Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 368.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
RaSpuTin [Whisky] vs. Chancellor Zenith [GEN] & OPM [AFERA] ~ 3299.17% OBRONA
tomee - - Starcia Himalia
PostDziwna akcja, nie wiem w co lecial agresor Pozdrawiam.
-
Kot w butach [SKB] vs. Commodore Stingray & zeol [SKB] ~ 840.04% Majom rozmach skurczybyki "Top wszystkich Topów"
tomee - - Starcia Indus
PostMozna sie bawic? Swietne starcie, czekam na wiecej takich Dla SKB przetopu i SZO
-
Smutny Famek ODDAM [REC] & Smutny Arth Oddam [REC] vs. Spiochowaty [ZLY SEN] ~ 5107.37% - TOP X SOLO
tomee - - Starcia Himalia
PostNo musze powiedziec ze Spiochu to ma jaja Juz myslalem ze stworzysz ruch oporu na uni Szacun za walke ale to musialo sie tak skonczyc ;p za pewne juz konczysz jak to po kazdym zlomie piszesz. ps: satki juz odbudowałem Graty chlopaki, a Tobie spiochu szo bo nie pozwalasz zeby bylo nudno Pozdrawiam.
-
Witam. Arthowi sie nie chcialo to ja polecialem. Pozdrawiam sojusz. Dnia 09-08-2019 06:23:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tomee [REC] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.200 Pancernik 5.200 _________________________________________ Obrońca Via [uos] ________________________________________________ Mały transporter 77 Duży transporter 1.060 Lekki myśliwiec 4.346 Ciężki myśliwiec 14 Krążownik 1.607 Okręt wojenny 94 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 553…
-
11# ukati [Mns] & Szmajek [LHiP] vs. JanusZZz [SKB] ~ 1024.77% TOP 1 ACS
tomee - - Starcia Indus
PostGratki Ukati wal ich po łbach
-
[list][*] [/list]Cytat od kaper1: „Cytat od tomee: „od kiedy to trzeba coś wklejać żeby było widoczne kto zebrał złom ” Oj @tomee chyba trzeba, bo z tego co wiem, to OGotcha domyślnie przyjmuje, że atakier zebrał cały złom, jeżeli nie ma podpiętego API zbiórki ze strony obrońcy. No chyba, że co innego miałeś na myśli.Jak się mylę, to poproszę o sprostowanie. ” wystarczy zaznaczyć że złom zebrał obrońca. Wszystko. Widzę że co po niektórych ogotcha przerasta
-
Cytat od Archio: „Cytat od DrZgon: „Rośnie dla zgona ” mozesz mi co najwyzej naskoczyc. gdy bym tyle kasy wydal i poswiecil tyle czasu jak ty na ta gre. jak narazie wachaj jaja KURZE nie pierwszy nie ostatni raz padla mi flota taka gra. dal bym sobie reke uciac ze gdy bys dostal zloma poszedl bys do konta i plakal dla zgona lub do zgona. a wam troche podsypac i sojusznikow sprzedajecie aby miec pare kk zysku ” Jedyne co możesz to sobie gdybać hahahahaha
-
Witam. Intergalaktyczny lot. Pozdrawiamy sojusz Dnia 04-08-2019 03:25:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tomee [REC] ________________________________________________ Pancernik 4.017 _________________________________________ Agresor Dr Zgon [REC] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.000 Pancernik 15.678 _________________________________________ Obrońca PochwaLony [GEN] ________________________________________________ Mały transporter 637 Duży transporte…
-
Witam. Zaraz po starcie pojawily akty ale lot do konca i siadlo, Pozdrawiam sojusz. Dnia 04-08-2019 00:04:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tomee [REC] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.722 Pancernik 3.296 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca THE BEAST [COMA] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Lekki myśliwiec 5.000 Ciężki myśliwiec 1.000 Krążownik 3.500 Okręt wojenny 1.000 Recykl…