Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-63 z 63.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam! Moje pierwsze ST tutaj, a w zasadzie przetapianie floty ekspedycyjnej na eko Starcie bez historii, stało i już nie stoi. Pozdrawiam całe Red Moon - Iron Szo. Specjalne pozdrowienia dla pewnego Debeściaka - koniec marudzenia i bierzemy się do roboty Dnia 11-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Never Ending Story [Red Moon] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 28.941 Ciężki myśliwiec 10.226 Krążownik 3.975 Pathfinder 3.188 Pancernik 1.…
-
Sprzedam deuter za mix
Maczala - - Handel Mensa
PostPoszukuję stałych odbiorców deuteru. Przelicznik do uzgodnienia Po więcej informacji zapraszam w grze PW Never Ending Story
-
Na wstępie dzięki Haracz za pozdrowienia, cała przyjemność po mojej stronie:) Dla Was gratulacje, wyklikane, elegancko policzone i pozostało tylko posprzatac:) Do do tych oskarzen i domysłów... Dajcie sobie spokój... Fala strzeliłem całkiem przypadkiem, a Haracz już wiedział co z tym robić dalej, choć po drodze było ciekawie, ale ci co mają wiedzieć to wiedza:) Pozdro i miłego przetopu!