Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 368.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Promilek: „no chyba jest w tym screenie wszystko ? powtarzam zostales wyrzucony za 2 dniowa nieaktywnosc bez urlopu z mozliwoscia powrotu ;o ludzie do ciebie pisali ze mozesz wrocic to ty nam grozic zaczales ze juz nie chcesz wracac i zebysmy uwazali. wiec o jakim powrocie mowisz ? czlowieku ogarnij sie po takim tekscie nikt juz cie nie chcial... nie podniecaj juz sie tym az tak bo jakas duza flota nie padla i gdybym mial choc troche wiecej czasu to sam bym ci ten zlom podjebal albo moz…
-
Tak, to jest moje multikonto z ktorego sie pushuje i robie gsy tylko prosze, nie zglaszaj tego ani nie mow nikomu nie powtarzaj slow Defjuta tylko dodaj cos od siebie, a tak po za tym to Ty wyladawales na orbicie. Powinienes ladnie pogratulowac starcia a nie obrazac. Jezeli tylko na tyle Cie stac to prosze, nie komentuj wiecej bo nie mam zamiaru odpowiadac na obelgi. Do momentu tego starcia chciales mnie w sojuszu, co sie zmienilo? prntscr.com/o924mr Cytat od Venom: „ - nieaktywny byles 2 dni i …
-
Dzien dobry. Serdeczne pozdrowienia dla Emilii, Finezji i oczywiscie dla MICHASIA dzieki za pomoc;) troche sie dzialo nie powiesz POZDRAWIAM SOJUSZ. Akcja dosc dlugo planowana. Po tym, jak Venom postanowil mnie usunac z sojuszu za chwilowy brak neta tak no nazwijmy... bez jakiejkolwiek wiadomosci, wgl bez slowa, postanowilem sie na nim odegrac. (fajnie mi sie z Wami gralo chlopaki). Pomyslalem sobie ze stanie sie to dzis. Dlugo obserwowalem obronce i wiedzialem gdzie feesuje [/b] Dobra zdejmujem…
-
Kroot [W-Yutani] & MetalHeadv3 [W-Yutani] & LDF [W-Yutani] & Senator Aten [W-Yutani] & Pani Leokadia [W-Yutani] vs. MbMateo [Szlachta] & DUCH_PUSZCZY [Eko] ~ 336.01%
tomee - - Starcia Himalia
PostGratki obroncom Fajny lot, intergala bez spowalniania Agresorom SZO!
-
SZO part 2 Pozdrawiam. Dnia 30-06-2019 02:57:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tomee [AFERA] ________________________________________________ Okręt wojenny 500 Pancernik 689 _________________________________________ Obrońca PochwaLony ________________________________________________ Mały transporter 494 Lekki myśliwiec 160 Krążownik 16 Okręt wojenny 452 Recykler 108 Sonda szpiegowska 31 Bombowiec 45 Pancernik 9 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Tomee…
-
Odbudowa part 2 Dnia 30-06-2019 00:23:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tomee [AFERA] ________________________________________________ Krążownik 974 Okręt wojenny 974 Pancernik 607 _________________________________________ Obrońca Grel [COMA] ________________________________________________ Mały transporter 351 Duży transporter 340 Lekki myśliwiec 1.073 Krążownik 4 Okręt wojenny 400 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 350 Sonda szpiegowska 25 Pancernik 170 __________________________…
-
Odbudowa. Za co kolega dostal bana? razem ze swoim "paziem" ? haha Jednak "twój" push na hammerze nie przeszedl typie Dostac konto top 1 i wyslac je na bana. Dno i wodorosty. Szykuj hajs bo nowe uni czeka Dnia 29-06-2019 17:14:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tomee ________________________________________________ Lekki myśliwiec 4.000 Krążownik 934 Okręt wojenny 2.140 Pancernik 101 _________________________________________ Obrońca Ares [CSA] ____________________________________…
-
Uhtred of Bebbanburg [DRACARYS] & magic [DRACARYS] & DeeFJot [DRACARYS] vs. Tomee [ZLY SEN] ~ 2853.61%
Postfaktycznie, dopiero spojrzalem na bilans, przetapiajcie na fruwajki koledzy
-
m0jzesz [LHiP] & Mogul Orbit [LHiP] & MICHAS [LHiP] & dobry macharadza [LHiP] vs. Ponury Kobziarz [BLDR] ~ 395.4%
Postwidzę wrócił do gry mój ulubieniec. Witamy Gratuluję starcia, przetapiajcie na latajki
-
bobiczeq [SNK] & Kosmiczne_piwo [SNK] & jabol1987 [SNK] & Tomee [SNK] vs. cTrl ~ 663.08%
PostJaja jak berety z tym lotem, obroncy szybkiego powrotu do zdrowia i SZO Ogółem fajnie wyszlo, szkoda ze nie moglem leciec z wami.
-
TOP 1 ACS- Viserion [DRACARYS] & GramBoLubie [DRACARYS] vs. Undisputed ~ 1508.94% - PART 2
PostNo ladnie tam chlopaki zaszaleliscie z tymi rakietami, ciekawie jak bilans wyszedl Gratki a obroncy fs z moona na zbieraj nie bedzie widoczny na fali. SZO! pozdrawiam
-
Pozdrawiam sojusz i wielkie dzieki Tobie DeefJot, ze sie za mna wstawiles, zeby mnie do Was przyjeli. Pozdrawiam tez wszystkich ktorzy lataja po satkach Macie u mnie specjalne miejsce w notesiku. KUPIE DEUTER! A teraz najlepsze... BOOM! Dnia 20-06-2019 15:30:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Spiochowaty [ZLY SEN] ________________________________________________ Mały transporter 1.520 Lekki myśliwiec 6.070 Krążownik 906 Okręt wojenny 541 Pancernik 394 ____________________________…
-
1092.25%
tomee - - Wojny Himalia
PostPOZDRAWIAM! 1092.25% Dnia 20-06-2019 15:30:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Spiochowaty [ZLY SEN] ________________________________________________ Mały transporter 1.520 Lekki myśliwiec 6.070 Krążownik 906 Okręt wojenny 541 Pancernik 394 _________________________________________ Obrońca apacz [SNK] ________________________________________________ Mały transporter 125 Duży transporter 1.085 Lekki myśliwiec 8.289 Krążownik 873 Okręt wojenny 1.180 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 2…