Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 96.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
132
-
135
-
137
-
140
-
142
-
144
-
TOP 3 ACS: Akcelerator [SWISTAKI] & John Rambo [SWISTAKI] & ODDAM 04 [SWISTAKI] vs. Benencjusz [NFZ] ~ 107 507.55% "Świstaki NOCĄ odc. 2/2"
WWL - - Starcia Galatea
PostGRATULACJE, strzał 1 klasa z plusem, zysk powalający:). No i na NFZ
-
John Rambo [SWISTAKI] & Akcelerator [SWISTAKI] vs. Jayeazjusz xD [NFZ] ~ 31 348.75% "Świstaki NOCĄ odc. 1/2"
WWL - - Starcia Galatea
PostGRATULACJE, strzał 1 klasa, zysk powalający:). No i na NFZ
-
PuShMeUp [CannaTM] & grigor04 ODDAM [SWISTAKI] & Akcelerator [SWISTAKI] & dexToxic [K O] vs. ODDAMmm [NFZ] ~ 30250.65% Part 2
WWL - - Starcia Galatea
PostPiękne obydwa starcia, aż miło poczytać :). Gratulacje.
-
9805,94% [NFZ] NISZCZYĆ FARMIĆ ZŁOMOWAĆ vs [ZLY SEN] Zly sen 0% Zakończona
WWL - - Wojny Galatea
Postraportu ze zbiórki złomu nie mam, w woli informacji, konto oddane, dziękuję wszystkim za miłą grę
-
WWL - - Wojny Galatea
Postjeszcze niech puszer Jabol opuści a poza tym co już zgłaszałem wojna jest wypowiedziana źle i jest nie ważna bo leszcze z NFZ nie potrafią nawet wojny wypowiedzieć
-
WWL - - Wojny Galatea
Postleszcze latają po satelitach :), niestety wojna na tym nie polega
-
WWL - - Wojny Galatea
Postbo leszcze reków nie wysyłają
-
TOP 1 ACS grigor04 [SWISTAKI] & Raynevan [ZLY SEN] & smOOk [ZLY SEN] & Akcelerator [SWISTAKI] vs. Outs (Lucky) [GK-22/ NFZ] & chillout [NFZ] & Jabol1987 [NFZ] & Darkstar [NFZ] & mgr Beny [NFZ] ~ 224.409.91%
WWL - - Starcia Galatea
PostNapiszę ostatnią rzecz, nigdy ale to nigdy nie przyszłoby mi do głowy żeby cofać lecąc w ACSie, to zagranie jest poniżej pasa. Trzeba być [ciach] aby tk zrobić - innego wytłumaczenia nie ma. Wiem że to forma taktyki, ale według mnie nie dopuszczalna - kiedyś nawet za to karali bananami. Też czułem że to starcie śmierdzi, ale cóż to tylko gra :), forma rozrywki, grać będę dalej bo coś trzeba robić żeby się nie nudzić, ale Bogiem nie zostanę bo już jeden jest - buahahaha. Agresorom jak i obrońcom …
-
debunkracja - ciąg dalszy :), for fun Dnia 08-09-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor smOOk [ZLY SEN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 538.401 Ciężki myśliwiec 25 Niszczyciel 101 Krążownik 51.725 Pancernik 19.748 _________________________________________ Obrońca Kaczak [WOLF] ________________________________________________ Mały transporter 55 Duży transporter 401 Lekki myśliwiec 25 Ciężki myśliwiec 19 Okręt wojenny 1 Sonda szpiegowska 920 Bombowie…
-
smOOk [ZLY SEN] vs. Wredny Jan ZG [CannaTM] ~ 12926.17% = TOP 3 SOLO - 42 życzenia :)
WWL - - Starcia Galatea
PostW woli informacji: kiedy Ahwak - wiem czyj, ale nie mój, w moim przypadku nigdy :). Zły strzał :). Co do dorwania Wrednego, skan, lot, bum. Lot 2x bo poleciałem na planete :).
-
a to takie z nudów - debunkracja Dnia 07-09-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor smOOk [ZLY SEN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 457.115 Krążownik 50.665 Pancernik 17.424 _________________________________________ Obrońca Fuhrer Swetru ________________________________________________ Duży transporter 200 Statek kolonizacyjny 30 Recykler 100 Satelita słoneczny 8.100 Niszczyciel 200 Wyrzutnia rakiet 231.000 Lekkie działo laserowe 37.774 Ciężkie dział…
-
smOOk [ZLY SEN] vs. Wredny Jan ZG [CannaTM] ~ 12926.17% = TOP 3 SOLO - 42 życzenia :)
WWL - - Starcia Galatea
PostStarcie z przygodą i stratą 35kk deu :(, wysłałem atak na planetę, ale się udało. Pozdrawiam sojuszników, świstaków i wszystkich których znam :). Dnia 07-09-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor smOOk [ZLY SEN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 480.796 Krążownik 51.665 Pancernik 17.642 _________________________________________ Obrońca Wredny Jan ZG [CannaTM] ________________________________________________ Mały transporter 4.000 Duży transporter 1.25…