Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-25 z 25.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wstawiam szybko, aby przenieść dyskusję tutaj. Cytat od Manwe: „Z mojej strony, całą tę akcję chciałbym zadedykować sojuszowi FRG których tym samym opuszczam. Świetnie się z Wami grało i mam nadzieje, że nadal pozostaniemy w dobrym kontakcie Dodatkowo pozdro dla Krzysztofa, Ryby i Łosia. Co do tego czy akcja była jakaś nie fair ? Ja czuję, że mam czyste sumienie i odegrałem się na przegranym. Poprostu nie lubię gdy ktoś sprząta zabawki w mojej piaskownicy i to te które sam pokazałem i zaprosiłem…
-
SOLO; Angel [FenikS] vs morpheus [hYBRIS ] - 1629,97% + zbiórka TOP 1 SOLO !
Matiw. - - Hall of Fame
PostCytat od Elszczur0: „P.S. Teraz czekam na nowy topic w dziale Wojny ;)” Nie liczył bym na to
-
SOLO; Angel [FenikS] vs morpheus [hYBRIS ] - 1629,97% + zbiórka TOP 1 SOLO !
Matiw. - - Hall of Fame
PostWydaje mi się, że nie puszymy się w swoich ST, i tak też jest tym razem, bo nie warto Cytat: „ Zapamiętajcie tą nazwę bo będziecie ją krzyczeć po nocach ” Krzyczymy Gratulacje Largo, robisz to jakby od niechcenia, a pobiłeś kolejny własny rekord. Całe podium Twoje, a na dodatek pobiłeś top1 ACS Bilans przepiękny, jak na takie osiągnięcie.
-
TOP1! SOLO; Angel [FenikS] vs NiePrzejmujSie [INFAMOUS] - 1335,98% + zbiórka
Matiw. - - Hall of Fame
PostNie chce mi się sprawdzać, ale zdaje się, że to RW to nowe TOP1 solo I pobity własny rekord Choć zysk niewielki, ogromne gratulacje! Obrońcy SzO
-
TOP 1 ACS Strazak998, Asavar, Gonzo Di Cario [Eternia], Linden VS Absolutna ArcyGnida [FenikS] 1260,86% + moon
Matiw. - - Hall of Fame
PostPiejecie z zachwytu jakby to była akcja roku, o jakim rozdawaniu prezentów mówimy, skorą chłopaki są 50kk w plecy? Prawda jest taka, że Gnida zlamił, ale Wy zezłomowaliście sobie połowę floty i zwróciliście na siebie tyle uwagi, że pewnie niedługo stracicie resztę Niemniej gratuluję zgrania o tak wczesnej (lub późnej) godzinie i pierwszego trzycyfrowego wyniku, to robi wrażenie. SzO obu stronom! PS. Gnido skończ się wdawać w te pyskówki