Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 241-260 z 374.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od ackra: „Chyba nie zawsze ” Działają zawsze gdy ktoś składa niemoralne propozycje. Jestem dumnym prawakiem! Cytat od Zla Kobieta: „nowy rok, nowa ja xd ” Jakieś zeszłoroczne postanowienia?

• Nie masz bynajmniej tych pytań do siebie, wiesz... wewnątrzdialogowych - co ja odtentegowałem... Mam jedną złotą zasadę, gdy piję tak na umór - tylko nie wypaplaj się, że jesteś kryptogejem! Przy piciu żelazne zasady działają. To pomaga uniknąć chorób wenerycznych.

• Cytat od magneto_one: „youtube.com/watch?v=wnaS74nCzIA ” Znam to. Jak tylko zobaczyłem, od razu mi serce zadrżało. Cudowna kobieta... Tak mi się skojarzyły klimaty od razu z tym. Nieważne dlaczego. youtube.com/watch?v=_Kw29PUz8N4 A tera se sucham to: youtube.com/watch?v=52SlPeGEHVM&ab_channel=Mr_MoMoMusic

• Kurła, ja dopiero dziś ogarnąłem, że lubię siebie trzeźwego!

• Słyszałem, że niektórzy mają kaca po powąchaniu Guinessa. Na kaca najlepszy jest rosół a nie klin! I to taki soczysty, doprawiony, z kaczki, albo z gęsi. A nie jakieś powietrze z pompki od materaca

• Statyczne, czyli z samych zwózek, przy maksymalnych ustawieniach eko., nawet z 30% prędkości zwózki. Bez żadnych farm, ekspedycji, wlotów solo czy ACS. Miałem nie gadać ale Quant się wygadał. Klu tkwi w pakowaniu mety w bezczynnie stojących stoczniach, w wuerkach. Zwożąc krychę i dex oszczędza się dex, ale co ja tam będę. Te wuerki potem redukuję u brodatego złomiarza, ale mistrzowie nietabelek cebulują z anty i nie wiedzą co zrobić z nadmiarem surki. Do głowy by im nie przyszło, że bunkrowana s…

• IMG-20201231-140420.jpg

• Cytat od Arsey: „Podsumowanie "niech przyrosty mowia za siebie" jest wisieńką na torcie. ” Kilka postów wcześniej, wrzucając link źródłowy, od którego zaczęło się to zamieszanie (bo przecież nikogo nie interesuje skąd i dlaczego się ono wzięło) zaznaczyłem że optymalizacja przyrostów jest najbardziej zależna od szukania oszczędności w eksploatacji dexem. Nie dopowiedziałem tylko że na 8. pozycji. Łatwo rozkminić, że można żyłować metal na 8-ce, wrzucać dopałki energii pod fuzje, redukując ich % …

• Jagermaistra rozcieńczałeś czy na Madro w Białymstoku ajerkoniak dostałeś? Mi przy dobrych wiatrach dwa litry na trzy dni wystarczy jeśli chodzi o dzielenie na 1/3 xD Pytanie konkursowe: czemu tu so sami arkoholicy i zle kobiety? (żadna odpowiedź nie będzie kwalifikowana, za to nagroda będzie dla wsztystkich).

• liter. lubi to. 19006-c34bf3a960a26f7db49e0a49c0812cad9c83cb4c.jpg

• Powiem najprosciej - niech przyrosty mowia za siebie.

• Cytat od Arsey: „W tej tabelce brakuje jeszcze jednego co powinno sie wziac pod uwage. ” W tej tabelce brakuje bardzo wielu danych. Cieszcie sie nooby, ze kolega wogole zechcial wrzucic jakies wyliczenia. Cytat od Arsey: „Pozycja 15 wymusza posiadanie el. fuzyjnej, pozycja nr 1 i 8 niekoniecznie - wrecz, narzuca budowanie satelit. ” 15. nie wymusza fuzyjnej, ani 8. nie narzuca budowania satelit. W jednym zdaniu zmieszales dwie skrajnosci pozyskiwania energii. Cytat od Arsey: „Jakby poobliczac il…

• Bo gejowski.

• Cytat od powyginany drucik: „Dzień dobry ;O ”

• Cytat od Ruda: „ponieważ nie są na stałe w sklepie ” @Art, Ruda ma na głowie całe forum. Odpowiada na pytania tego kalibru, choć nie musi. Nie jest CM, stara się być miła, nieraz na pewno za takie pytania ma ochotę ciapnąć ...tzn przytulić z lewego backhandu w łeb, ale serio - gdzie jest FAQ dotyczące ofert? Obok pytań typu "gdzie jest słonko kiedy śpi", czy "gdzie są moje pieniądze z komunii", od jakiegoś czasu zadaję sobie pytanie - nie tyle na podstawie czego (bo to można wyliczyć) - tylko dl…

• Bez względu na to czy i gdzie masz laboratoria, podczas trwania badania możesz robić z budynkami co chcesz. Podobnie jest z badaniem napędów - fakt ich ukończenia przed osiągnięciem celu misji floty, nie przyspiesza lotu. Tutaj czas kolejnych badań, bądź tego samego badania (jeśli je anulujesz i ponowisz) wydłuży się tylko w przypadku, gdy zredukujesz lub wyzerujesz poziomy laboratoriów wchodzących w skład MSBN. Obrazowo dla MSBN na poziomie 2 * Planeta 1 * Planeta 2 * Planeta 3 * Planeta 4 * La…

• A to jakieś święta były?

• Cytat od Qwant-holon: „Cóż wygląda na to, że GF przygotowuje nas do rozwijania tego badania, toruje nam drogę oferując coraz więcej możliwości antymateryjnych. Tak mi się wydaje że to już niedługo ” Ja zacząłem chodzić do kościoła - codziennie! A co niedzielę daję srogo na tacę i krzyżem na chłodnej posadzce modlę się o to, żeby zrobili stocznię z czas / jednostka na jednostka / czas, gdy dany element przekroczy 1 jednostka / 1 sekunda. Cytat od Qwant-holon: „Życzę powodzenia raz jeszcze chętnym…

• Dodatkowo zdarzają się quick shooty happy hours +50% w ciągu roku. Wszystko jest w historii subforum i każdy może sobie sam wyciągnąć wnioski. W tym temacie nie ma nic do rozkminiania.

• Update: - Dodanie informacji "max - po wymianie na..." jeden z dwóch wymiennych surowców. Kalkulator obecnie pokazuje dokładnie ile można otrzymać z jednorazowej wymiany dla jednego, drugiego lub obu surowców. - Dodanie informacji określającej niskie, średnie i wysokie przeliczniki - Kilka estetycznych pierdół, ułatwiających intuicyjną czytelność całego mechanizmu