Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-45 z 45.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Sojusz DooM
PostAlbo mi się coś pokiełbasiło albo ja grałem w Hegemoni na Pegazusie przez krótki okres gdy dostałem zakaz gry natychmiastowy od dziewczyny. Nie pamiętałem nicków i może na Deimo się spotakliśmy bo tam troszkę ciupałem pod nickiem Dreadnoughtus tak samo teraz na hyperionie jestem i wegetuje. Z tego co się doszukałem to był w Hegemoni właśnie Palkens i Monq (Nick na forum Witka). Jeżeli pamiętacie to pozdrawiam:D
-
TOP1 ACS: Mienso [RESPECT] vs Dreadnoughtus [PonyClub] & Wielebny [PonyClub] & #90 Sythe [PonyClub] - 1753.62% - OBRONA - WOJNA - ZEMSTA
Vastator - - Hall of Fame
PostRzeczywiście najbliższy trafienia mnie byłeś za pierwszym razem, jeszcze na 1:402. Potem się pilnowałem jak tylko mogłem, gdzie w między czasie rósł w głowie powoli pomysł. Ode mnie jeszcze raz Szo:)
-
TOP1 ACS: Mienso [RESPECT] vs Dreadnoughtus [PonyClub] & Wielebny [PonyClub] & #90 Sythe [PonyClub] - 1753.62% - OBRONA - WOJNA - ZEMSTA
PostZysku nie ma ale też jest [ciach] fajnie:) Dziękówa za lot... znaczy się podstawkę. Do następnego, jak nie tu to tam. Moderator Indestructible:Upominam za pseudocenzury.
-
TOP1 ACS #88 Sythe [PonyClub] & osiem [PonyClub] vs. Mesjasz [BSD] ~ 1252.89%
PostA ja spalem jak zabity, nawet sondki nie doslalem...
-
TOP 1 ACS [RONIN] - DOBERMAN [87] + senwiatraka + Krol Albanii vs. fen1ks - 1472,24% - The Final Countdown
PostTo co cenię w ST jest:) czyli dobry i wciągający opis;) Samo stracie piękne, procent piękny, zysk kąśliwy... albo odwrotnie:)