Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 368.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#43 grusss [N N] & Popielniczka Na Pety [N N] vs. sirbobo [Infected] ~ 3020.19%
tomee - - Starcia Cosmos
PostCytat od Alcoholik51%: „Cytat od tomee: „po za tym wasz lot był tak ekscytujący że zdążyłem jeszcze się zdrzdmnąć 50 minut hahahahah ” Spokojnie a co do lotu to kto nie próbuje ten nie ma, a co do drzemki 50 min to grusss ostanio chyba nawet dłużej sapł więc jak lubisz to śpij proszę Cię bardzo, nie mam nic przeciwko, Ilussion też chyba kimnął bo w 26s nie zawrócili. W trakcie lotu też się nie napinaliśmy, spać nikt nie poszedł ale w miedzy czasie każdy jakiś farming solidny zrobił wiec looz wsz…
-
tomee - - Starcia Cosmos
Posttutaj będziemy bo to jeszcze nie koniec.
-
tomee - - Starcia Cosmos
PostCytat od Pinkie Pie: „gruss - BAN popielniczka na pety - BAN pulsar - BAN mściciel - BAN olelumpolelu - BAN - konto należało do NN to tylko 5 kont które mi wpadły w oczy A zapomniał bym - gratulacje starcia jak to mówią "francuziiiiii" - "ŻENADAaa" ” właśnie. Za co dostałem bana? Bo nie wiem. Napisałem do supportu już..
-
Kawa [DELETE] & buratino [DELETE] & maratonczyk [DELETE] & Commendante [DELETE] & Silvio Berlusconi [DELETE] vs. Panda & Popielniczka Na Pety [N N] & Anabelle & Pulsar [N N] & EL_Pistolero [N N] ~ 14446.68%
tomee - - Starcia Cosmos
PostCytat od mismalinowy: „Ziutek gratulacje, dlugo to planowales ale swietnie wyszlo topcie na wiecej zeby karuzela krecila sie dalej a agresorom wiecej rozwagi nasteonym razem ale to byla dobra nauczka, od wiekszych cwaniakow i starych lisow. Chtry traci wiecej ” Graty Ziutek, Ty nawet nie grając grasz haha Masz te renome, musze przyznac
-
Kawa [DELETE] & buratino [DELETE] & maratonczyk [DELETE] & Commendante [DELETE] & Silvio Berlusconi [DELETE] vs. Panda & Popielniczka Na Pety [N N] & Anabelle & Pulsar [N N] & EL_Pistolero [N N] ~ 14446.68%
tomee - - Starcia Cosmos
PostWitam. W pierwszym rzedzie chcialbym pozdrowic Fruzelinkę ktora zna szczegóły akcji i wie ile nas to kosztowalo, a mimo tego jeszcze nie zdazyla mnie znienawidzic hehe trzymala kciuki za nas wszystkich, dopingowala bardzo az chcialem jej pompony zalatwic :D Chcialbym tez podziekowac dla naszego zarzadu, Ziutek i min. El Sierotek. Dzieki za zaufanie i wiare w to wszystko, doceniamy Twoja prace i jak obiecywalem ze dokonczymy Twoje dzielo to dokonczymy... Slowo drozsze pieniedzy... Dziekujemy tez …
-
Tomee [N N] vs. Geologist Phoenix [E-K-O] ~ 1580.99% ZAWRÓCONE STACJONUJ
tomee - - Starcia Cosmos
PostCytat od Necromonger: „No w teorii tak ale wycyrklować tak żeby złapać recki gościa który zbiera własne pole to już szczęście jak 6 w totka. No chyba ,że gość nie pilnuje ” To jest prostsze niz mogłoby Ci sie wydawać, uwierz mi
-
Cytat od Slip: „Puenta która mi zacenzurowali jest następująca „Górnik też potrafi” przyfandzolić ” Zdrowe podejscie u kolegi brawo A reszta lamusów jak zwykle o portfelu wiadomo, ze jak czlowiek ledwo laczy koniec z koncem to drugiemu wytyka ile i na co wydaje, to sie chyba nazywa zazdrość... No coz Polski narodzie, zyjemy przeciez w biedzie haha Gratuluje obroncy starcia i zysku a dla agresora wiecej uwagi bo jak widac i ekonom potrafi utrzec nosa
-
Tomee [N N] vs. Geologist Phoenix [E-K-O] ~ 1580.99% ZAWRÓCONE STACJONUJ
tomee - - Starcia Cosmos
PostWitam. Wszystko zaczelo sie od bfs pana Geologist, szybka kalkulacja i lot, niestety pan zalogowal sie na nascie minut przed wlotem i dal stacjonuj na 07:10h na planete. Od razu poszedl pomysl zeby leciec za stacja z mysla, ze nie odbierze... Stalo sie inaczej bo zalogowal wiec szybkie klikanie fali i nagle stacja znika... Sklad floty byl, czas zawrocenia tez wiec...? Lecimy... Ryzyko bylo, wiadomo ale coz, kto nie ryzykuje ten nie ma. Teraz chcialbym pozdrowic Fruzelinkę a takze sojusz Sierotka…
-
#112 Teyndeld & Miikuu & Dungeon Keeper & Shade & Scofield [Sprite] vs. Kuropatwa [Heheheee] ~ 84775.25% TOP 1 ACS
tomee - - Starcia Xanthus
PostProcent powala na kolana i to na kazdym uni. Gratuluje Scofield i reszta. Obroncy zycze powodzenia w realu
-
NaVi [aPK] vs. Ziuteklol2018 & Golab Sasiada [N N] & OddamZaKwiaty [N N] & Tomee [N N] ~ 5,115.01% [(Top1 ACS) podstawka pod fs]
tomee - - Starcia Cosmos
PostPoleciał w sciane haha liczyc moze i umie ale strateg z niego slaby Widzicie? to jakie macie top nie robi z was zawodników, top 300 jedzie po top 8 Zycie... Dla Ciebie Navi zycze Szo, mam nadzieje ze sie pozbierasz bo dobry z Ciebie gracz Mam nadzieje ze sie spotkamy w nastepym starciu Bywaj zdrów.