Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 179.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Hej, no dobra jeszcze to RW dzisiaj wstawiam bo czuje potrzebę pochwalenia się . Ilości dexu przepalonego - niezliczone lotkę u niego w układzie juz mam od tygodnia co najmniej , pilnował się super , aż do dzisiaj ... poprzednim razem przestrzeliłem z czasem w GSy , a dzisiaj booom booom już nawet zacząłem kolege podejrzewać o bota, ponieważ nawet moona nie dało mu się zdjąć w nocy, bo logował się (by najmniej miał akty) co 40 min , mimo floty na FS Pozdro dla wszystkich mi życzliwych Dnia 19-11…
-
Elo a tutaj akcja zaplanowana gdy zobaczyłem, że obrońca zostawia flotę w bunkrze a jak wiadomo nie ma bunkra nie do zdjęcia, <a href=28fcd593c76b332dmed.jpg"> pozdro dla soja, znajomych i buddy obrońca ładnie się zachował , powodzenia w realu od zysku należy odjąć koszt 3,5k rakiet , czyli ok 84kk surki, bo za dużo raportów aby wklejać Dnia 19-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Iron Mike [S-S] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 14.75…
-
pozdro dla soja , znajomych i buddy stało , już nie stoi Dnia 18-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Iron Mike [S-S] ________________________________________________ Okręt wojenny 23.083 Pancernik 18.030 Krążownik 84.032 Pathfinder 3.444 _________________________________________ Obrońca Darkon [JAP] ________________________________________________ Mały transporter 11.073 Duży transporter 8.916 Lekki myśliwiec 41.969 Ciężki myśliwiec 5.279 Krążownik 17.252 Okręt woje…
-
małe co nie co Pozdro dla soja , buddy i znajomych bawimy się Dnia 17-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Iron Mike [S-S] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.774 Pancernik 7.301 Pathfinder 3.718 _________________________________________ Obrońca Pirx [SWP] ________________________________________________ Mały transporter 3.174 Duży transporter 15.554 Lekki myśliwiec 805 Ciężki myśliwiec 1.220 Krążownik 472 Okręt wojenny 277 Recykler 1 Sond…
-
graty , fajny zysk a miracle dobrze sie pilnuje także mega owacje !
-
To że byłi w sojuszu i oddali swoje konto to fakt. To że inni właściciele zrobili błędy to kolejna rzecz. To że wstawiam st wybiórczo to robię tak zawsze. A to że macie ból dupy ze mi się udało trafić a nie wam to słabe. Starcia są jak najbardziej poprawne. A to że ktoś wychodzi z soja i trafia na czarna listę to podejście każdego indywidualne. Niech GO się odniesie i napisze swoje stanowisko. Także mordeczki w kubeczki. Bez odbioru
-
Wasze spekulacje aż szkoda dementować. napisze tylko raz Przez GSy bym się spokojnie przebił dlatego poszło o 5k recy więcej niż wyszedł ten pz,a jak się okazało wróciły 1.5 min po wlocie i dlatego też musiałem cofnąć dofarm bo zostało tam 400kk sury. A jeszcze jedno, pierwsze słyszę ze chcial sprzedać konto ale skoro Ty o tym wiedziales to widocznie interesują Cię takie zyski. Ja niegdy konto na ogame nie kupowałem, niech mi ktoś przedstawi dowody wpłaty czy coś podobnego, a jeśli niego nie ma …
-
Pozdro dla soja, znajomych i buddy takie na odświeżenie bawimy się Dnia 10-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Iron Mike [SJZ] ________________________________________________ Krążownik 50.616 Okręt wojenny 13.567 Pancernik 10.437 Pathfinder 3.567 _________________________________________ Obrońca Lieutenant Sol ________________________________________________ Mały transporter 46.929 Duży transporter 8.611 Lekki myśliwiec 23.060 Ciężki myśliwiec 12.892 Krążownik 10.93…
-
małe co nie co jedno z wielu Pozdro dla soja , buddy i znajomych bawimy się Dnia 07-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Iron Mike [SJZ] ________________________________________________ Krążownik 21.547 Okręt wojenny 10.659 Pancernik 5.851 Pathfinder 5.196 _________________________________________ Obrońca Emperor Probe ________________________________________________ Mały transporter 14.520 Duży transporter 445 Lekki myśliwiec 15.301 Krążownik 16.913 Okręt wojenny 4.3…
-
Graty super wlot ! piękna sprawa i zabawa ! zaraz wstawiam moje
-
Graty akcji , ! dobry zysk wyszedł szybkiego przetopu
-
Pozdro dla soja, znajomych i buddy powodzenia w realu dla Obrońcy , pogratulował Dnia 20-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Iron Mike [SJZ] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.525 Pancernik 1.157 Krążownik 11.671 Pathfinder 2.057 Lekki myśliwiec 45.866 Ciężki myśliwiec 4.594 Mały transporter 12.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca KOstek [TEREFERE] ________________________________________________ Mały…
-
Pozdro dla soja , znajomych i buddy bawimy się dalej dobitka Dnia 15-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Iron Mike [SJZ] ________________________________________________ Krążownik 7.601 _________________________________________ Obrońca Zuber [KILLJOYS] ________________________________________________ Mały transporter 1.596 Duży transporter 4.405 Lekki myśliwiec 1.784 Ciężki myśliwiec 845 Krążownik 68 Okręt wojenny 34 Recykler 28 Sonda szpiegowska 3.604 Bombowiec 3 Ni…