Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 374.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Uniwersowe pitu-pitu Co w Quasar piszczy? Plotki, ploteczki, pomówienia, smyru-smyru i inne śmieszkowe pogaduszki. Poza obrażankiem i takimi tam prawami powszechnymi (jeśli jeszcze (sic! nie ruszając zbytnio politykowania) takie istnieją), temat służyć ma do offtopu. Bo my mamy przecież gdzieś EULA i te inne... Żal mi zad ściska, że to pewnie umrze śmiercią naturalną, zanim całkiem ruszy - bo przecież ledwo serwer pół roku ma, gdy ja kwadrans temu przebiłem się przez noob protection, - a już lic…
-
OKA: Dzień 9
PostTak
-
Stety, niestety, GF będzie od czasu do czasu iść właśnie w tym kierunku. Porównując OGame do WoT, gracze pierwszego są skupieni na rankingach, bo obszar porównywania się z innymi graczami, w stosunku do graczy drugiego, jest kolosalnie mniejszy. W WoT również są rankingi, gra również jest P2W, ale przez to, że ogół graczy średnio interesują wykresy, nikomu nie przeszkadza to, że średni gracz dostaje więcej punktów za kasę, niż dobry gracz bez niej. W odróżnieniu do WoT, w którym P2W było w zasad…
-
No hej! Oto zestawienie 3.000 symulacji wymiany surowców (po 1.000 dla każdego), co dając dwa wyniki, łącznie wyników daje 6.000. Tak samo jak przy testowaniu handlarza złomu, tak i tu, ku uciesze arkuszowym zapaleńcom, publikuję surowe dane. Miłej zabawy w analizach! Wymiana surowców - dane Wymiana surowców - kalkulator (Ukryta treść) ( Pliki .xlsx do pobrania z Google Drive ) Ostatnia aktualizacja: 25.12.2020
-
Nie ma co za dużo rozkminiać. Na pierwszy rzut oka widać, że nowość leci po starym skrypcie, losowo, na odwal się. Jak ktoś ukręci na tym lody, dajcie znać - chętnie się temu przyjrzę. Póki co, widzę że na tym projekcie nie da się zbyt wiele ugrać. Szanuję jednak za Import/Eksport x6/24h. Znienawidź mnie ktoś, ta gra bywa i tak dość nudna, a oni dali nam jakieś "zamknij drzwi w łazience".
-
Źle to określiłem. Chodziło mi właśnie o to, że 7 gal nie robi problemu. Powinienem był dopytać przy tym @Hawoka z czym dokładniej ma problem (albo w ogóle to przemilczeć). Cytat od silver88: „Cytat od Aurora Borealis: „Nie wszyscy lubią ścisk i odklepywanie RS od graczy, którzy klepią je vel seek. Są jeszcze byki, które lubią pograć spokojnie, znając swoje otoczenie. ” Chłopie ale jesteś zabawny scisk na 7 galach chyba przez pierwszy tydzien, bo na starych uniach to nawet 5 to duzo. bo pustki w…