Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-96 z 96.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Lecimy dalej :). Pozdrowienia dla sojuszu :). Dnia 29-05-2019 11:32:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Devastator [ZLY SEN] ________________________________________________ Pancernik 1.936 _________________________________________ Obrońca Qantass [ARK] ________________________________________________ Mały transporter 555 Duży transporter 166 Krążownik 17 Okręt wojenny 657 Recykler 183 Sonda szpiegowska 83 Bombowiec 2 Pancernik 90 _________________________________________ Po bitwi…

• Jak ładnie zapakowany :), a tak Pan Morning Fresh/Star kozaczył :). Atakującym dużo nowych latajek

• Pozdrowienia dla sojuszu ZLY SEN, oraz dla tych co mi w nocy latają po satkach - tak, tak, też niebawem będziecie tak wyglądać, na kolorowo :). Pierwsze ST na tym uniwersum, i NIE ostatnie, najważniejsze że po właściwej stronie :). Dnia 28-05-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Devastator [ZLY SEN] ________________________________________________ Bombowiec 70 Krążownik 1.200 Pancernik 1.880 Lekki myśliwiec 7.350 _________________________________________ Obrońca SplAsh [ARK] ____…

• ach ten Devastator :), gratki wlotu, zysk koszerny, spawaj latajki

• Szkoda sojusznika. Szybkiej odbudowy.

• Graty. Niestety dla mnie życie prywatne ważniejsze jest niż bycie cyborgiem w grze. Tym razem zabrakło ok 30 minut. Odbudowy nie będzie. Pozdrawiam wszystkich a zwłaszcza znajomych z sojuszu ZMLRZ. Może do zobaczenia na innych uni

• ta historyjka ze strony lucyfera to bujda chyba jakaś poleciałem po złomie Medaksa - krążki były około godziny po jego starciu, reki 3 godziny - nie wierze że Lucyfer na tyle zostawił flotę Dnia 25-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Devastator [ZLMRZ] ________________________________________________ Krążownik 2.000 _________________________________________ Obrońca Cesarz Lucyfer [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter 11 Duży transpo…

• Stało i nie stoi :). Pozdro dla Złomiarzy i Terrora :). Dnia 21-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Devastator [ZLMRZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 7.000 Ciężki myśliwiec 31 Krążownik 1.600 Pancernik 1.500 _________________________________________ Obrońca Koliber ________________________________________________ Mały transporter 15 Duży transporter 574 Lekki myśliwiec 25 Ciężki myśliwiec 8 Krążownik 3 Okręt wojenny 1 Statek koloniz…

• Pozdrawiam cały sojusz ZLMRZ oraz Terrora :). Powrót po dwóch sporych złomach - trzeciego nie będzie :). Historia ST jest krótka - zobaczyłem że bliski sąsiad sporo spadł w statach, przeskanowałem wszystkie kolonie i moony i ukazała się mała flotka i trochę paliwka. Więc poleciałem i udało się. Obrońca zalogował się kilka minut po zdarzeniu (a już dziś raz gościł w ST), włączył urlop i zmienił nick na xxxxx - więc bez SZO bo raczej nie będzie. Ave Anty :). Dnia 13-03-2018 --:--:-- następujące f…

• Niestety się usnęło :(, poszło niecałe 100000 anty bo więcej nie było - w woli informacji. Gratki wyczucia. Odbudowa będzie.

• Najśmieszniejsze w tym ST jest to że w trakcie lotu obrońca napisał mi: "siemka", po starciu podziękował i dodał ":d zapomnialem ze atakujesz haha". Dodam też że moja flota była u niego w nocy - ale jego flota zwiała :(. Próbowałem dziś wieczorem dobić resztę ale znów - "Wroga flota uciekła :(:(. Trochę złomu wy wiosłował ale większość zebrałem :). Pozdrowienia dla złomiarzy a zwłaszcza dla Zephirusa bo to on nadał temat :). Dnia 24-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agreso…

• Historia tego ST jest można powiedzieć śmieszna. Z braku czasu w ciągu dnia źle wysłaliśmy flotę, miała wpaść 3 sekundy po flocie obrońcy, a doleciała z opóźnieniem 8 minut, w trakcie lotu myśleliśmy że reki będą przed flotą, ale cudem okazało się że będą po flocie :). Najśmieszniejsze w tym ST jest to że obrońca był na koncie :), tylko chyba popełnił błąd i wysłał reki na PZ zabierając cały deuter z planety oraz dodatkowo wyłączając kopalnię - jak to zobaczyłam na skanie minutę przed wlotem myś…

• Małe polowanko i jest :). Obrońca pogratulował i podebrał trochę surki - niech ma na odbudowe :). Dnia 14-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Devastator [ZLMRZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 30 Krążownik 167 Pancernik 5 _________________________________________ Obrońca PAWIK018 [MFS] ________________________________________________ Mały transporter 16 Duży transporter 12 Lekki myśliwiec 8 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 11 Okręt wojenn…

• Nosił wilk razy wilka ponieśli i wilka.Kolega latał na mnie kilka razy - zawsze bezskutecznie. Cały poniższy atak to czysty przypadek - zamiast szpieguj kliknęła mi się falanga :). Myślałem że będzie SZO, ale kolega załączył urlop. Pozdrowienia dla sojuszników. Dnia 13-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Devastator [ZLMRZ] ________________________________________________ Krążownik 140 _________________________________________ Obrońca W1ck3D [TOP GUN] ________________…

• Troll to jesteś ty i jeszcze nie umiejący czytać :). "Złom zebrany przez atakującego/atakujących"

• IrOnIa MaM Na DrUgIe Jak już umieszczasz RW w ST to chociaż nie kłam że zebrałeś złom :).