Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-45 z 45.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ACS; knapik i GitKOles [BOS], obibok i Poranek Poety [HRB], DesertFox [EDT] vs mise i Id17 i SlodkaFuria i Eric Clapton i Spiele [CAZADOR] - 56410,05% ToP 1 ACS -Obrona
KGB - - Hall of Fame
Postjak to czytam to nie powiem co mi się chce ....... jest piękny ACS z [ciach] % a teraz kłócenie się o anty nie popieram anty ale jak jest to nic nie zrobisz a jestem tak ciekawy żeby odwrócić obrońców na agresorów a agresorów na obrońców i obrońcy użyli anty i czy Avinashi" , Igła , harry88 i inni też by tak pisali wtedy że kasa wygrała i itp. To jest gra człowiek gra po to żeby się wyluzować zabić trochę czasu a nie kłócić się i itp proponuję spotkać się i wypić razem i będzie Git Majonez Moder…
-
ACS; knapik i GitKOles [BOS], obibok i Poranek Poety [HRB], DesertFox [EDT] vs mise i Id17 i SlodkaFuria i Eric Clapton i Spiele [CAZADOR] - 56410,05% ToP 1 ACS -Obrona
KGB - - Hall of Fame
PostHarry88 wiem o tym że anty nie było kiedys bo sam grałem nawet nie było programów pomagających w grze tylko kartka długopis i kalkulator i było fajnie ale w czym jest problem że Mise wydał kasę na recki i obronę jego kasa tylko jestem ciekawy kto nie kupuje anty na tej uni ile osób
-
KGB - - Hall of Fame
Postbardzo ciekawy tema anty jestem bardzo Ciekawy czy Avinashi nie kupuje anty??? więcej osób kupuje anty niż nie kupuje tylko kogo na ile stać najlepiej by było żeby anty nie było wtedy nie było by komandora i ciekawie czy wtedy skanowanie monów by szło tak sprawie ???????
-
KGB - - Hall of Fame
PostGratulację obrony:-) pełny podziwu jestem za postawę sojusz mało spotykana procent większy niż nasz ACS ale widać że unia się rozkręca oby tak dalej Na pewno ACS przez długi okres nie zostanie pobity pod względem % i złomu SZo to trzeba życzyć obu stronom heheh