Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 368.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty Pany, opis mistrzostwo haha Cytat od showtime: „Dobre to dobre!! Ale i tak macie mistrzostwo w oblatywaniu sie moimi reckami nara mosie do zoba u mnie w ripach ” Na Twoim miejscu dorobiłbym ich jeszcze +500k bo te 100k to już nam zwisa
-
Gra się tak jak na to pozwala gra, ale kwoty jakie zasilają GF od momentu jak wprowadzili tanią mete to już przesada każdy gra jak chce, nic mi do tego. Showek nie troluj tyle, są tacy co to łykają U Ciebie na tym koncie to wgl jakies fanaberie sie dzieją. 2 miechy ODKRYWCY, 1 lub 2 dni ZBIERACZA no i teraz kilka dni GENERAŁA, interesujące Graty starcia, majki najwidoczniej przywalił komara, no cóż, każdemu się zdarza, niedługo pewnie i mnie ;p Pozdrawiam.
-
Gratki, szkoda ze stal daleko ode mnie SZO Stabi!
-
Cytat od XXXy: „Bardzo dobre podsumowanie od gracza Tomee. Szkoda tylko że nie trafione. Tak, gratulacje dla Gumisi że trafili czysto się należą. Wy jedynie kupione starcie możecie wstawiać, a szczekacie najwięcej (w sumie to ty) No tu twój największy sukces w moim kierunku. Napisałeś ticketa i trafiłeś kulą w płot kolejny raz Jako że support działa jak działa to tydzień wakacji był, a ban minął zanim doszło do porozumienia. ” Jestem debilem.
-
Pozdro dla soja i Dewiantów. Dnia 25-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor defender x [ONI] ________________________________________________ Pancernik 32.385 Okręt wojenny 10.000 _________________________________________ Obrońca quidquid [666] ________________________________________________ Mały transporter 26.206 Duży transporter 740 Lekki myśliwiec 16.514 Ciężki myśliwiec 8.021 Krążownik 3.607 Okręt wojenny 1.972 Recykler 7.136 Sonda szpiegowska 39.527 Bombowiec 791…
-
Witam. Poprzednio jak go trafił sojusznik to cos wywiosłował, tym razem się nie udało. ;) Pozdrawiam sojusz. Dnia 24-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tomee [ONI] ________________________________________________ Krążownik 26.013 Pathfinder 3.162 _________________________________________ Obrońca Belial [S-S] ________________________________________________ Duży transporter 21.698 Krążownik 2 Okręt wojenny 1 Sonda szpiegowska 113.524 Bombowiec 81 Niszczyciel 12 Pance…
-
Bardzo dobre statystyki gracza SNDK na tym uni. 4x zlom łapiący sie do ST i tydzien wiezienia za push + odsyłka sury do GO + wygnanie z sojuszu Hahaha Kochajmy sie kochac nobkow, tak szybko odchodzą Dnia 24-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Oddam Konto [ONI] ________________________________________________ Okręt wojenny 441 Pancernik 113.624 Reaper 200 _________________________________________ Obrońca fajnie bylo vel SNDK ___________________________________________…
-
Pozdrowienia dla Dewiantow i ONI. Dnia 24-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor defender x [ONI] ________________________________________________ Okręt wojenny 20.000 Pancernik 20.363 _________________________________________ Obrońca Ropuch [TopGiR] ________________________________________________ Mały transporter 3.278 Duży transporter 2.950 Lekki myśliwiec 8.258 Ciężki myśliwiec 7.016 Krążownik 3.517 Okręt wojenny 1.850 Recykler 696 Sonda szpiegowska 3.325 Bombowiec …
-
Albo grubo albo wcale. Przewaliles 100k rozpruwaczy nam w twarz, SZOK! Trzeba bylo dowalic 200k i nas zlozyc do konca, zabraklo hajsu? No ale graty, nie ma co. REMIS
-
Witamy. Defender pozdrawia Dewiantów ! Dnia 22-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor defender x [ONI] ________________________________________________ Okręt wojenny 25.000 Pancernik 27.890 Pathfinder 5.126 _________________________________________ Obrońca m1sz4 oddam priv ________________________________________________ Mały transporter 13.253 Duży transporter 11.170 Lekki myśliwiec 33.019 Ciężki myśliwiec 14.014 Krążownik 25.103 Okręt wojenny 8.312 Statek kolonizacyjn…
-
Cytat od cokolwiek: „Cytat od el bosso siklent: „@cokolwiek - czekamy na reszte twoich burych ziomkow z tego soja ” Nie mam pojęcia nawet kto to, które uni i jakis to sojusz - więc proszę mnie nie mieszkać w jakieś wasze czekania Szczególnie, że obecnie nie mam konta w ogame - nawet takiego z 0 pktów. Więc ciężko aby jakieś moje konto w grze zostało zbanowane - wręcz uznałbym to za niewykonalne. ” OOOOoooo Dr. Zgon na banie widzę, a cóż się tam odwaliło? Turysta brazylijski?
-
Już nie spali, zawziąłeś się na gościa, jak widać opłaciło się. Graty!
-
Pozdrawiam sojusz. Dnia 22-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tomee [ONI] ________________________________________________ Okręt wojenny 15.000 Pancernik 15.000 Pathfinder 3.500 _________________________________________ Obrońca denix11 [I-G] ________________________________________________ Mały transporter 11.591 Duży transporter 11.270 Lekki myśliwiec 3.913 Ciężki myśliwiec 2.131 Krążownik 655 Okręt wojenny 665 Recykler 1 Sonda szpiegowska 11.710 Bombowiec 246 Nisz…
-
Graty Taco i nie musicie dziękować haha. Ps. Gumisie juz sami uciekają z uni haha a reszcie pomożemy Pozdrawiam.