Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 92.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• No cóż, forum zdycha z braku nowych tematów Dobrze, że nadal są chętni do dalekich lotów, bo nic by się tutaj nie działo Przetapiajcie Panowie, a obrońcy szybkiej odbudowy, bo poza tą chwilą słabości dość dobrze się pilnował

• Graty Marcinku Skoro wspólny debiut macie już za sobą, to teraz tylko życzyć kolejnych i bardziej zyskownych spotkań Swoją drogą, chwali się to, że ktoś potrafi takiego klapsa przyjąć bez obelg dla atakującego

• Sojusz CE szukał wczoraj zająca, a ten sam przyszedł do nich Taki już mamy kulawy system starć ACS, że walka, która z pozoru miała być honorową, okazała się inna, a łup ograniczył się do 50% czyli 55kk sury poszło się kochać. Zagadką również jest to, gdzie wcięło część PZ, którego żadna ze stron nie zebrała. Akcja była organizowana dość szybko, więc niezbyt to prawdopodobne, żeby jakiś amator darmowej sury trafił z przypadku na te konkretne kordy. Szacun dla zybeliusza za walkę do końca i dobry…

• 500 to już całkiem konkretna liczba... wywołująca zwątpienie w oczach obrońców Zmienił się model latania w ostatnim czasie - większość z Was może się wyspać, gdy walec toczy się do celu... no i do tego pojemność GS-ów. Eh... Niech obniżą zużycie deuteru dla pozostałych jednostek i uni odżyje, bo teraz trzeba się długo drapać po głowie, żeby wreszcie zdecydować się na konkretniejszy lot. Przetapiaj na kolejne GS-y i baw się dalej

• E tam, żadna mizeria... Nie same rodzynki się tutaj zamieszcza tylko cokolwiek mieszczącego się w progu, żeby ożywić kończące się uni Graty Ess Chęci Ci nie brak, więc tylko kwestią czasu jest to, żebyś ustrzelił coś na miarę floty

• Najlepsze jest to, że w drodze do Hadzina leciałeś pod oknami Imperatora, który najwidoczniej miał inne sprawy na głowie Przetapiaj szybko, a obronća niech odbudowuje trampki, żeby i tojek mógł swoje zarobić

• Lotka w układzie nie poszła z racji odświeżania, więc trzeba było brać z zawróconego zbieraj/stacjonuj. Z odrobiną szczęścia, ale siadło Pozdro Feniksy i znajomi Mulciarzowi K0L0/sigmar odbudowy, bo dobrze jest czasem i na takim przyrobić choć trochę sury Dnia 22-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antiskill [FenikS] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 1 Lekki myśliwiec 249.999 Pancernik 11.500 Mały transporter 25.000 Sonda szpiegowska …

• Trafiło się ślepej kurze ziarno... Szczere życzenia szybkiej odbudowy dla superb, bo ma dystans do tych obrazków. Rzadko zdarza się po wlocie czytać od obrońcy pozdrowienia z życzeniami owocnej gry Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych Dnia 18-03-2018 --:--:-- następuące floty spotkały się w walce: Agresor Antiskill [FenikS] ________________________________________________ Mały transporter 23.000 Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca superb [ANGELS] ______________…

• Kilka miesięcy mnie tu nie było, a Imperator stwierdził dziś, że się nie przywitałem, więc wrzucam coś od siebie Kultury obrońcy nie będę komentował, bo to jakiś niedojrzały emocjonalnie nastolatek, natomiast pomysł na akcję odwetową miał przedni - wymuszenie pushu (ticket niebawem poleci) Pozdro dla Feniksów i znajomych Dnia 04-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antiskill [FenikS] ________________________________________________ Mały transporter 1 Lekki myśliwiec …

• Nie narzekaj dell, bo ostatnio masz dobrą passę i w poprzednim starciu nachapałeś się jak pelikan Pleców nie zrobiłeś, a Hos ma przynajmniej co robić w doku

• Młodzieży braku aktywności i zapału zarzucić nie można Lataj i rośnij Ess Ostatnio nie wyszło jak powinno, ale jeszcze podziałamy razem

• Gratulacje tojek Sojusz najbardziej poważany i pożądany w tym dziale po właściwej stronie Szkoda kolegi, bo dobrze nam się współpracowało, a widzę, że zrobił się szary i nie przysparza już chwały CE

• Uni doszło już do takiego stanu, że nawet na ochłapy trzeba latać Pozdrowienia dla Feniksów, obrońcy lepszego okopu i większej ilości surowców w nim trzymanych - Imperator KAyto dzisiejszego ranka zdobył tytuł najlepszego detektywa na Zagadrze (to żaden push) Dnia 27-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antiskill [FenikS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 250.001 Duży transporter 3.000 Okręt wojenny 2.500 Niszczyciel 3.000 Krążownik 15.…

• A tam, zasługa... radosna twórczość Ja wprawdzie nie załapałem się do tego zacnego działu, bo zdjąłem dwie floty poniżej progu, ale zysk też wyszedł zadowalający Tak to czasem bywa - tydzień temu miałem u tego zawodnika skończyć na PZ-cie, a obłowił się Kartofel, a tym razem wyszło też inaczej niż zakładał Odbudowy K0L0/sigmar i nauki robienia dobrych FSów

• Było trochę czekania, ale jak widać powyżej - temat się opłacił Jednym kontem sigmar uciekł na urlop, a drugie popłynęło z pompą

• Tempo odbudowy tramków przez ythlena jest godne podziwu, a przy okazji urabia jeszcze tyle surki, żeby tojek postawił coś według własnego uznania - to prawie jakby grał na dwa konta Niech chłopak z dwa tygodnie odetchnie, zrobisz wtedy zysk na poziomie 100kk+ Przetapiaj szybko

• Ładnie poprawiłeś, szczególnie z tymi dofarmami - wyszedł gruby zysk Nic dziwnego, że Imperator KAyto klnął pod nosem czytając to ST Przetapiaj i ciśnij z tematem

• Bogato w kryształ i to jest najważniejsze Będzie do kilku pancerników Starcia coraz większe - niebawem przekroczysz pewnie 1k% Przetapiaj i dalej czyść okolice

• Cytat od Gzylu: „Marmolada straszna popraw się bo ja większy zysk mam z iglaków latając trampkami przetapiaj i szukaj dalej ” Gzylu, wiemy, że w swej skromności nie wrzucasz wszystkiego na boarda, ale mógłbyś chociaż te farmingi na "iglakach" dawać do DiD-u, coby było gdzie poznać legendy Graty Ess, sporo latasz, więc z czasem i bardziej zyskowne starcia zaczną się pojawiać Na gzyla nie patrz, bo on wszędzie ma co najmniej 4h lotu (nawet w układzie)

• Po co budować kopalnie, skoro można mieć transportery i ythlena za sąsiada Gratulacje - Tobie zysku i uporu ythlenowi Przetapiaj