Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od BROWAR: „Cytat od revoutz: „Bardzo ladna wtopa w bardzo haniebnym stylu badzo mi sie podoba w tym miejscu chcialem pozdrowic siedze1(ktos wie czemu spadl?) elegancko usunal mnie z buddy zanim zaczal polowac, zycze tego kazdemu zawodnikowi z jajami night byl niezlym ziolkiem skakal gdzie najlepiej pushowal i ziomow mial na swoim poziomie widze a eko ktore zostalo pochwalone dorobilo mu caza w trakcie opieki nad kontem dlategooo obroncy brawissimo atakierowi chlosty i banicji ” siedze1 po…
Cytat od chelmek: „Tak to już jest , że gdy nie ma czego złomowac to zaczynamy bic "przyjaciół ". Chec utrzymania top jednak ważniejsze niż ludzie nie dosc ze wyzebrał to jeszcze zdradził (zaczynamy jazde na forum ) Graty abraaa zycze większych %-ów na tym Panu ” Ten jak zwykle swoje ideologie. Tak dla sprostowania Panie chełmie (pusty?) albo kasku, to ze zamienie pare zdan z kimkolwiek w grze lub poprosi o podstawke (a tu jest potrzebne buddy smialbym rzec) bo ktos tam rzekomo na niego leci (pr…
Cytat od abraaa: „Jak napisałem - na poprzednim koncie. Teraz nie byliśmy w buddy. Stoper działa:) ” Przeciez to oczywiste, po co powtarzasz? Zeby topic tabic? Do Usuniecia!
Nowe konto i nowe ambicje, w buddy Ciebie nie mialem to lecialem. Dobrze to zrobiles, aktywki sprawdzalem, musialem cos przegapic.. Tak jak sam przyznales "siedziales na stoperze' BRAWO TY! Poprosisz jeszcze o podstawke ;p
Brawo Daniel, top 1 coraz blizej gratki solowki na 2k tutaj ostatnio chlopaki ubili acs lekko ponad 2k a Ty solo robisz lekko slabiej. Graty! Obroncy lepszych fsow czy jak tam. Szo!
Showek co Ty, umawialismy sie na ACS a latasz animkami? ale jestes wiesz;p emocje przy waszym locie sam mialem ;p gratuluje wlotu, ladne boom ponad 2100% procent to nie byle co Obroncy SZO!
Nie zatrzymujesz sie. Dzieki za pozdrowki hehe no zawsze tak jest ze, jak na chwile odejdziez to cos przegapisz i tak sie stalo, ale wiedzialem kogo przy tym zostawilem. Gratuluje STarcia, stawiaj flote. Obroncy jak zawsze. SZO!
Brawo Ryba! Bardzo milo Cie widziec w tym dziale i fajnie, ze latasz. Ciekawie jaki zobacze nastepny Twoj raport. Obronca- proszę sie odbudowywać w tej chwili!
Nasza sojuszowa lamka padla ale dopiero po 2gim strzale hehe Szkoda, bo dobry gracz, w realu musi miec troche wazniejsze sprawy jak ogame. Uwolniliscie chlopaka. Gratuluje ubicia lamki A Tobie Szymuś powodzenia w realu.
Cytat od showtime: „to nie teorie spiskowe tylko sianie zametu jak cos to pisze sie na acsa, jak tam odbudujesz flote i gdybys rady nie dawal juak ” Dobra mistrzu. Bede mial to na uwadze ;p
Widze sobie fruwasz po mojej dzielni haha ogolnie zdjales moj cel. Musialem cos przegapic. GRATY! obroncy Szo! strata nie duza a szkoda zeby ludzie sie wykruszali po zlomie.