Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 85.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Bastardo [HNNI] vs Nidos [DUCHY]- 2866.8% + zimny [SET] 501.54% kontra na recki;
Largo - - Starcia Yildun
PostGratki się należą ! Moderator Neferet:Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi
-
MaCeLo [GUMISIE] & TURBODYNOMEN77 [GUMISIE] & Largo [GUMISIE] vs. oddamkonto - 8198,79%
Largo - - Starcia Yildun
PostHEY HO ! Nikt nie chciał starcia wklejać więc trafiło na mnie Witam nowego sojusznika Dostawcy dexu pilnie poszukiwani ! Pozdro dla budy i soja Dnia 21-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor MaCeLo ________________________________________________ Lekki myśliwiec 30.000 Pancernik 5.000 Krążownik 5.001 _________________________________________ Agresor TURBODYNOMEN77 [GUMISIE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 23.753 Pancernik 3.861 Mały tran…
-
Witam ponownie Dnia 21-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Largo [GUMISIE] ________________________________________________ Pancernik 25.860 _________________________________________ Obrońca lotrec [HNNI] ________________________________________________ Mały transporter 6.482 Duży transporter 1.560 Lekki myśliwiec 37.002 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 2.129 Okręt wojenny 100 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 6.770 Sonda szpiegowska 64 Bombowiec 1 Niszczyciel 176 Pancerni…
-
Largo [GUMISIE] & osek [CASHBACK] vs. po prostu Szymon [SUICIDE] - 4831,29%
Largo - - Starcia Yildun
PostJest po akcji to mogę powiedzieć recki były ustawione w 12 sekundzie a ja chciałem atak opóźnić na 11 sekundę ale niestety nie mogłem tego zrobić , więc czy byście zebrali to sami wiecie jak wasze recki wbijały. Po prostu nie spodziewałem się że czas się zwiesi opóźniania, nie wiem czy to była wina tej przerwy technicznej która miała miejsce parę minut przed akcją czy to jakiś inny powód mam nadzieje ze to była jednorazowa sytuacja dla mnie że nie mogłem opóźnić. Pozdrawiam , każdy rywalizuje al…
-
Largo - - Starcia Yildun
PostCytat od ..Raven..: „Pogratulowac wypada bo akcja w sumie wyszla niezle Osek wypatrzyl cel bezblednie i wykonal swoje zadanie powiedzmy ze w 100% nie moge sie zgodzic Szymkiem w 2 kwestiach 1. co do anty i przeklikania telepa no coz jest to tylko gra i przeklikanie telepa to jeden ze sposobow ktory sam osobiscie bardzo lubie takze tutaj graty obserwacji i wlasciwego doboru moona 2. co do ataku i super wykonania to bez urazy ale po Top1 spodziewalbym sie zsynchronizowanych reckow, wyslanie flotki…
-
Hejka, zapomniałem pozdrowić nowych członków sojuszu Wiec pozdrawiam was i życzę wszystkim miłej gry Dnia 20-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Largo [GUMISIE] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.988 Pancernik 24.990 _________________________________________ Obrońca None ________________________________________________ Mały transporter 4.399 Duży transporter 7.540 Lekki myśliwiec 25.939 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 4.008 Okręt wojenny 4.…
-
Largo - - Starcia Yildun
PostWitam , Dziękuję Osakowi za wspólny lot a obrońcy odbudowy bo ma z czego, udało się mu sporo złomu zebrać Pozdro dla soja i buddy , a dostawcy paliwa nie śpimy bo nie mam jak latać Dnia 20-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Largo [GUMISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 604 Okręt wojenny 3.002 Pancernik 25.036 _________________________________________ Agresor osek [CASHBACK] ________________________________________________ Okręt wojenny…
-
Witam , Pozdro dla soja i buddy Drodzy dostawcy paliwa was też serdecznie pozdrawiam i proszę o więcej dexu Dnia 18-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Largo [GUMISIE] ________________________________________________ Pancernik 21.539 _________________________________________ Obrońca Serko [HNNI] ________________________________________________ Mały transporter 9.000 Lekki myśliwiec 11.480 Ciężki myśliwiec 13 Krążownik 2.685 Okręt wojenny 2.103 Statek kolonizacyjny 1 …
-
Witam, Pozdro dla wszystkich a obrońcy SzO ! P.S. Kupię paliwo ! Dnia 15-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Largo [GUMISIE] ________________________________________________ Mały transporter 37.977 Lekki myśliwiec 45.399 Niszczyciel 200 Krążownik 15.041 Okręt wojenny 3.006 Pancernik 17.953 _________________________________________ Obrońca Wariacik [PIRACI] ________________________________________________ Mały transporter 5.250 Duży transporter 518 Lekki myśliwiec 13.…
-
Hejka, miałem się tutaj już nie udzielać ale kilku dostawców paliwa bardzo prosiło abym wstawił to starcie. Wielkie pozdrowienia dla dostawców paliwa i proszę o więcej dexu Pozdro dla buddy i sojuszu. Obrońcy SzO P.S Adek wracaj szybko bo tęsknie Dnia 07-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Largo [GUMISIE] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.901 Pancernik 10.157 _________________________________________ Obrońca Nygus [Suicide] ____________…
-
Wynik jest taki a nie inny ponieważ stosunek flot 3:1 nie pozwalał na wykręcenie nic lepszego. Obieciane pozdrowienia dla WereWolf ' a P.S Adi zrobiłem to co mówiłeś więc możesz urlop ściągać Dnia 07-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Largo [T_F] ________________________________________________ Krążownik 1.452 Okręt wojenny 698 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca Adialasa [Cat] ________________________________________________ Duży trans…
-
Dnia 07-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Largo [T_F] ________________________________________________ Okręt wojenny 710 Pancernik 2.007 _________________________________________ Obrońca Boro [LAN] ________________________________________________ Mały transporter 510 Duży transporter 140 Lekki myśliwiec 715 Krążownik 180 Okręt wojenny 200 Recykler 520 Sonda szpiegowska 29 Bombowiec 120 Pancernik 200 _________________________________________ Po bitwie... Agresor La…
-
Thun, Larwa i Meowi
Largo - - DiD Yildun
PostOj co za emocje