Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 341-360 z 374.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Mówi się włączać a nie włanczać. Lubisz się czepiać szczegółów. Ludzie, trochę humoru!

• Cebuliony przegłosowane. Mi to pasuje. Proszę ładnie zrobić takie coś... cebuliony.png

• Cytat od Arsey: „Mam jakies własne kalkulatory potworzone w excelu, ale chciałem Was zapytać czy w waszych również tak wychodzi (biorąc pod uwagę oczywiście najnowsze zmiany)? ” Dużo zależy od poziomów eko i stylu gry, z gospodarowaniem deuterem. Czyli można mieć więcej z metalu, ale nie jest to do końca powiedziane. Gdyby ten update wszedł przed buffem ładowności statków i dopałkami energii, pewnie nie byłoby wątpliwości co bardziej się opłaca. Moim zdaniem najbardziej dyskusyjną kwestią jest t…

• Ja płacę przez pejpala. Wydaję erło, przelicza mi na złotówki. Za te posty powinny być bany, ale zaryzykuję, bo ktoś napisał że tylko PayPal. Jaki to ma wpływ na relację gracz : GO, kiedy GO i tak widzi przelogowania na vpnie? Przypuszczam, że i tak przymkną oko gdyby to widzieli, bo nawet nie liczę ile wydałem (bo nie chcę tego wiedzieć ), a trochę tego poszło.

• Cytat od Forumowy As: „To oprócz głowic jądrowych wprowadźmy jeszcze nowy statek o nazwie brander, który powoduje eksplozję wrogiej floty. ” Od razu mi się skojarzyło z tą sceną. Mogliby Sparrowa też dodać do oficerów, wtedy wszystko wywracałoby się do góry nogami z dnia na dzień tenor.gif Tak se myślę, że trochę nadgorliwie wyszli z tym eventem. Jednych bugów nie naprawili i pakują kolejne - ale to wszyscy wiemy. Teraz ekspedycje zamiast nadal być urozmaiceniem rutyny w grze zwieraczy i fleciar…

• Budynki eko na księżycu

Aurora Borealis - - Gra

Ja mam takie pytanie odnośnie całego tematu O co tu do luja chodzi? Nadal o budynki eko na księżycu, o to czy ktoś się pushuje na multi, czy o babskie fochy, zawiści i całe za przeproszeniem gówno emocjonalne z którym co niektórzy sobie nie radzą? To tylko gra. Te wasze skille, pokazywanie sobie kto jest top 189 a kto 28, itp, itd, to istny Monty Python jest. Nie dziwi mnie to, bo wszędzie się znajdują człowieki, które zachowują się jak smarki i każą wypierdaczać sześciolatkom z piaskownicy, bo …

• Co do pierwszego - nie przejdzie, bo marketing. Co do drugiego - pomysł już padł na tym forum i na głównym .en również. Warto tam o tym wspomnieć, żeby ichszy team widział potrzebę wielu graczy na to rozwiązanie, inaczej na pewno nic nie ruszą. Ja popieram bardzo.

• Garść ciekawszych informacji Jeśli ktoś ma dobry pomysł jak temu zaradzić, można napisać tutaj. W kwestiach rozwiązań polskie forum jest dobrym miejscem o gadaniu o nich i najmniej odpowiednim, żeby coś w ich kierunku robić. Szczerze, mnie wszystko jedno, bo nie gram w stateczki.

• Cytat od Apofis: „a ja o budowaniu wszystkich statków za darmo ” Cytat od Apofis: „Ja tak uważam bo tak było od początku gry. ” Nie w przypadku trzech nowych statków po 7.0+. Zamieszanie dotyczy trzech - póki co nie zaoferowano innej alternatywy niż zmiana klasy, więc póki co, nie ma o czym dyskutować.

• Piszę o tym, że w ogóle mogli pominąć ten pomysł, zanim go testowałeś. Klasy to nie tylko rynek.

• Cytat od Apofis: „Chyba na tym polega wyjątkowość klas. ” Trochę uogólniasz. Nawet bardzo. (Ukryta treść) Cytat od Apofis: „Nie wiem gdzie tu widzisz problem. ” W tym, że piszesz o rzeczach, które nie są zawarte ani w regulaminie gry, ani w przysposobieniu GF do "im się należy to, skoro usunęliśmy tamto". Syndrom małpy, palca i księżyca. Skrótem - w tym, że nie gracze narzekający na usunięcie rynku nie widzą tego, że skoro coś zniknęło, nie znaczy że coś w zamian musi się pojawić. Piszesz, że ry…

