Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 368.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od abraaa: „Przy poprzednim steku, które wstawił siedze1 Tomee napisał, ze od miesiąca nie grał na koncie. Teraz pisze, że grał. Nie poznasz prawdy zapewne. Wszystkim SzO. ” Nie poznasz bo jej nie chcesz znac. Sprostuje Tobie. Jezeli uwazasz za gre latanie miesiac od fs do fs to uznaj, ze gralem, niech Ci bedzie.
-
Skasowales poprzednie starcie ktore bylo zle i znowu wstawiasz zle. Haha no jestes moim mistrzem. Trzeba bylo te ostatnie Twoje RW wstawic jak Cie sprzatneli calego a nie wczorajsze na ktorym tez teoretycznie jestes w plecy, no ale trzeba jakos sie wybielic:D Tak dla jasnosci to jestem jakies 15% stratny wiec to jest nic, pytanie czy Ty staniesz na nogi
-
Cytat od Krucjo: „Szkoda że Shade nic nie mówił w sojuszu o tym locie, każdy pomawiał khz o wspólne mienie z tym newbegining ale podobno to już nie jego, na szczęście dla Pupera co w rodzinie to nie zginie. Zgniłe to st... Szkoda Puper szkoda ze tak się wzbogacasz, ale jednak to robisz a statystyki rosną. ” Kupie Tobie chyba masc na na bol [ciach] bo marudzisz. Starcie jak najbardziej uczciwe (chyba ze to push) a jesli uwazasz, ze jest inaczej zglaszaj do GO a jesli nie to siedz cicho i siej fer…
-
trampek [Minionki] & Makrela [Minionki] & Czekoladowy [ Minionki] vs. Wujo [ Red Baron] - 4727,20% - Kontra
tomee - - Starcia Uriel
PostCytat od Czekoladowy: „Potrzeba nam silniejszego przeciwnika na 6 gali Niestety Bittor i Wujo to marne płotki Ciekawe czy ktoś podejmie rękawice? Chociaż to pytanie retoryczne..... balerony są bardzo przestraszone Makrelo Trampek ” Zapraszam do 1 gali. Gratuluje agresorom, dla takich akcji wlasnie sie gra w ogame. Brawo! Wujo odbudujesz;p
-
khz [RedBaron] & xKaMiKaZe [RedBaron] & Poper [RedBaron] vs. Koka [S-N] 11957.21% TOP 2 ACS
tomee - - Starcia Uriel
PostGratki chlopaki. Nie badzcie tylko tacy dyskretni i uroncie rabka tajemnicy Tom ma chyba swojego mistrza ze cytuje jego pw na publicznym forum Obroncy, SZO! Pozdrawiam.
-
[RedBaron] RedBaron 20032,99% vs [Minionki] Minionki] 13861,9% wygrana RED BARON
tomee - - Wojny Uriel
PostCytat od trampek: „ znowu mialem powody do stresow , a to chlopak z Berlina, a to push , a to Tomee, kurde mialem dosc. ” Akurat od mojej osoby to sie mozesz odwalic bo w niczym Tobie nie zawinilem ze odszedles z sojuszu. Mozesz sobie przypomniec ze staralem sie napedzac ten sojusz a ze reszta boi sie latac to nie moja wina. sorry za offtop i pozdrawiam.
-
No chelmie pokazales wszystkim jak sie lata hahahahaha hahahaha A mnie pstrykneli jak flota stala bo nie chcialo sie nawet wyslac, ale widze Ty to zwiekszasz poziom gry hahahahaha Dobry lotnik z Ciebie, Bardzo sie ciesze ze lama sie wtopila. Jak sie puszcza flote i lotu nie pilnuje to musi byc DZWON! Brawo TOMASZU!