Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 374.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Bondziorno! Dziś publikuję jeszcze jedno przydatne cóś do liczenia. Koniec z dzieleniem na klasycznych kalkulatorach. Wpisujemy w puste pola odpowiednie liczby i wsio jak na dłoni. Kalkulator obejmuje dwa osobno działające liczenia: liczba statków = pojemność oraz dowolna liczba surowców = liczba statków. Dodatkowo wyodrębniłem po dwa statki dla klas z dedykowanymi bonusami do pojemności, tak więc ogół projektu umożliwia sprawdzanie wartości wszelkiego rodzaju kombinacji. (Ukryta treść) Kalkulat…
-
Cytat od Apofis: „ktoś to zgłaszał już może? ” Muniek nie da sie zniszczyc przeciwrakiet w magazynie Qunick Brak możliwości zniszczenia rakiet Andre1974 dał nawet dwa raporty: wersja 7.6.0 Nie można zniszczyć przeciw rakiet / Nie można zniszczyć przeciwrakiet Ustawiłem sobie ten link jako zakładkę do naszego forum i praktycznie jestem na bieżąco ze wszystkim co się dzieje. Cytat od Apofis: „Drugi błąd to jak się wchodzi w handlarza to się wszystkie planety i księżyce zaczynają świecić aktywność …
-
Ładowność sond
PostHeja! Majstruję kolejny kalkulator i chcę wiedzieć jaka jest podstawowa przestrzeń ładnowności sond szpiegowskich. Ktoś coś?
-
Chodzi mi o to tylko, że jesteś baba i 3/4 postów to ból dupy i użeranie się o naprawdę nieistotne rzeczy. Wszędzie tam gdzie jesteś, są kasowane posty. Przyciągasz do siebie negatywne emocje. Tylko tyle. O intelekt się nie martw, mam do siebie dystans i lubię czasem pobyć głupią bulwą. Przynajmniej trochę humoru i relaksu jest, a nie ciągłe pierniczenie o życiu w ciężarówce. A co do lubienia i nie lubienia - często monitorujesz tylko własną merytorykę, ale tym razem nie chodzi o ten kontekst, …
-
Cytat od I am back: „a ja pierdziele glupoty ” Nie głupoty tylko banały. Jak najbardziej masz rację, tylko nie napisałeś niczego, czego nikt by nie wiedział. I nie rób z siebie ofiary, bo i tak nie zmienisz swojego podejścia. Fakt że walisz gruchę na przemian z farmieniem nie świadczy, że jesteś graczem pro skill. Teraz pytanie - czy dasz się stigerować i puścisz wodze swojej nienawiści. Bo to jest różnica między Tobą i dex-em, a Muńkiem, że Muniek nawet przytyk potrafi wziąć na klatę i obrócić …
-
Gdyby w eventach była realna szansa na trafienie astro+1, to nawet przy monstrualnych poziomach - może to i puste punkty, ale zawsze jedna noga idzie do przodu, żeby mogła zrobić to druga. Tutaj dramat między kolegąmi dotyczy tylko nazewnictwa i robienia problemu z niczego. +1 to +1 i nawet jeśli chodzi o puste punkty, samo wykonanie zadania nie jest bezużyteczne, gdy zakłada się wyrównanie astro pod kolejną planetę. Piszę teraz banały, ale zwracam tylko uwagę, że naprawdę nie ma sensu drążyć cz…
-
A dalej, oznaczałoby to, że GF idąc za ciosem, zmienia oblicze całej gry. Co prawda event w moim odczuciu jest jak gdyby ociepleniem ich wizerunku z powodu fakapa z klasą odkrywcy i rynkiem, to jednak trzeba przyznać, że sumując to z tą opcją...Cytat od ^BrzydaI^: „to by sprawilo ze badanie za surke bylo by bezsensowne” ...pojęcie skill, nie tyle przestałoby mieć znaczenie, ile w ogóle wytarłoby się z pojęcia grania w obrazki i cyferki. Rywalizacja idzie w supełnie innym kierunku niż ciułanie dł…
-
OKA: Dzień 13
PostGenerał musi wysłać na misję ulanego admirała piratów, który wpadnie na pas asteroid całą jego flotyllą. Zgadłem?
-
Cytat od skorek: „...takie suchary jak dopalacz energii czy inne śmieszne nagrody. ” To akurat nie jest wcale taki chybiony pomysł, bo jak ktoś ma fuzyjną, może redukować procent jej produkcji, maskując go boostem energii i w ten sposób odbija sobie w zużyciu deuteru. Może nie jest to ilość oszałamiająca, ale zawsze coś na plus.
-
No i właśnie tu jest powód ku temu, żeby w końcu zrobili nanity tak, żeby w sekundę dźwigały więcej niż jedną sztukę floty/obrony, gdy je wymaksujesz. Już nie wspomnę o tym, że zrobili mocno P2W, ale kurde, nanity na eko 10 powinny być solidne. Gdyby dali to, tak jak mamy badania x20 to byłbym przeszczęśliwy. A co do liczby graczy - śmieszny rezultat złomu 70%. Bo tak naprawdę czy byłaby flota x4, x5, czy nawet x7, ten procent nawet przy obecnym x3 świadczy o tym, że wielu graczom nie zależy żeb…
-
Na chłopski rozum. Zadaj sobie proste pytanie - po co powstał ten mechanizm i jaki sens byłby w tym żeby przenosić konta lobby na cmentarze. Oczywiście że chodzi o konto serwerowe... To tak jakby rozkminiać czy jedzie się do mechanika bo ma dobrą kawę, czy na serwis. Litości, naprawdę to jest proste do ogarnięcia. Sorry za opryskliwość, no ale inaczej się nie da.
-
Skoro masz wybimbane na granie na tyłu kontach, to tym bardziej słusznym jest założenie, że nikt nie ma obowiązku informować co, gdzie i kiedy. No bo skoro nie grasz, to po co to wiedzieć? Odpowiedź jest prosta. 60 dni od ostatniego logowania. Wchodzi w regulamin i stąd tyle wiadomo. A to, że ktoś ma jedno lub sto kont na szaro-turkusowo, jest już kwestią tego kogoś. Idea update'u jest prosta i wynika z potrzeby czyszczenia uni pod fuzje. Jeśli ktoś jest bardzo przywiązany do nieużywanych kont, …