• Cytat od Apofis: „Cytat od Aurora Borealis: „Na proste rozumkowanie, można jeśli zmienia się klasę. Nie krytykuję ani nie pochwalam decyzję GF, ale z punktu widzenia marketingowego ma to sens, gdy chcemy zbudować ” Jak zmienisz czyli zapłacisz a nie o to chodzi w budowaniu. Zawsze można było każdy statek budować a teraz nie, chyba, że zapłacisz. ” Przecież o tym napisałem. Cytat od Apofis: „Cytat od Aurora Borealis: „Poza tym oczywiście ogólnie wymiany powinny być widełkowane przez serwer, międz…

• Cytat od I am back: „Co z graczami, takimi jak ja, ktorzy od lat graja bez soja a maja znajomych do handlu? ” Nie wykluczam tego. Wybacz, zapomniałem się - chodzi mi o to, że sojusz mógłby mieć taki mechanizm, który wykorzystywałby wolny slot do wymiany surki. Poza tym oczywiście ogólnie wymiany powinny być widełkowane przez serwer, między wszystkimi graczami. Kurde, wszystko można by było robić automatycznie, tylko im się nie chce. Wszystko, byleby uciąć granie na multi.

• Cytat od I am back: „Dlaczego wiec ludzie przestali narzekac kiedy przeliczniki na rynku unormowaly sie? ” Dlatego że zapracowali sobie na to na forum .en. Podobnie było z przetapianiem floty na multi w kwestiach przeliczników dwa lata temu, na .pl. Wycofanie rynku to podobna mechanicznie, ale osobna kwestia. Wniosek taki, że GF ma wyrąbane na mechanikę gry w przelicznikach, multikontach i jak jest trąbione od dawna, tak do dzisiaj nie chce stworzyć narzędzi, które odciążyłyby pracę GO/SGO. Może…

• Mówię o tym, że mogli sobie zrobić cokolwiek - nawet relokacje księżyców między posiadanymi planetami. Ludzie biorą dane rzeczy jako stricte, i chcą coś w zamian, gdy dawca wycofuje się z danej rzeczy. To jest roszczeniowe i naiwne nastawienie. Dalej - ale to już było, i nie wróci więcej.

• Gdyby nie dawali tego w rynek, każda klasa byłaby bardziej unikatowa i gracze byliby bardziej skorzy do wydania 850k-1kk anty żeby zrobić sobie konkretną liczbę danego statku. W tym kierunku pewnie to zmierza, ale czas pokaże. Ja też jestem za tym by można było zrobić w ten sposób by każdy miał wszystko, ale nie jestem socjalistą i drugą nogą lubię prywatny klimat. Masa ludzi tego chce i nie jest to pomysł jednostki. Może wejdzie, ale nie nastawiałbym się na to. Klasy są jak silniki, nie w każdy…

• Cytat od Danek: „Wprowadzenie statków przypisanych do klas było ściśle powiązane z wprowadzeniem rynku. ” Nieprawda. Mogli zrobić rynek bez tego, bo po prostu mogli. Uzasadnij swój argument jeśli się mylę. Co do głównej kwestii, zdanie wyraziłem w ogólnym wątku dyskusji o rynku. Cytat od Aurora Borealis: „Cytat od Apofis: „Teraz nie można statków budować ” Na proste rozumkowanie, można jeśli zmienia się klasę. Nie krytykuję ani nie pochwalam decyzję GF, ale z punktu widzenia marketingowego ma to…

• Cytat od Apofis: „Teraz nie można statków budować ” Na proste rozumkowanie, można jeśli zmienia się klasę. Nie krytykuję ani nie pochwalam decyzję GF, ale z punktu widzenia marketingowego ma to sens, gdy chcemy zbudować sporą ilość danego statku. Gracz nie będzie wydawał około miliona anty, żeby zbudować kilka statków, więc nie będzie z tego nawet średniego zysku. Ludzie przyzwyczaili się do tego, że można kupić statki na rynku. Teraz brak takiej możliwości bez wydania anty czyni klasy bardziej …

• Z tego co tu widzę, niektórzy w ogóle nie mają poczucia humoru. Zero, nic, null, nada. Mnie tam post edesa rozbawił. Cytat od Czyste_Zlo: „prosiłem o wasze zdanie ” Powłoki ochronne mogłyby być smyrane przez laserową, ale żeby tak w ogóle "fakju, jestem nietykalny", to nie. Równie dobrze można by ludziom dać czołgi na ulice (po tej samej cenie), z posiadaniem prawka B. Wystarczy że mechanik swoje robi.

• Ulepszmy Zbieracza!

Aurora Borealis - - Gra

Prawda jest taka, że niektóre dobre pomysły, które i tu się pojawiają, są tam również zbywane. Pewnie dlatego, że ludzie wolą tematy sensacyjne, niż obserwować lub dyskutować nad szlifem przeciętnych intencji. Można ewentualnie skrytykować, że coś jest do dupy - pod tym względem nie tylko Polacy są na podium. Dobry pomysł przede wszystkim musi uwzględniać archaiczny skrypt, nie wpływać na złożoność zależności w grze i dostać duuuużo lajków.