Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 368.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP 2 ACS Ogame.PL speed x1 ! :) OBRONA ! Megan [T O] & Grzecholot-oddam [T O] & Finito_GJ_GF [T O] & Nowy nick [T O] vs. Crasher [NEM] & Maratonczyk [DELETE] & Angelina & buratino [DELETE] & Frutek24 [GOA] ~ 1 532 103,77% (1,53kk %) OBRONA !
tomee - - Starcia Kalyke
PostCytat od Marzena: „Obrońcom gratulacje zgrania i lotu "ponad podziałami" (bo jeden na drugiego nie raz wypisywał różne rzeczy ), powodzenia w odbudowie - multi (o przepraszam - konta znajomych) i rynek poszedł już w ruch - a doskonale wiem o czym piszę, bo miałam okazję poznać prawie wszystkich obrońców.. ehh to przeszkolenie w DELETE @Usagi nie życzę sobie oskarżeń ” Nie czyn drugiemu co Tobie nie mile. Wyżej obrażasz, poniżasz a sama sobie tego nie życzysz. Proszę, nie poniżaj się już. Trochę …
-
TOP 2 ACS Ogame.PL speed x1 ! :) OBRONA ! Megan [T O] & Grzecholot-oddam [T O] & Finito_GJ_GF [T O] & Nowy nick [T O] vs. Crasher [NEM] & Maratonczyk [DELETE] & Angelina & buratino [DELETE] & Frutek24 [GOA] ~ 1 532 103,77% (1,53kk %) OBRONA !
tomee - - Starcia Kalyke
PostCytat od panpiwek1234: „No fajnie walnęło, miło z Waszej strony, że nie spękaliście jak zwykle ” Tutaj panie Piwek trochę minąłeś się z prawdą. To my myśleliśmy że wy "znowu" spekacie jak to zrobiliście jakiś czas temu, nie będę tutaj mówił szczegółów, ci co mają wiedzieć to wiedzą. Nie Crasher? Szkoda, że nie mogłem wziąć udziału w starciu, śpioszek ze mnie i już dwa gongi tutaj dostałem od Ciebie czego gratuluję. Coś tam dalej się klika. Gratuluję obydwu stronom za organizacje, procent mega. S…
-
TOP 1 ACS OBRONA Dastan [Eko] & baldi [Eko] vs. GHOST [GaL] & Kawhi Leonard ~ 202277.36%
tomee - - Starcia Himalia
PostCo za rewanż pięknie haha Graty wszystkim.
-
TOP1 ACS - Kawhi Leonard vs. LeBorn James [GaL] & Psikus [Eko] & Dastan [Eko] ~ 29314.84%
tomee - - Starcia Himalia
PostJak Zgon wczesniej gral o czym wszyscy wiedzieli to jakos nigdy bydlak nie zlamił i jechal caly server, juz dawno napisal ze nie gra. Niemniej jednak gratulacje, uszczypneliscie troche konto
-
Głęboka przestrzeń! KONKURS
tomee - - DiD Kalyke
PostCytat od Adam525: „No jak skończy się proces odwołania to wam tam wrzucę screeny co byście mieli ” Nadal wszyscy czekamy Adasiu. Tam już chyba nie ma co wstawiać
-
kruchy vs. Pocwicz ZeroAnty [G2 Army] ~ 84006.34% top1 solo / pożegnanie
tomee - - Starcia Kalyke
PostGratuluję starcia, procent pokaźny, ze mnie wyjdzie większy. Trochę racji masz. Czegokolwiek nie zrobisz, życzę powodzenia. Obrońcy Szo o ile będzie.
-
Frutek24 [GOA] vs. PIOTR II [G2 Army] ~ 35571.84% TOP 3 SOLO Gwiezdny Pył
tomee - - Starcia Kalyke
PostGraty Frutek, ja to mało rozglądam się po galaktyce, prawie wcale, czar prysł. Gratki starcia i dla Piotra SZO!
-
tomee - - DiD Kalyke
PostZapomniał odesłać kolesiowi złom za. Pm. Na bank.
-
tomee - - DiD Kalyke
Post@Adam525 może teraz Ty coś od siebie na siebie dodasz? Sprostuj sytuację dlaczego wisisz na banie, innych oczerniasz a sam uczciwie jak widać nie grasz.
-
TOP 1 ACS Knot [COMA u32] & groszek1789 vs. Finito_GJ_GF & OddamKunto vel Piwek [Gumisie] & OddamSzybko vel Adam [Gumisie] ~ 67076.01%
tomee - - Starcia Kalyke
PostKmiocik, coś tam mi ostatnio pisałeś, że do zobaczenia w reckach, coś w tym stylu. .. Mam rozumiec, że o to Ci chodzilo? Hahaha gratulacje, jednego szczekacza, pro Elo gracza mniej. Gratuluję starcia, wykonanie perfekcyjne.
-
Eli Lama Sabachtani [Gumisie] & showtime [Gumisie] & Illidan [Gumisie] & Piwek [Gumisie] vs. Lord Gliese [STP] ~ 17783.47%
tomee - - Starcia Kalyke
PostCzasem tak bywa ;p Graty wyczucia, przysnalem czekajac na recki ;p Szo mi hehe