Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 368.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP 1 ACS Marys [MammaMia] & Tyski [SNK] & Dzidol [MammaMia] & CPPR [MammaMia] & Hanysek [LHiP] vs. 12# Mystery [EXP] & podglaznik [EXP] ~ 354.14%
tomee - - Starcia Himalia
PostCudowny lot w sciane. Gratuluje obroncom, we dwoje zatrzymali 5 agresorów, nie powiecie, maja moc hehe agresorom SZO pozdrawiam
-
Adas [ZBOCZKI] & DawajHaracz [ZBOCZKI] & John Lemon [ZBOCZKI] & LysyZBrazzers [ZBOCZKI] & Ninja [ZBOCZKI] vs. Vice Sol [AAA] ~ 8458.59%
tomee - - Starcia Europa
PostBrawo. Ładnie siadło. Graty! Spory procent
-
sandaczz [WSNR] vs. LysyZBrazzers [ZBOCZKI] & Adas [ZBOCZKI] ~ 2975.23% Obrona do wojny
tomee - - Starcia Europa
PostNo chłopaki się trochę odbiliście. Graty. Atakierowi SZo!
-
reSPECT [WSNR] & sandaczz [WSNR] & KotPali [WSNR] vs. NalewkaBabuni [ZBOCZKI] ~ 1679.66% WOJNA
tomee - - Starcia Europa
Postnalewkababuni pozniej showtime, panowie co z wami sie dzieje, zawsze wam kibicuje a tu takie wtopy... co na to piwek? Atakierzy strasznie obrośli w piórka, chyba trzeba im to ukrócić. Gratulacje sie naleza, starcie na nie byle kim. Odbudowy NB88 Tak mi jescze cos sie przypomnialo... Uni flota 3x to nie jest ogame.
-
Uncle Mike [WSNR] & KotPali [WSNR] vs. showtime [ZBOCZKI] ~ 3794.06% WOJNA !!
tomee - - Starcia Europa
PostNiespotykany widok. Nosil wilk razy kilka powiezli i wilka Graty starcia. Odbudowy showtime.
-
Aro [BlackSun] & PsI PaTroL [BlackSun] & Yodeu [BlackSun] & Viserion [BlackSun] & R32 [BlackSun] vs. Uosiu [NuN] & Zwyrodnialec [MNS] & Popielniczka Na Pety [MNS] & wilk [MNS] ~ 7613.14%
tomee - - Starcia Europa
PostWitam. To starcie mnie urzekło aż pomyslalem, ze sie wpisze. Gratuluje obydwu stronom. Jest wiele bledow, najwiecej to chyba "obroncow" ale to ogame Procent, duzy dlatego tez przyciaga uwage i fajnie sie oglada takie starcia a nie jakies bfsy. Jeszcze raz wszystkich gratuluje, agresorowi za poswiecony czas i zebranie ekipy do lotu, za dograne recki Obroncom ze podjeli wyzwanie i nie odpuscili. Mam nadzieje ze nikt nie zakonczy gry i zobacze jeszcze wiekszy procent z waszym udzialem. Pozdrawiam.