Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 66.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dziekuje za handelek szybko sprawnie i rzeczowo o elastyczosci rowniez trzeba wpsomniec polecam
-
Cytat od Miikuu: „ Gratki ładne st, zysk nie powala, tag cieszy. ” jesli 400 kk to dla ciebie malo to spoko , mi wystarczy Cytat od Raiden: „Fajnie że tu zawitałeś Rafik ale szkoda że po prawej jeden z naszych, ale cóż taka kolej rzeczy Gratulacje i szO dla sojusznika ” Dzieki ano jak sie nie pilnuje to sie niema
-
Starcie to Dedykuje mojej Żonie... Dopóki walczysz jesteś Zwycięzcą!!! Pozdrowienia dla @buleon Dziękuję za pożyczenie paliwa!!! Zielu dzięki za rozmowę. Pozdrawiam Serdecznie znajomych. Miałem napisać pewną hostorie związaną z Marco , ale niemam już sił... Obrońca pogratulował nie zaznaczył w budziki niedzieli. Dnia 11-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ostatni_Sprawiedliwy ________________________________________________ Okręt wojenny 14.000 Pancernik 20.000 _____…
-
Ładne opowiadanie , jak widać powyżej ice nie słynie tylko z rakietowania .
-
Pozdrowienia Dla Znajomych ! Dnia 08-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ostatni_Sprawiedliwy ________________________________________________ Krążownik 20.001 _________________________________________ Obrońca MarCineQ_PL [N-D] ________________________________________________ Duży transporter 36.651 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Ostatni_Sprawiedliwy ________________________________________________ Krążownik 20.001 ( -0 ) _____________…
-
Gratulacjwe Widok wszystkiego co związane z gazowanymi w reckach miły,wszystko co ma tag ave i ich konta pomocnicze w miners ,acl ,crazy i fancie A cóż to za pozdrowienia? co najmniej 2 dni temu jeszcze miałeś focha ba nawet bylem zablokowany w grze hmm ? Po tym jak nie pozowoliłem Ci obrażać Minionki byłem be? A teraz gdy już mnie tam niema jest okey? Nie musisz odpowiadać znam odpowiedź Ale skoro pozdrawiasz to dziękuje i również śle pozdrowienia . Ostatni_Sprawiedliwy
-
Stara Gwardia
PostObecnie tylko xanthus mialem konczyc z gra ale przyszlo uf i checi wrocily,czasu juz tyle niema ale checi jak najbardziej sa wiec trzeba tylko wejsc w rytm i powinna ruszyc maszyna
-
Stara Gwardia
Postnicku nie pamietam czesto zmienialem ale na u25 orałem na koncie hołka po tym jak zezlomowalem aggresiva 2x bedac w nbh u 44 to skok na koncie rzeznika do samego konca az je oddalem jak pamietasz tworzylem swieta trojce z andym i bezduchem na u25 na u44 glownie z pho na u25 robilem st za st niemoglem sie odbudowac i zyski mizernialy la rosa negra sie zemnie nabijala xD
-
Stara Gwardia
PostSiema Crasher u25 i u44 BS/RM pozdrawia saladyn siemanko wrogu:P sienio skalpelek u38 kod a pozniej bloodc pozdrawia
-
Ciekawe ile multikont nowo zalozonych zaglosuje na koparke 1.kramer, 2.adolfff,3.martodalela ,4.kazia ,5.new castle, 6.edwart ,7.fox1 , 8.ultras max,9.zainteresowany.10 koks totalny.11 kochaj? kto nastepny ? dobrze ze te glosy nie beda sie liczyc koparka ale ty jestes cienki i zalosny buahah buehehe khz minusuj sobie i zakladajcie dalej konta hahah
-
abraaa [Minionki] & trampek [Minionki] & zielu75 [Heheheee] vs. Ryzykant_Drake [N-D] ~ 113681.31%
PostFaktycznie skład agresorów pikantny , ale to niema znaczenia. Wspaniale się siedziało i żyło akcją dokładając conieco od siebie. Mam nadzieję Abraaa , że "Żona" twój nie zmarzła tego wieczoru bez Ciebie