Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 105.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#6 grusss [N N] & Hefi [N N] & Latajacy Pustak [N N] vs. Razak [xXx] ~ 29.83%
Imm - - Starcia Cosmos
PostGraty akcji ! I dramat ze znowu sujusznik w reckach bo ciezko zrobic Fsa
-
2 podejscie ctrl+c -> ctrl+v Dawno dawno temu w odleglej galaktyce... komus nie udalo sie byc top 1 mimo wydania miliona $$$ Wiec Wujek postanowil przeniesc kolonie w moj uklad i przeorac mi wszystkie kolonie. Kazda kolonia dostala kolo 10 rakiet aby zdjac defa lecz w odpowiedniej chwili zareagowal moj tajny informator i zdazylem sie zalogowac 4min przed wlotem smile.png Po wymianie zdan z atakujacym stwierdzil ze "mi sie juz znudziała gra i tylko ciebie będę atakował reszta jest wolna" tak wiec…
-
Dawno dawno temu w odleglej galaktyce... komus nie udalo sie byc top 1 mimo wydania miliona $$$ Wiec Wujek postanowil przeniesc kolonie w moj uklad i przeorac mi wszystkie kolonie. Kazda kolonia dostala kolo 10 rakiet aby zdjac defa lecz w odpowiedniej chwili zareagowal moj tajny informator i zdazylem sie zalogowac 4min przed wlotem Po wymianie zdan z atakujacym stwierdzil ze "mi sie juz znudziała gra i tylko ciebie będę atakował reszta jest wolna" tak wiec spodziewam sie czestych odwiedzin Zlom…
-
Pozdro dla calego Sojuszu Dnia 06-07-2018 14:31:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zemsta [triple x] ________________________________________________ Krążownik 26 Okręt wojenny 14 _________________________________________ Obrońca Gosk ________________________________________________ Mały transporter 11 Lekki myśliwiec 4 Ciężki myśliwiec 7 Krążownik 14 Wyrzutnia rakiet 99 Lekkie działo laserowe 2 Mała powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agreso…
-
#1 grusss [N N] & ZaHajsmatkiBaluj [N N] vs. jarus173 [triple x] ~ 6.38%
Imm - - Starcia Cosmos
PostTo moze pokaza prawdziwe staty ? I graty wlotu flota bez FSa to flota w reckach