel [SUICIDE] ________________________________________________ Pancernik 4.444…

• Nie wiem czy tylko ja tak mam ale nic na spontanie mi nie wchodzi, wszyscy sie pilnuja i prawie 24h online wiec trzeba bylo cos wiecej pokombinowac Jak w temacie, obronca zlapany na powrocie z PZ. Mimo ze dwa moony obok siebie zauwazylem, ze wczoraj w nocy zniknelo jedno PZ w ukladzie. Dzisiaj nie chcialem dawac wiecej okazji i przysiadlem na 10 min w nocy zeby policzyc i nad ranem wpadlem z wizyta Reckow zabraklo pare ale wolalem czym predzej zabrac sie za kolege zeby nikt mnie nie uprzedzil Dn…

• Wstawiam za Maro, ktory nawet konta na forum nie ma Zlom oczywiscie w caloscy zebrany. Dnia 01-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor jan82 [EMERYCI] ________________________________________________ Krążownik 470 Okręt wojenny 470 Pancernik 80 _________________________________________ Obrońca Crazy Maro [Wataha] ________________________________________________ Duży transporter 730 Krążownik 270 Okręt wojenny 800 Sonda szpiegowska 76 Bombowiec 51 Pancernik 170 __________…

• Witam ponownie! Tym razem zwykly lot w niedzielny poranek - wydaje mi sie, ze obronca jeszcze nie wie co sie stalo Reckow troche zabraklo i trzeba bylo pozyczac. Tutaj ogromne podziekowania dla Deedol'a (aka Bakchos) za recki. Niestety mimo wszystko komus udalo sie ukrasc 40kk metalu i dlatego troche gorszy zysk niz byc powinien. Dnia 29-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor luk4ward [Wataha] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.318 Krążo…

• Witam na ogame po przeszlo 9 latach od mojej ostatniej przygody na uni2! Cytat: „ Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 18 % Szansa na zniszczenie GŚ: 41 % ” Moonkill konieczy ze wzgledu na to, ze obronca latal na PZ na gracza na urlopie albo idlerkow bez obrony, a takze dobrze pilnowal floty. Skutkowalo to kilkukrotnym zawra…