Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 374.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Podkręcenie mechanika
Aurora Borealis - - Gra
PostOk, zmieniam nastawienie. Jestem jak najbardziej za.
-
Podkręcenie mechanika
Aurora Borealis - - Gra
PostEnergetyczna z fuzjami jest podstawą dobrego eko. To rozwiązanie mocno faworyzowałoby gracza, który ma je już mocno rozwinięte. Ułatwiałoby faktycznie grę, ale destabilizowałoby balans między ścisłą topką, a resztą aktywnych graczy, ze średnio rozwiniętymi kontami. Drugą kwestią jest to, że nie tylko na piętnastej pozycji Ss są bezużyteczne. GF nie pójdzie na to. Co innego jakiś drobny upgrade procentowy do wydajności Ss. Zasada jest od dawna taka, że 1+2+3=mocne Ss, a 13+14+15=nie ma tematu. My…
-
Siema! Wrzucam dane 500 symulacji handlu z Galaktycznym Januszem. Podałbym wyniki szczegółowej analizy, dotyczące kilku bezużytecznych ciekawostek oraz kilku kluczowych liczb, jednak pozbawiłbym tym samym zabawy karkulatorowych nerdów. Handlarz złomu - dane Handlarz złomu - kalkulator złomowania HZ.png ( Pliki .xlsx do pobrania z Google Drive ) Propozycja otwarta - jeśli znajdzie się ktoś na tyle szalony żeby spędzać godziny na dorzucanie się do danych, czyniąc je jeszcze bardziej precyzyjnymi, …
-
Cytat od Czarnobrody: „Cytat od Uudelleen: „Czy jest ktoś kto robi zadania ze sztabem i udało mu się ukończyć wszystkie zadania? ” Tak, ja ukończyłem wszystkie w ciągu ok 5 minut. Dostałem łącznie 1200 trytkówCytat od Aurora Borealis: „Ja również zlałem temat jak zobaczyłem na testowym, że mam postawić silos na rozwijanych już planetach. Useless Scheiße. IQ pierdyliard. ” Popatrz czy masz postawić czy tylko zacząć. Ja kliknąłem magazyn kryształu po czym go cofnąłem i zadanie zostało zaliczone. P…
-
No lekko. Pyknąć 10 na Quasar teraz to żaden problem. Cyk srogo pakietów metalu, dopałki 40 i 80%, uruchomić pakiety na 8-kach tuż przed relokacją, hopsia na 1-kę, podmianka surki, cyk Xkk Ss, detroidy 24h, badanko, złomowanko Ss, podmianka surki na co kto chce i włala. Gdyby zrobili np. 2% tańsze budynki/poziom Rg, to od razu by się anty obłowili człowieki.
-
Nie no, ja tam pyknę za sto euro doładowanie kwartalne i se gram na luzie. Kto inny rypie dzień i noc, bo jest iwent x9 anty (tak samo bezsensowny jak ten ostatni handlarz 2k, albo "twoje magazyny pękają w szwach"), oczy czerwone, dociuła i zadowolony. Nic nie mówię, że jeden skillowiec straci tyle samo co ja, robiąc 130 operacji o dostosowanych porach dnia, gdy ja nie robię nic - a kosztuje to nas tyle samo. Wybór jest wolny, dlatego doceniam pracę Teamu. Event "miej wolne od granka na 2 miesią…
-
Czyli po staremu. Każdy maksował swoje. Pierwsze uni z konsensusem. Wniosek dla teamu?: nie pytajcie, tylko maksujcie. Póki się kapłem przed edytowaniem - w następnej ankiecie, ani mi się ważcie pytać o złomy z obrony. W takim wypadku możecie wrócić od razu do piratów i multirynku. Następnym razem dajcie coś pod eko x10, żeby zdychające już Quasar miało z czym robić fuzję za dwa lata, bo póki co, nic to nie przypomina np. rywalizacji Taurusa sprzed 6-ciu lat. Nie mam pretensji. Stwierdzam fakty.…
-
Bajania topkowiczów. Anty be - punkciki spoko. Sami zabijają ducha rywalizacji szukając luk, zamiast zgłaszać błędy. Póki co, w tej kwestii zauważyłem że teamy stały się bardziej ostrożne i zbierają info od graczy zanim GF walni GaFę. Także tego, nie byłbym taki pewny stałych mechanizmów, które pozwalają mieć 1.000.000.000.000.000.000 punktów dzięki cmentarzom, pakietom mety i multi. Czas udowodni, że nawet gdy GF da potylicy, cwani co na forum gadają, że anty be (a sami pakują w konta), będą mi…
-
A spieszy Ci się na cmentarz? Dzizas, robią to bo muszą, a nie dlatego żeby się kto cieszył, że uni będą bardziej przejrzyste? Takie pytanie - w sumie nie tylko do Ciebie, ino tak ogólnie: kto jaką z tego korzyść ma? Fakty: - konta nie są usuwane - niestety cebuliony nie mogą być wydawane na powrót do poprzednich kordów i temperatur - nauczyli się jechać powoli, żeby nie było bugów - cierpliwości... - tym co robią ule, już chwilę temu zaproponowano logować się w dzień wypłaty, dla nawyku - itd, …
-
Nie możesz widzieć ilości odpowiedzi, skoro tylko moderatorzy mogą. Idziesz do przychodni, ludzi nie ma, myślisz - o fajnie, jestem pierwszy, - a tu taki luj, bo Halina za szybą mówi - Pan poczeka, mam siedmioro pacjentów z rejestracji online. No, tłumów nie ma. Ej, ale w sumie moja ingerencja w tą sprawę jest durna, bo konkurs może zawierać w ciul pytań, ja się czepiam uwagi o odpowiedź za jeden punkcik, a i tak ilość anty jest za paczkę fajek, czy tam bilet do kina :D:D:D Dobra, ja out. Miłego…
-
Sęk w tym, że GF samo nie wie czego chce. Są skupieni na młodszych geldabziehen. Tam nie ma ludzi od OGame, którzy są skupieni wyłącznie na tym projekcie. Co chwilę jest narzekanie na coś. Niedawno było na balans klas, bo topki wymusiły fuzje między serwerami i cmentarze, żeby był luz na migracje. Jak ktoś śledzi .en, to wie o czym teraz piszę, bo tu te same rozkminy pojawiają się +/- kilka dni potem. Ogólnie chodzi mi o to, że daliby sobie spokój z gmeraniem w grze, wyciągnęli wnioski z poprzed…
-
Cytat od knopers1: „ile czeka się na odp.? bo nie wiem czy zmienić datę :-), albo jak często są sprawdzane odp. ” Nie post jest ważny, tylko sama odpowiedź. Jeśli dodasz odniesienie do poprzedniej odpowiedzi, w postaci linka do posta (uzystasz klikając w prawy górny róg posta, gdzie jest cyferka (skieruje Cię do permalinka tego postu)), to możesz napisać "tamto źle, poprawiam odpowiedź". Generalnie trudno ocenić ile jest odpowiedzi, ale to ułatwiłoby pracę organizatorom, zwłaszcza przy sporej ic…
-
OKA: Dzień 1
Post3 października 2002 roku