Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 76.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
BSy widzę niezłe mniemanie o sobie macie. Chyba czas pożyć trochę wśród ludzi bo ta gra miesza wam w głowach. Przynajmniej niektórym... Graty Rolnik fajnie weszło, a Zyla ma minusa za Kasię Obrońcy SzO.
-
Próby moonowe
TheDavid - - DiD Europa
PostWitam, z chęcią wymienię się próbami, mój Nick Director Polaris proszę zainteresowanych o wiadomości priv w grze. Pozdrawiam.
-
Gratulacje bo weszło konkretnie Bede tęsknił za skanami od obrońcy (po 40 sond) Rolnikowi udanego przetopu a obrońcy miłego odpoczynku lub odbudowy. Tak czy siak Raven zrobi tu porządek to kwestia czasu
-
Brawo Raven! ... i lop. xD Ładnie weszło, mam nadzieję, że wybijecie pozostałych i powróci ład i harmonia. Obrońcy SzO. Pozdro.
-
Gratulacje, fajny ACS Ramek jak na tak długi urlop to flota i tak robi ogromne wrażenie mam nadzieję, że w krótce zobaczymy więcej Pozdro. Obrońcy szybkiej odbudowy.
-
Procent robi wrażenie i to nie małe. Szkoda, że na fuzji najbardziej skorzystają gracze tacy jak Ty Tosiak. Przewaga topki nad reszta (mówię tu głównie o starym Yildun) jest miażdżąca... Tak czy inaczej gratuluję i miłego przetopu życzę. Dla obrońcy pakiet SzO. Ps. Ktoś już chyba powinien pomyśleć o założeniu tematu o top ST w końcu niezłe steki już poszły.
-
Raven [SUICIDE] vs. Kamag [WETERAN] ~ 11720.11% + Raven [SUICIDE] vs. Kamag [WETERAN] ~ 1896.9%
PostGratulacje w końcu coś się tutaj pokazało 1.3kkk zysku to nie tak źle nawet jak na 50% złomu, jakoś przeżyjesz xd Obrońcy życzę szybciutkiej odbudowy