Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-26 z 26.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Witam Flota wyliczona z kolonizuj Dla obrońcy Szo pogratulował Pozdro dla Banksterów i znajomych Dnia 22-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kamcio [BANKSTER] ________________________________________________ Pancernik 17.911 _________________________________________ Obrońca magnum58 [FoA] ________________________________________________ Mały transporter 1.837 Duży transporter 855 Lekki myśliwiec 600 Ciężki myśliwiec 33 Krążownik 4.002 Okręt wojenny 756 Statek koloniz…

• graty i przetapiaj zwłaszcza że to Twój debiut

• Graty sasiad, przetapiaj:D Moderator Ruda:Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi.

• hahah dobre - elwood 26.07.2017 21:32:28 surówka gratis miłej gry - kamcio 26.07.2017 22:16:02 Co? - elwood 27.07.2017 10:36:20 kończe gre więc rozdaję surówkę - kamcio 27.07.2017 12:40:20 Aha co z tego jak i tak teraz będę musiał oddac Z tego co widze Klamka to elwood pisal mi ze w środę kończy grę a Ty go w czwartek złomujesz, nie wydaje Ci się to dziwne?

• Co do lotu to pierwszy skan ,stoi ale ułamek floty 2h póżniej, kolejny skan stoi cała flota wiec długo się nie zastanawiajac recki i flota poszły w ruch. Wiedziałem ze obrońca zaloguje się chwile póżniej, i wywiosłuje znaczna cześć surki i tak się stało.Ale i tak jestem zadowolony osiągniętego wyniku efekt poniżej:D. I na koniec udało mi się jeszcze odzyskać 20kk mety obrońca chyba nie miał gdzie już tego spakować. Obroncy mimo wszystko sz/o chociaż nic nie napisał. Pozdrowienia dla wszystkich B…

• Piękny zysk procent też niczego sobie Gratuluję i życzę przetopu. Obrońcy SzO.