Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 85.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Super ! Grarulacje i milego przetopu
-
Largo [GUMISIE] & TURBODYNOMEN77 [GUMISIE] & ramek [GUMISIE] vs. Bonnie [HNNI] - 31560,39% TOP 1 ACS
Largo - - Starcia Yildun
PostNie wiem czy zwróciłeś uwagę ale ja nie opisuję w zadnym ST akcji nie mam na to czasu ani ochoty
-
Hej , Pozdrawiam buddy i sojusz oraz moich kochanych dostawców paliwa Obrońcy Szo chodź pisał że kończy z grą , zachowanie obrońcy godne naśladowania Powodzenia kolego i dozobaczenia Dnia 04-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Largo [GUMISIE] ________________________________________________ Pancernik 48.209 _________________________________________ Obrońca MyNameIsHero ________________________________________________ Mały transporter 100 Duży transporter 140 Lekki my…
-
Largo [GUMISIE] & TURBODYNOMEN77 [GUMISIE] & ramek [GUMISIE] vs. Bonnie [HNNI] - 31560,39% TOP 1 ACS
Largo - - Starcia Yildun
PostBonnie to klasę pokazał jak zmienił nik w grze na bardzo ciekawy i tym co pisał do mnie na priv naprawdę inteligencja na poziomie dziecka z przedszkola albo i jeszcze niżej.
-
Largo - - Starcia Yildun
PostDeedol widzę że masz problemy z zazdrością jak kilka moich sąsiadów gdzie mieszkam, bo on ma a ja nie. Takie życie każdy robi to co chce i może a my żadnych regulaminów nie łamiemy. Tak na marginesie sam Bonnie używał anty bo jak go przyfarmiłem na początku uni to postawił anty recki i wywiosłował połowę złomu i to było w porządku ? Taka gra ma do tego prawo i tyle a pretensje możesz mieć tylko do samej gry że jest dozwolona sprzedaż antymateri.
-
Largo - - Starcia Yildun
PostUps ... Dziękuje chłopaki za wspólny lot, pozdro dla Gumisiów , buddy i dostawców paliwa. P.S Kupię paliwo ! Dnia 02-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Largo [GUMISIE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 100.000 Niszczyciel 2.000 Krążownik 20.000 Okręt wojenny 6.915 Pancernik 37.000 _________________________________________ Agresor TURBODYNOMEN77 [GUMISIE] ________________________________________________ Pancernik 20.775 Krążownik 16.805…
-
Pozdro dla Gumisiów , buddy i dostawców paliwa Dnia 25-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Largo [GUMISIE] ________________________________________________ Pancernik 32.000 _________________________________________ Obrońca michalek [EFiO] ________________________________________________ Mały transporter 3.172 Duży transporter 1.697 Lekki myśliwiec 27.056 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 499 Recykler 1.896 Sonda szpiegowska 169 Niszczyciel 163 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik …
-
TURBODYNOMEN77[Gumisie] & EdiZlomiarz vel Farmer [GUMISIE] vs Mojave 9500%
Largo - - Starcia Yildun
PostNo ładnie gratulacje ! Miłego przetopu
-
Pozdro do Gumiśków buddy i dostawców paliwa Z dedykacją dla Czik'a Dnia 04-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Largo [GUMISIE] ________________________________________________ Mały transporter 54.128 Lekki myśliwiec 102.044 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 20.012 Okręt wojenny 4.257 Niszczyciel 2.000 Pancernik 35.031 Sonda szpiegowska 200.898 _________________________________________ Obrońca JKS [J-W] ________________________________________________ Mały transporter 156 …
-
Largo [GUMISIE] & buczi82_HB_Uni19 [H_B] vs. vinitor [IMMORTAL] - 2314,94%
Largo - - Starcia Yildun
PostDzięki Adek miło Cie tu widzieć powodzenia tam u Ciebie
-
Largo [GUMISIE] & buczi82_HB_Uni19 [H_B] vs. vinitor [IMMORTAL] - 2314,94%
Largo - - Starcia Yildun
PostWitam , Podziękowania dla buczi82_HB_Uni19 za wspólny lot Kupię paliwo ! buc Dnia 30-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Largo [GUMISIE] ________________________________________________ Pancernik 33.564 _________________________________________ Agresor buczi82_HB_Uni19 [H_B] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca vinitor [IMMORTAL] ________________________________________________ Mały tra…
-
Hejka , Pozdro dla buddy i znajomych no i oczywiście dla moich dostawców paliwa ! Kupię paliwo ! Po ciężkich próbach i długich obserwacjach się udało.... Dnia 26-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Largo [GUMISIE] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.009 Pancernik 30.298 _________________________________________ Obrońca Keither ________________________________________________ Mały transporter 15.024 Duży transporter 184 Lekki myśliwiec 25.…
-
Cześć Pozdro dla Gumisiów buddy i dostawców dexu Kupię deuter ! Dnia 22-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Largo [GUMISIE] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.000 Pancernik 22.000 _________________________________________ Obrońca CzuzZ ________________________________________________ Mały transporter 2.836 Duży transporter 2.853 Lekki myśliwiec 28.265 Ciężki myśliwiec 19 Krążownik 13.209 Okręt wojenny 618 Statek kolonizacyjny 1 Recykler …
-
Siema, Chciałem tylko napisać że to stracie dedykuje dla Matematyka naprawdę bardzo miło było Cię poznać, liczę że jeszcze zagramy razem i nie z jednego lotu razem będziemy się cieszyć Chciałem też podziękować MaCeLo za pomoc w opóźnianiu kontry na recki naprawdę dobra robota , dziękuję ! Obrońcy SzO życzę ma z czego ruszyć bo trochę złomu "podwędził" Dnia 23-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Largo [GUMISIE] ________________________________________________ Pancerni…