Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 64.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Szkoda, że te DTki były puste. Pozdrowienia dla wszystkich z DB! Dnia 10-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nicram [DarkBlue] ________________________________________________ Okręt wojenny 11.000 Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca oxman ________________________________________________ Duży transporter 8.508 Lekki myśliwiec 100 Ciężki myśliwiec 40 Recykler 32 Sonda szpiegowska 100 Satelita słoneczny 909 Wyrzutnia rakiet 7.500 Lekkie dz…
-
Kolejny BFS. Pozdrowienia dla DB. Dnia 07-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nicram [DarkBlue] ________________________________________________ Bombowiec 5.000 Niszczyciel 4.000 Krążownik 12.000 Okręt wojenny 11.000 Pancernik 14.600 Lekki myśliwiec 190.000 Ciężki myśliwiec 10.000 _________________________________________ Obrońca jass ________________________________________________ Mały transporter 5.135 Duży transporter 19 Lekki myśliwiec 465 Ciężki myśliwiec 127 K…
-
Co wczoraj uciekło, dzisiaj nie dało rady. Pozdrowienia dla ekipy DB! Dnia 06-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nicram [DarkBlue] ________________________________________________ Mały transporter 15.054 Ciężki myśliwiec 10.000 Krążownik 12.000 Okręt wojenny 11.000 Pancernik 14.000 _________________________________________ Obrońca acar [CtR] ________________________________________________ Duży transporter 5.474 Lekki myśliwiec 3 Krążownik 72 Sonda szpiegowska 131 G…
-
krzych129 [DarkBlue] & Dev [DarkBlue] & Nikon890 [DarkBlue] vs. FEYD22 4161.24% Oranie Bunkiera
nicram1 - - Starcia Rhea
PostŁadnie krzychu i reszta ekipy DB. Zysk minimalny, ale przecież liczy się dobra zabawa, a tej jak sądzę Wam nie zabrakło!
-
Smoki zapisały się w annałach historii tego uni. Ręce same składają się do oklasków. Serdeczne gratulacje. Marcinowi chyba się należało za te kradzieże złomu. Karma zawsze wraca, choć sam nie mogę na niego złego słowa powiedzieć. Jak zaczynałem grę na Ganimed to podesłał mi sporo surki na rozbudowę. Także życzę odpoczynku, powrotu i odbudowy.
-
Frogus [ZtP] & Huligan [GOTU] & BoaDusiciel [NZ1] vs. John Rambo & Sicario & [#52]czemutujestem & Mienso [RABARBAR] - 7958.88% - TOP 1 ACS OBRONA, CZYLI PODSTĘP SZYTY GRUBYMI NIĆMI !!
nicram1 - - Hall of Fame
PostDoskonała historia, wykonanie i taki też procent. Bardzo dobrze mi się to czytało, niemal z zapartym tchem. Atakierom życzę szo i wytrwałości. Obrońcom w sumie także! Brawo!
-
[#49] czemutujestem vs. Quuki - 1006.94% - TOP 2 SOLO HYPERION, CZYLI : TYLKO BAN MOŻE MNIE ZATRZYMAĆ !!!
nicram1 - - Hall of Fame
PostDzięki za info. Fajnie, że ktoś na nim sobie pogra jeszcze. Nie miałbym żadnych 'ale' nawet gdyby się marnowało. Przecież je oddałem i nie należy już do mnie. Zaglądam sobie tutaj od czasu do czasu i jestem pełen podziwu, że komuś się jeszcze chce na tym Uni działać jak Tobie. Pełen szacun. To było takie fajne universum pełne fantastycznych ludzi i szkoda, że admini postanowili je zabić testową wersją 6.0. Pozdrawiam!
-
[#49] czemutujestem vs. Quuki - 1006.94% - TOP 2 SOLO HYPERION, CZYLI : TYLKO BAN MOŻE MNIE ZATRZYMAĆ !!!
nicram1 - - Hall of Fame
PostCytat od Mighty Duck: „Heh dawno dawno temu na tym koncie grał Nicram, który jakiś czas grał z nami.. hmm a może to było jeszcze za czasów Jokerów.. kto to wszystko spamięta.. W każdym razie fajny comeback tutaj zrobiłeś, myślę, że nikt już nie ma wątpliwości że wróciłeś i to w dobrej formie. Cóż.. 49 ST jest czterocyfrowe, więc nie wiem czego życzyć na jubileusz.. hmm 5 cyfr ?? no ale z drugiej strony kto jak nie Ty Obrońcy SZO” Fakt to było moje konto i fakt drugi jeszcze za czasów Jokerów :D,…
-
TOP1 ACS! OrionDisney i Piterere i WafeleQ i sloyek-koniec gry i asiulka [Disney] vs legolas76 i sloyek-koniec gry i Piterere i OrionDisney i WafeleQ [Disney] - 22470,85%
nicram1 - - Hall of Fame
PostPiękne zakończenie gry chłopaki. Z gracją i przytupem! Gratuluję decyzji. Kończy się epoka, ale niestety gra, w której administratorzy mają zasady w czterech literach nie ma sensu. Tak jak i nie ma sensu otwieranie nowych uni co 2-3 miesiące, bo to zabija życie na starych światach. Także dzięki za grę, choć z większością z Was nie miałem do czynienia, ale np. z Legolasem i owszem. Więc dla niego i dal Was ślę pozdrowienia!
-
#116 SOLO; kocurc [B S] vs cicinio [Presja] - 2714,95% + farming + zbiórka TOP 6 SOLO !!! + Bonus !!!
nicram1 - - Hall of Fame
PostCytat od MorgothUni22: „Wczoraj sobota, a jak to zwykle w sobote bywa ludzie wychodzą z domów, aby trochę sie zabawić Jak widac, nie wszyscy wczoraj mieli miły wieczór Koleny złom na sojuszniku, kolejny złom spowodowany głupim błędem (10%-100%) no i to wszystko. Do tego jak sam napisał `kilka browarków` i aż smutno. ” A najgorsze jest to, że pewnie te browary to koncernowy mocz a nie prawdziwe piwo. Szkoda floty, ale wszystko da się odbudować. Kolejny imponujący % zgarnięty przez kocura. Tak jak…
-
#109 SOLO; kocurc [B S] vs DontCry [Beasts] - 1898,06% + farming + zbiórka TOP 8 SOLO !!!
nicram1 - - Hall of Fame
PostNiezły procent i niezły zysk. Sporo gęsi poszło do piachu, ale może powrócą z zaświatów? Obrońcy SzO i gratki dla atakującego.